F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dOBRO JUTROOOOOOO

malo da se razladimo :lol:

attachment.php

Mama otisla u posetu svom sinu studentu i primetila da ima jako zgodnu cimerku. Celo vece je pokusavala na osnovu njihovog ponasanja da utvrdi jesu li zajedno ili su stvarno samo cimeri. Sin je primetio i uverio je da su stvarno samo cimeri. Posle nekih 10tak dana mu se cimerka pozali kako ne moze da pronadje ukrasni srebrni tanjir jos otkako mu je mama bila u poseti i on resi da posalje mami mail:

"Draga mama,

Ne kazem da jesi, niti da nisi ti, ali od tvoje posete ne mozemo da pronadjemo jedan ukrasni tanjir."

Mama mu je odgovorila:

"Dragi sine,

Ne kazem da spavas ili ne spavas sa svojom cimerkom ali da ona stvarno spava u svom krevetu, a ne u tvom, pronasla bi ga jos pre 10 dana ispod svog jastuka."

dobro jutro..........skjebano cveće....zemlja u fontani.....rupe.....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
u kazni su :evil:

Veselo. :aha: Zato ja volim odrasle usvojene. ;) Mislim sve ima svojih prednosti i mana.

I dobar dan zelim. Sad sam se cula sa mamom, ona i Milica su u vozu, trebalo je da su vec oko granice sa MK a tek su ispred Vladicinog hana, Milica je nervozna a nece da odspava... I malo muzike da razbijemo monotoniju sparnog popodneva. :zurka:

HAHAHA jesu....ogromno kamenje je Maca stavio u veliku žardinjeru di je bilo cveče......cveće mi u boks....kamenje u žardinjeru :evil: a kučad napolje :rotf:
sad stigosmo sa svadbe...ženio se macin kolega. Mnogo je lepo bilo.....mnogo.....podsetilo me na Cicinu svadbu.
odoh da spavam...mrtva sam umorna

Bar dan........glava me rastura.....pola noći nisam spavala .....zveknula me promaja izgleda negde......nije ni čudo kad sam djipala ko blesava i stalno mi mokra kosa pozadi bila
a papirčina imam punu kesu za rad :aha:
ću slikam kamenje u ardinjeru posle :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back