F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, nije mi dobro. :( Sad mi kupac prica kako inace kravama kad se tele stavi cebe preko glave, da slucajno ne vide telad, da se ne vezu za njih, a telad drzi u boksevima i hrani ih iz kofe sa cuclom. :( I to jedan od retkih koji se stvarno i iskreno nasekiraju kad im je zivotinja bolesna, i ne samo zbog profita. A sprecava ih da se vide da ne bi posle razdvajanja patili jedno za drugim. Zamislite kakvi su tek ostali! Pa vi jedite sir, *** vas sir!

Izvini, a kakve veze ima sir sa tim?

Mozemo da uticemo. Edukacijom, bojkotom... Ne izgleda kao puno ali osnovni postulat svih svetskih NVO je "misli globalno-deluj lokalno". Nase malo, kad se sabere puno nas, ispada mnogo.

ne moze mimi da se menja svest jer ljudi zive od toga
a znas i sama
seljak nema vremena da razmislja da li kravu nsto boli, el ona pati ako dobija neku infekciju itd

Kazem, da menjamo svest potrosaca, da se sto vise potrosaca okrene vegetarijanstvu/veganstvu, onda se automatski i gubi potreba za patnjom tih zivotinja na tim istim farmama. Znam, apsurdno je sto ja koja zivim od toga imam ovakav sistem vrednosti ali pokusavam kroz prizmu profita da uticem na iste te seljake edukujuci ih. :(

di ste......?
ruka me boli jako.....danas sam ko Fandjo za knjiženje....bem liga, al više od 1000 stavki ućikah.....do sad sam radila, a snajka mi pomogla ....:heart:
daklem, ko pašće sam...čak sam i masažu otkazala jer ne mogu da stignem rok...molim, kumim, vičem da mi ne prave kamare, al....ne znam kud ću pre, da li da radim redovno ove što su redovni, da li da radim ove kamare i da im obezbedim radnje sa knjigama ili da radim pdv za sve njih :tease:

di ste......?
ruka me boli jako.....danas sam ko Fandjo za knjiženje....bem liga, al više od 1000 stavki ućikah.....do sad sam radila, a snajka mi pomogla ....:heart:
daklem, ko pašće sam...čak sam i masažu otkazala jer ne mogu da stignem rok...molim, kumim, vičem da mi ne prave kamare, al....ne znam kud ću pre, da li da radim redovno ove što su redovni, da li da radim ove kamare i da im obezbedim radnje sa knjigama ili da radim pdv za sve njih :tease:

dobro veče...ja malo tu, malo čitam svašta nešto.... ona krema ti ne pomaže ? ufff...a baš je bila skupa...:dash: to ne mogu da prežalim...

sad je nisam ni mazala maga......nisam se ni setila.
Dobro mi je od masaže, i ruka me manje bolela i ledja i krsta i vrat jer sve je pod terapijom i to baš onako, prilično agresivno,
sama ruka me strašno boli kad pritisne te se tu kratko zadržava, često, ali kratko jer se zgrčim od bola.....a ja sam je danas baš opteretila . Rekla sam mu to kad smo se čuli i kaže, sad već mora ruku da mi masira više i jače pa da slobodno urlam :zcepanje:

sad je nisam ni mazala maga......nisam se ni setila.
Dobro mi je od masaže, i ruka me manje bolela i ledja i krsta i vrat jer sve je pod terapijom i to baš onako, prilično agresivno,
sama ruka me strašno boli kad pritisne te se tu kratko zadržava, često, ali kratko jer se zgrčim od bola.....a ja sam je danas baš opteretila . Rekla sam mu to kad smo se čuli i kaže, sad već mora ruku da mi masira više i jače pa da slobodno urlam :zcepanje:

Vidi, kad sam ja radila dnevno po 12 sati na kompu , ruke, ramena, ledja , krsta su me razbijali , bilo je sve u čvorovima....nedeljno je dolazila maserka da me opravlja, i trebalo je dosta vremena da se koliko toliko sredi....i sve dok sam tako radila ja sam imala i te masaže....

