F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreća prati hrabre. :lol: Mislim da si ih pominjala. Ne znam, nama je ovde spremačica tražila pare što je javila mmu da sam se porodila, pa da ne pričam dalje! U vrtićima nema mesta, školovanje besplatno a sve košta, igrališta se raspadaju što sama od sebe, što jer ih uništavaju klinci i narkomani, za povraćaj PDV na dečiju opremu treba babine babe izvod iz matične knjige rođenih i karton od zubara a marže su katastrofalne, mi smo još i OK, ne znam kako se dovijaju parovi sa manjim primanjima. Mora da su mađioničari. Hteli smo prvo 3 deteta, onda sam se razbolela, pa sam patila, sad, i da smem da zatrudnim, kad pomislim šta me sve čeka, neka, hvala! :roll:

Ovde meni deluje kao problem što on navodo leči crevnu upalu - a ne zna se odakle dolazi.
Mene buni to što kad počne lečenje... bilo koje (ne samo sad nego i ranije), njoj bude bolje neko vreme... pa dođe do pogoršanja.
Juče kad joj je merio temperaturu (oko 13h) - nije imala povišenu.
Noćas sam joj ja izmerila 39,5 (s tim što ja imam običan topolomer i jedva sam joj izmerila - ne da).
Najgluplje što sam čula je bilo pitanje: "Planirate li da je parite? Jeste li razmišljali o sterilizaciji?" Kad sam prvi put bila, rekao mi je kako im je Monika Brukner odobrila sterilizaciju kuja tako da je za vlasnika to - besplatno (a njima se plaća, naravno). Pričali smo o prolivu i o problemima kod mog psa... što je u tom momentu i bilo i jeste jedino važno. Problemi i proliv blage veze sa sterilizacijom nemaju. Posle iskustva sa veterinarima, imam jako snižen stepen tolerancije za takve stvari.
Prilično samalergična na bilo kakav nagoveštaj da se nešto radi prvenstveno u cilju sopstvene zarade...
Od danas je tu naš redovan veterinar. Doći će oko 10-11 da je pogleda i da vidimo šta dalje...
Ona i dalje okreće glavu na ponuđen zalogaj mesa, mirna je i tužna...
el ona vakcinisana od zaraznih bolesti?
proliv izaziva mnogo stvari ne samo problem sa probavom, cim je temperatura u pitanju je neka infekcija
kako ona reaguje, do sada, na terapije, ne mora da znaci da ce opet
sto joj ne vadi krv, sto ne pogleda parametre pankreasa i jetre
i neki probiotik jer je bitno da ona ne dehidrira prolivom
njoj infuzija treba
i iskljucivo dijetalna hrana

dOBRO JUTRO......:kafa: pa u nove radne pobede...i današnji dan je u spidu...:aha:
evo malo Tasosa, tj.jedne od plaža.......baš je lepo

img20130909123352-1.jpg

Lepo... :aha: Dobar dan zelim i zvanicno, sa Ljiljom se vec videh. :lol:

Nego, znate kakav nam se presedan u mm-ovoj praksi desio sinoc? Onaj mladi koker (koji, hvala Bogu, izgleda ima samo upalu krajnika) se toliko oklembesio na stolu kad je gazdarica htela da ga ponese, da sam se uplasila penicilinskog soka! A on-uziva, nece da ide! :zcepanje: Isprimao boce, ostali jos malo bas zbog penicilina, ja ga malo mazila, ceskala, cetkala, oprostio nam injekcije i resio da ostane. :manikir:

Ja zadnji put pre 8 godina. :aha:

Onaj koker bio i veceras na terapiji, povratio apetit, prethodno radila trihinoskopiju a on napao da mi njusi ruku, pa sam mu i dala uzorak, samazao ga je u slast. :lol: I opet nije hteo da ide. :heart:

a šta ja da kažem nisam bila ni prošle ni ove godine :rida:

dobro veče....:rumenka: izvinjavam se, nešto mi je promaklo....Gocino unapredjenje u modlu....tako da sad čestitam na pozelenjenju....

samo da izvestim, alergija je i dalje prisutna, jedva funkcionišem....i danas sam kupila još 6 kg paprika, na komad, prelepe....samo su dve malo oštećene....imam nameru ove nedelje da živim na pečenim paprikama...

