LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
ma, ja ti se divim....![]()
nemoj živ ti ja..
...počeću i sama sebi da se divim.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, ja ti se divim....![]()
...počeću i sama sebi da se divim.....

nemoj živ ti ja.....počeću i sama sebi da se divim.....
![]()
pa i trebaš da se diviš samoj sebi....to , kako ti radiš i koliko postizavaš je za divljenje....i NoFela!!!!

stigao mm, otela računar, evo me u punoj brzini![]()

:histericana: glupo. glupo, gluplje, najgluplje ..glupo u p m ..dno...moja koleginica![]()
:histericana: glupo. glupo, gluplje, najgluplje ..glupo u p m ..dno...moja koleginica

![]()
:histericana: glupo. glupo, gluplje, najgluplje ..glupo u p m ..dno...moja koleginica
Najhrabrija je ona trobojna devojcica, prisla je da me onjusi, malo je falilo cak da mi olize prste jer sam prethodno valjala vanilice u secer-kao poklon. Ali Milica je uplasila. Crno-beli deckic je iiiisti Mirko, cak ima i tufnu na peti.
Onaj najstariji crni dobro izgleda, ne vidi mu se nista na repu. 
Suncetipoljubim ne mogu da se smirim 

Ujutru, pre nego sto udjes na posao, okreni se prema istoku, duboooko udahni, po mogucnosti gledajuci u neko zelenilo, i zamisli oko sebe nevidljivi mehur-ogledalo koji ce sve negativno sto bi primila od drugih vratiti njima. Postoji bukvalno samo jedan kupac sa kojim mi to ne uspeva a dosta me njih nervira.
I dobar dan zelim. Danas je onoj mmovoj tetki kod koje je Blondi odnela macice rodjendan, pa smo jutros Milica, Mrvica i ja isle tamo na kafu. (Naravno, Milica je pila belu a Mrvica nikakvu, samo je sedela zakacena za ogradu da je Blondi ne bi napala.) I macici su diiivni!Najhrabrija je ona trobojna devojcica, prisla je da me onjusi, malo je falilo cak da mi olize prste jer sam prethodno valjala vanilice u secer-kao poklon. Ali Milica je uplasila. Crno-beli deckic je iiiisti Mirko, cak ima i tufnu na peti.
Onaj najstariji crni dobro izgleda, ne vidi mu se nista na repu.
![]()

Ma mirnija joj glava ako se ne bakce sa gluposcu.![]()

![]()
svima 

Imam i ja ovo,al se zavrsava sa moja drugarica...tj vise poznanica....
svima
Sutra i prekosutra zakazani razgovori sa par fotografa, mogucnost posla za mene
samo fotoaparat odgovarajuci da nabavim
"samo" kosta malo pomnogo...![]()

Sad mi kupac prica kako inace kravama kad se tele stavi cebe preko glave, da slucajno ne vide telad, da se ne vezu za njih, a telad drzi u boksevima i hrani ih iz kofe sa cuclom.
I to jedan od retkih koji se stvarno i iskreno nasekiraju kad im je zivotinja bolesna, i ne samo zbog profita. A sprecava ih da se vide da ne bi posle razdvajanja patili jedno za drugim. Zamislite kakvi su tek ostali! Pa vi jedite sir, *** vas sir!