F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro večeupravo sam čula da je jedan poynanik konačno postao otac
posle više neuspelih veštačkih
konačno otišao u Leskovac kod Miodraga Stojkovića i bebac....
a to je već peti slučaj da čujem da ljudi odu kod njega i uspeju

:) Ja došla ovde po malo lepih vesti... i drago mi je da je ovo prvi post koji sam pročitala.:klap:

- - - - - - - - - -

HAHAHAH BLAGO TEBI :zag:

i ja bi negdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee al ne može :lol:
I tata bi sine :zcepanje:
Say, uživaj...

lep provod mimis

a ja kupila kartu i sad samo u nedelju da krenem :lol:

Hvala, nije bilo loše. :) Tebi, ako se ne sretnemo dotad u virtuelnom prostoru, srećan put i lep provod želim. :zag:

HAHAHAH BLAGO TEBI :zag:

i ja bi negdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee al ne može :lol:

Smeh ti je već rekla. :lol:

Lepe vesti. :)

:) Ja došla ovde po malo lepih vesti... i drago mi je da je ovo prvi post koji sam pročitala.:klap:

- - - - - - - - - -

I tata bi sine :zcepanje:
Say, uživaj...

Zanimljivo, kako isto razmišljamo! :super: Valjda je to i normalno posle tolikih godina virtuelnog druženja... :think: U krajnjem slučaju, ne bi se ni u RL ni po forumima i društvenim mrežama družili ljudi toliko dugo, da nemaju nešto zajedničko.

I dobro jutro svima. Nije bilo loše, s obzirom da nisam iz te priče sa slavljima sa previše hrane, i s obzirom da mi je pre 9 godina na jučerašnji dan poginuo brat od tetke. Društvo relativno malo, uglavnom odabrano, gitara i harmonika od muzike, repertoar nije bio loš, hrana OK... Dobili smo repete pečurki na žaru. :lol:

Samo da vidim šta mi rade frendice.
Svratim tek na igrice ponekad, tu mi Mina pa sam baš posvećena detetu.
Inače, o Miodragu Stojkoviću, genetičaru, još ponešto:

Šef Katedre za humanu genetiku, Medicinski fakultet, Univerzitet u Kragujevcu.

Osnivač je specijalne bolnice za lečenje steriliteta "Spebo MEDICAL" u Leskovcu.

Doktorat iz oblasti embriologije i biotehnologije - Ludvig Maksimilijan Univerzitet, Minhen, Nemačka.

Habilitacija iz iste oblasti - LMU, Minhen, Nemačka.

Naučni saradnik i privatni docent - LMU Minhen.

Naučni embriolog, Centar za reprodukciju "LIFE", Njukasl, Velika Britanija.

Profesor - embriologija i biologija matičnih ćelija, Medicinski fakultet, Univerzitet u Njukaslu, Velika Britanija.

Pomoćnik je glavnog direktora centra za istraživanje "Principe Felipe", Valensija, Španija.

Počasni građanin grada Leskovca i dobitnik Sretenjskog ordena.

Predsednik Upravnog odbora Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo u Beogradu.

Član Programskog odbora RTS.

Član Predsedništva Evropskog udruženja za humanu reprodukciju (ESHRE) sa sedištem u Briselu.

Govori nemački i engleski jezik.

Do 31. decembra 2011. godine glavni urednik naučnog časopisa "Stem Cells" sa sedištem u Durhamu, SAD.

Objavio je preko 130 naučnih radova i poglavlja. Na osnovu naučnih projekata dobijeno oko 16 miliona evra.

Jutro pometeni, ima li vručine kod tebe :D

Prijatno je vreme, temperatura oko 23 stepeni, sinoc je bila kratkotrajna oluja sa kisom, ali danas ce biti urnebesa sa Karibianom festival, muzika i ples na ulici i u gradu.

- - - - - - - - - -

bar dan....što je vruže.....ja odalamila spavanjac podugaćak :lol:

Spavanjac----- pa jos po duga cak.........a, neka neka si ti se odmorila od brojki i formulara.

Kako decinja, izdrzavaju Toplinu?

batalili dabnju......nožu vilene:evil:
noćaske stradala još jedna saksija.....polomljene starinske saksije koje su kao ukrasi bile oko jelke ispremeštane...vole da dekorišu....onaj krater na sred travnjaka svako jutro osvane.....tu je krtica i Mrki sedi i čeka je :dash:....sinoć sam ostavila nož na stolu na tremu, mali, onaj obični dok sam čistila buraniju i pila kafu......Opajdara ga je odnela utravu......kad se nisu isekli budale......inače spavaju po ceo dan :aha:

batalili dabnju......nožu vilene:evil:
noćaske stradala još jedna saksija.....polomljene starinske saksije koje su kao ukrasi bile oko jelke ispremeštane...vole da dekorišu....onaj krater na sred travnjaka svako jutro osvane.....tu je krtica i Mrki sedi i čeka je :dash:....sinoć sam ostavila nož na stolu na tremu, mali, onaj obični dok sam čistila buraniju i pila kafu......Opajdara ga je odnela utravu......kad se nisu isekli budale......inače spavaju po ceo dan :aha:

Eto vidis da su Dobra deca, odmaraju se i LEPI su, a o ovim malim sitnicama i zgodama, spram sta je bilo ranije, se moze reci Dobri su. ljubi ih majka.......:hahaha:

mi bili na Savi.......jaoooooooooo što su bili dobriiiiiiiiii i cakani. lepo se njuškali sa kucama, mrki je čak i trčao sa jednom belom pufnastom :eek: što je nas začudilo jer on baš i nije zainteresovan za trčanje u krug,dok Maca ne shvati da ga ona podseća na ovcu :cepanje:...i još nešto.....nema ženka da prodje, mala. velika, a da on ne pridje :per:.........e, da.......obožava malu decu.....zatrči se.....sve gledamo di su malečka dečica :eek: a ne di su psi :zcepanje:
Lepo su dolazili, slušali, sami ušli u kola na komandu.....posle Mrki nije hrteo da izadje kad smo stilgli kući :lol:

- - - - - - - - - -

Moj Mrvica evo leškari na jastuku od mm :rotf: Lele kad bi znao

pssssssssssst :cepanje:

25jb5hx.jpg

jeste lepa i sve,al je djavo,progluve vise od njenog cviljenja i to samo kad sam ja kuci :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back