F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PAUZAAAAAA BRE........U ****9G*9FD***F_SL****F************************ eto.....pozvezdastila sam se....sad mi je lakše :manikir:

E evo da vam se javim iz Toronta , Vreme suncano , temp + 4, vratih se sa sastanka sa svojim klijentima, dobili pisma od birokratije i morat cu da ukljucim Mozak, a bas sam ga stavio u ler da se odmori za ponedeljak. Jok, moram da ukljucim drugi komp da napisem dobro pismo i da im Faksiram. Ma birokratija pacovska je svuda u svetu ista. Zezaju coveka za PERMANENT RESIDENT CARD- dokaz da je legalno u Kanadi prilikom povratka za Kanadu, bez toga ne moze uci u Avion. Sa druge strane ubrzo ce postati Gradjanin- vodim ga Dec 6 za Potvrdu Identiteta i uskoro ima onda svecanu ceremoniju.
Ma leva ruka nezna sta radi desn a o glavi da nepricam. Ej covek je 46 god u Kanadi a ovi traze dokument koji nema a sve na osnovu novog zakona ,03. Ma ludo.

Ma nego mi dolazi macak, prijatelj Markov,usetao u kucu obidje mesto gde je bila hrana, pogleda me i okrene ledja i ode. Ma nedade mi ni vremena da mu nesto dam I sto je najgore nisam ga ni pogladio.
Mora da je mislio : I nije cudo da je Marko otisao, vidi ga kakav je.....?
A pijete li kaficu onako zajednicku A ......?

:confused: eto, kad dodjem nema nikog da se malko
porazgovaramo. Ljilju ne mog da naalkam danima, a i DOC
po običaju gvirne i zbriše u biblioteku...Pa ona Milevica se
zatikala, dobro, ona žena naučnica....:manikir:

Dobro veče dečinja.....živnu si lecka.....:worth:
daklem...Dan D....al opravi se ....ido si s Macu u pazarenje...napravi pice za sve nas....istuširala se (čitaj ametom naparena)....Maca me namazo s crvenu konjsku mas..dalje ništa nije bilo...:roll:..peče tolko da sam ko lomača.....Maca se zaebava kaže da sam vrela žemska ....reko...ček da se ladnem lecka pa kad te dovatim s ovaj žar ima da ideš ko oprlen....mestimično :zper::zcepanje:

Poslednja izmena:
E evo da vam se javim iz Toronta , Vreme suncano , temp + 4, vratih se sa sastanka sa svojim klijentima, dobili pisma od birokratije i morat cu da ukljucim Mozak, a bas sam ga stavio u ler da se odmori za ponedeljak. Jok, moram da ukljucim drugi komp da napisem dobro pismo i da im Faksiram. Ma birokratija pacovska je svuda u svetu ista. Zezaju coveka za PERMANENT RESIDENT CARD- dokaz da je legalno u Kanadi prilikom povratka za Kanadu, bez toga ne moze uci u Avion. Sa druge strane ubrzo ce postati Gradjanin- vodim ga Dec 6 za Potvrdu Identiteta i uskoro ima onda svecanu ceremoniju.
Ma leva ruka nezna sta radi desn a o glavi da nepricam. Ej covek je 46 god u Kanadi a ovi traze dokument koji nema a sve na osnovu novog zakona ,03. Ma ludo.

Ma nego mi dolazi macak, prijatelj Markov,usetao u kucu obidje mesto gde je bila hrana, pogleda me i okrene ledja i ode. Ma nedade mi ni vremena da mu nesto dam I sto je najgore nisam ga ni pogladio.
Mora da je mislio : I nije cudo da je Marko otisao, vidi ga kakav je.....?
A pijete li kaficu onako zajednicku A ......?

lele,lele.....ludilo svud....zadnjo vreme došlo kad i kod vas sredjeni pronadjete nesredjeni ....dobro se skrivao 46 godina :dash::rotf::rotf:
e, kude nas traže potvrdu da si živ....da gi doneseš na ruke....:dash::dash:

lele,lele.....ludilo svud....zadnjo vreme došlo kad i kod vas sredjeni pronadjete nesredjeni ....dobro se skrivao 46 godina :dash::rotf::rotf:
e, kude nas traže potvrdu da si živ....da gi doneseš na ruke....:dash::dash:

Ma to ti je ; kad te birokrata proglasi da si MRTAV, ONDAK SI MRTAV i nemoze se bre da se vrces nazad i da si gu ZIV. Ne BRE ; JA SAM SI ISPOD BOG >>>>>>>>>>>>> JA SAM BIROKRAT>

faksiro sam isto ono sto su vec trazili ( kazu zagubilo se, ej bre poslah preporuceno pismo sa zahtevom da se potpisu i cvrc nestalo dokumenta)-upravo sam zavrsio razgovor i zapisao razgovor kao i potvrda da je faks stigao a ja matori Lisac je navukao mladu, da se izlane da su dobili dokumenta, odavno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back