F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:histericna: :histericna: :histericana: glupo. glupo, gluplje, najgluplje ..glupo u p m ..dno...moja koleginica

Ujutru, pre nego sto udjes na posao, okreni se prema istoku, duboooko udahni, po mogucnosti gledajuci u neko zelenilo, i zamisli oko sebe nevidljivi mehur-ogledalo koji ce sve negativno sto bi primila od drugih vratiti njima. Postoji bukvalno samo jedan kupac sa kojim mi to ne uspeva a dosta me njih nervira. ;)

I dobar dan zelim. Danas je onoj mmovoj tetki kod koje je Blondi odnela macice rodjendan, pa smo jutros Milica, Mrvica i ja isle tamo na kafu. (Naravno, Milica je pila belu a Mrvica nikakvu, samo je sedela zakacena za ogradu da je Blondi ne bi napala.) I macici su diiivni! :zaljubljena: Najhrabrija je ona trobojna devojcica, prisla je da me onjusi, malo je falilo cak da mi olize prste jer sam prethodno valjala vanilice u secer-kao poklon. Ali Milica je uplasila. Crno-beli deckic je iiiisti Mirko, cak ima i tufnu na peti. :heart: Onaj najstariji crni dobro izgleda, ne vidi mu se nista na repu. :rumenka:

mislim se da glupost ima dno?
i kad dodje do dna koje nije ona sama, pa tresne, misli, se da li to onako.....zazveči?
i ako ima tog nekog dna ka kome ona pada, nošena kao i sve zemljinom težom, mislim se, da li ona lagano kao perce leluja do dna ili ide brzinom recimo lopte baćene sa 4. sprata, što opet poradja pitanje, da li glupost ima brzinu kretanja i koja je?
a možda se uopšte ne kreće nego samo raste.....raste...raste......kao balon kad naduvavaš?
ali balon ima granice naduvavanja tj. odredjenu zapreminu, te se postavlja sama logično pitanje, da li i glupost ima zapreminu tj. granice.....majkumu, pa i šerpu kad puniš mož je puniš do vrha pa posle preliva.....tako, čini mi se i glupost.....samo di preliva? :think:

aaaaaaaaaaaaaaa znam

glupost je šerpa tj. persona i dok ona ćuti šerpa se puni, a kad persona progovori ondaK znači da je punjenje stiglo do vr šerpe i prelije se na Gordanuuuuuuuu :rotf:

NoFelčićuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :zbanana:

Ujutru, pre nego sto udjes na posao, okreni se prema istoku, duboooko udahni, po mogucnosti gledajuci u neko zelenilo, i zamisli oko sebe nevidljivi mehur-ogledalo koji ce sve negativno sto bi primila od drugih vratiti njima. Postoji bukvalno samo jedan kupac sa kojim mi to ne uspeva a dosta me njih nervira. ;)

I dobar dan zelim. Danas je onoj mmovoj tetki kod koje je Blondi odnela macice rodjendan, pa smo jutros Milica, Mrvica i ja isle tamo na kafu. (Naravno, Milica je pila belu a Mrvica nikakvu, samo je sedela zakacena za ogradu da je Blondi ne bi napala.) I macici su diiivni! :zaljubljena: Najhrabrija je ona trobojna devojcica, prisla je da me onjusi, malo je falilo cak da mi olize prste jer sam prethodno valjala vanilice u secer-kao poklon. Ali Milica je uplasila. Crno-beli deckic je iiiisti Mirko, cak ima i tufnu na peti. :heart: Onaj najstariji crni dobro izgleda, ne vidi mu se nista na repu. :rumenka:

e, drago mi je za mace.....a ovo za ogledalo, to Gordana ne može......ako on stane iza ogledala, i odbiva svi negativni i ekstremno glupi zraci i znaci od sebe, ondaK neće znati koe se dešava u glupost i s glupost.....osim ako ne gleda turske serije :zcepanje:

Ako se investicija isplati... :)

Nego, danas sam se ozbiljno obradovala u DM, i to ja ne bih ni videla, Milica snimila-mleko od lesnika 366din/l, od badema 336din/l i od semena konoplje (industrijske, ne ONE) 200 i nesto din/l. Kad se preracunaju svi troskovi i + vreme, na isto se svede kao da sam ga sama pravila a ne moram ni da planiram, da ga potapam vece unapred... :manikir:

- - - - - - - - - -

http://forum.krstarica.com/showthread.php/643539-PALMINO-ULJE

Dakle, nije mi dobro. :( Sad mi kupac prica kako inace kravama kad se tele stavi cebe preko glave, da slucajno ne vide telad, da se ne vezu za njih, a telad drzi u boksevima i hrani ih iz kofe sa cuclom. :( I to jedan od retkih koji se stvarno i iskreno nasekiraju kad im je zivotinja bolesna, i ne samo zbog profita. A sprecava ih da se vide da ne bi posle razdvajanja patili jedno za drugim. Zamislite kakvi su tek ostali! Pa vi jedite sir, *** vas sir!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back