- - - - - - - - - -

zadnji put sam bila 95. na moru....uvek je nešto preče bilo za finansiranje...

dobro veče....:rumenka: izvinjavam se, nešto mi je promaklo....Gocino unapredjenje u modlu....tako da sad čestitam na pozelenjenju....

samo da izvestim, alergija je i dalje prisutna, jedva funkcionišem....i danas sam kupila još 6 kg paprika, na komad, prelepe....samo su dve malo oštećene....imam nameru ove nedelje da živim na pečenim paprikama...

- - - - - - - - - -

zadnji put sam bila 95. na moru....uvek je nešto preče bilo za finansiranje...

Ambrozija je u ekspanziji, i ja se ujutru budim skroz zapeklih disajnih puteva.

Ove godine pecenih paprika ostavljamo samo minimum, i mama se uverila da su samo isecene i sirove smrznute super u jelu. To sam patentirala jednom kad je mm dobio neku silu povrca na poklon od seljaka kojima je nesto izlecio, pa nisam imala kad sve da potrosim, niti su bile paprike za pecenje... I paradajz je super tako smrznut, vrlo mu se lepo i oljusti kozica onda.

super za kokera....volim ih, imala sam davno crnu kokerku, Boni....:zaljubljena: kako je ona muštrala Betu....

Moji stric i strina su imali crnu kokerku Ninu, pozivela je solidno, i jos bi da su je sterilisali na vreme, ubile su je lazne trudnoce i na kraju tumori mlecnih zlezda. :( A ovaj decko je zlatan i sav je-zlatan. :heart:

ja nećem da vam kažem kad sam bila......uopšte na odmoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .........uta-ta :zbanana:
odoh da knjižim........

Ja kazem otvoreno, pre nego sto mi je dete uopste bilo u planu. :aha: I moze da se desi da odem u banju povremeno, al' to nece biti odmor nego lecenje.

DAKLEM, REŠIH DA NEĆE DA RADIM.....:aha:
ne mogu bre, umorna sam ko paćče....i ove masaže me umore mada bole jako ali mi je mnogo bolje :D
i idem da legnem ranije, pa ako se noćaske probudim u 3-4 ima da knjižim :zcepanje:

Ambrozija je u ekspanziji, i ja se ujutru budim skroz zapeklih disajnih puteva.

Ove godine pecenih paprika ostavljamo samo minimum, i mama se uverila da su samo isecene i sirove smrznute super u jelu. To sam patentirala jednom kad je mm dobio neku silu povrca na poklon od seljaka kojima je nesto izlecio, pa nisam imala kad sve da potrosim, niti su bile paprike za pecenje... I paradajz je super tako smrznut, vrlo mu se lepo i oljusti kozica onda.

Moji stric i strina su imali crnu kokerku Ninu, pozivela je solidno, i jos bi da su je sterilisali na vreme, ubile su je lazne trudnoce i na kraju tumori mlecnih zlezda. :( A ovaj decko je zlatan i sav je-zlatan. :heart:

Ja kazem otvoreno, pre nego sto mi je dete uopste bilo u planu. :aha: I moze da se desi da odem u banju povremeno, al' to nece biti odmor nego lecenje.

sin, mladja ćera i ja volimo pečene paprike i kao salatu a i pohovane....sad se priključila i snajkica....stavim u zamrzivač, gulim ih kad se odlede i pravim šta hoćemo....ali sad će mo se prvo najesti sveže pečenih....paradajz sam samo uronila u vruću vodu, pa u hladnu, ogulila iseckala i u kese....pre ih nisam gulila i seckala već ucelo i onda zimi samo u vodu pa su se lako čistili...

- - - - - - - - - -

DAKLEM, REŠIH DA NEĆE DA RADIM.....:aha:
ne mogu bre, umorna sam ko paćče....i ove masaže me umore mada bole jako ali mi je mnogo bolje :D
i idem da legnem ranije, pa ako se noćaske probudim u 3-4 ima da knjižim :zcepanje:

dobro da ti uopšte funkcionišeš....bre pa treba izdržati takav tempo rada...:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back