parker 71
Iskusan
- Poruka
- 6.719
Radi se radi, šta ko stigne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

PAUZAAAAAA BRE........U ****9G*9FD***F_SL****F************************ eto.....pozvezdastila sam se....sad mi je lakše![]()
Kuj se radi ovde?
bon zur![]()

eto, kad dodjem nema nikog da se malko
porazgovaramo. Ljilju ne mog da naalkam danima, a i DOC
po običaju gvirne i zbriše u biblioteku...Pa ona Milevica se
zatikala, dobro, ona žena naučnica....![]()

E evo da vam se javim iz Toronta , Vreme suncano , temp + 4, vratih se sa sastanka sa svojim klijentima, dobili pisma od birokratije i morat cu da ukljucim Mozak, a bas sam ga stavio u ler da se odmori za ponedeljak. Jok, moram da ukljucim drugi komp da napisem dobro pismo i da im Faksiram. Ma birokratija pacovska je svuda u svetu ista. Zezaju coveka za PERMANENT RESIDENT CARD- dokaz da je legalno u Kanadi prilikom povratka za Kanadu, bez toga ne moze uci u Avion. Sa druge strane ubrzo ce postati Gradjanin- vodim ga Dec 6 za Potvrdu Identiteta i uskoro ima onda svecanu ceremoniju.
Ma leva ruka nezna sta radi desn a o glavi da nepricam. Ej covek je 46 god u Kanadi a ovi traze dokument koji nema a sve na osnovu novog zakona ,03. Ma ludo.
Ma nego mi dolazi macak, prijatelj Markov,usetao u kucu obidje mesto gde je bila hrana, pogleda me i okrene ledja i ode. Ma nedade mi ni vremena da mu nesto dam I sto je najgore nisam ga ni pogladio.
Mora da je mislio : I nije cudo da je Marko otisao, vidi ga kakav je.....?
A pijete li kaficu onako zajednicku A ......?

Nadjo si recept za kore za banicu! http://zloprase.com/glavna-jela/domace-kore-za-pitu-i-razni-nadevi/#comment-1541 Parka...![]()

e, deco....ovo je jedno od meni najlepših izvodjenja.....kuj ne voli ne mora da sluša...

Nisam ni sumnjala!

E, pa dobro veče.....
Danas mi je srce bilo puno! srećna sam i ponosna , radujem se ! Ćerka odbranila master rad, iz oblasti bankarstva, profesor i član komisije su nahvalili i njenu prezentaciju istog, bili su oduševljeni i dobila je čistu 10 !!!!![]()

lele,lele.....ludilo svud....zadnjo vreme došlo kad i kod vas sredjeni pronadjete nesredjeni ....dobro se skrivao 46 godina
e, kude nas traže potvrdu da si živ....da gi doneseš na ruke....![]()