Vidi, kad sam ja radila dnevno po 12 sati na kompu , ruke, ramena, ledja , krsta su me razbijali , bilo je sve u čvorovima....nedeljno je dolazila maserka da me opravlja, i trebalo je odsta vremena da se koliko toliko sredi....i sve dok tako sam radila ja sam imala i te masaže....

znam.....zato sam ja sad tu gde sam...zaribala amaetom :lol: al opravljam se a posle ću se održavam nedeljno :manikir:

Vidi, kad sam ja radila dnevno po 12 sati na kompu , ruke, ramena, ledja , krsta su me razbijali , bilo je sve u čvorovima....nedeljno je dolazila maserka da me opravlja, i trebalo je dosta vremena da se koliko toliko sredi....i sve dok sam tako radila ja sam imala i te masaže....

E.... ovako ja sad :neutral:

zurka na zenama :roll: celo vece briskam...

samo masem :cao: i :cmok2:

znam.....zato sam ja sad tu gde sam...zaribala amaetom :lol: al opravljam se a posle ću se održavam nedeljno :manikir:

da, da ....sad to treba dovesti u red, pa posle održavati kontinuitet u masaži....a sećam se da sam se posle masaže osećala uvek kao da me je voz pregazio...ali kad je naposletku maserka rekla da nema čvorova, da su razbijeni, bilo je super...a opet, ako je zbog nečega preskočena jedna ili dve nedelje masaže, čvorovi su se ponovo pojavljivali

E.... ovako ja sad :neutral:

zurka na zenama :roll: celo vece briskam...

samo masem :cao: i :cmok2:

I tebi preporučujem masažu....a ne mogu ti uzvratiti repku....taj sprej ću koliko sutra da kupim, tabletice sam danas uzela rinasec, jeste da me uspavljuju ali mi i pomažu....ali zapisala sam sebi i ove koje ti preporučuješ...najviše mi je pomogla do sada akupunktura, ali nekoliko godina unazad ne mogu sebi da je priuštim....

Nasaleze,sprej, je ustvari prah, koji oblaze sluznicu nosa i stvara zastitni film.
I dobar je, malko skuplji, mislim da bese oko 700din, maja sam ga uzela, a kutiju bacila, pa ne mogu da proverim.

vece :cao:

sestra se osisala ljudski tj. zajebala je zestoko.ali ajde kratko joj do ramena ali nije toliko strasno,plakala je ko kisa jedva sam je smirila.

elem majka se vec sisala tu,ali moja sestra nije znala koja je frizerka,jer ima ruskinja koja radi nokte i sminka a druga je frizerka.

i uzela ona da je sisa i pokazala koliko ce i rekla mali stepen i nisu se lepo razumele i osisa je ljudski ova se iznervirala ali ajde sad nema dalje.
zove me sestra na mob place ko kisa i jedva objasni, ja je pitam jel ti makar do usiju ona kaze jeste,pomislila sam na paz ali bas kratko.nije to tako vec samo kratko i mnogo stepenasto.

ispade da je osisala ta ruskinja koja je sminkerka a ne frizerka :D koja je dosla ovde pre godinu dana,ovde izlazi sa drustvom idu na slave i piju kad je crveno slovo,a danas je crveno slovo hhahah.

Nasaleze,sprej, je ustvari prah, koji oblaze sluznicu nosa i stvara zastitni film.
I dobar je, malko skuplji, mislim da bese oko 700din, maja sam ga uzela, a kutiju bacila, pa ne mogu da proverim.

aha, rekla mi je i mladja ćera, što je u BG, baš danas i kaže tu je cena oko 7-800 din...ona hoće iduće godine nešto na bazi homeoptaje i kvantne medicine....

inace 4dana sam ko pijana,dal je zbog pritiska ne znam,popila sam lek nista bolje,popila pre 1h brufen isto nikakva promena.

a osecam se katastrofa i pritisak i bol u glavi,a inace sam bila nervozna ovih dana,ili mozda zbog ove promene vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back