F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes' lepo... :aha:

Aha, cim se vrne. Zvala sam vaspitacicu, kaze, lepo prosli u putu, lepo se smestili, zatekla sam ih u setnjji. :lol: A ove kore sam ja sa sestrom od strica razvlacila, uh, kako sam se ljutila na nana Djurdju, mislila sam da nece da mi kaze tacne mere a ona, zena, to odoka! :lol: Pa ako savladamo do 19. da napravimo mami bundevaru za slavu. :D

Kom' se nesvidja, ne mora da slusa! :zaljubljena:
:cross:

ako....eh kako sam ja to volela kad je moja gospa Mara razvlačila te kore.....pa smederevac pucketa i sve miriši soba na testo i bagremovinu.....:aha:
a moja svekrva drugačije pravi....pravila je....

Za Magdalenu, ponosnu i veliku Majku....

06562c560b46e7cb0c44a69e3c451137.jpg

Prošetaj obavezno,ja to odradih,sinoć me dizala u 3 h.:eek:

A mene moja u pola 3, kad sam joj u pidzami izasla u dvoriste i zarezala ja na nju, stustila se u kucicu, nije se vise cula. Ali mogu da zamislim kako sam joj strasno izgledala, posle 3 sata pokusavanja da zaspim od njenog kev-kev-kev na komsijske dzukele koje oblecu oko "njenog" dvorista, cinije sa hranom i kucice sa dvopersonskim cebetom. :lol: Jutros nije smela da izadje kad sam je zvala. :zcepanje:

A mene moja u pola 3, kad sam joj u pidzami izasla u dvoriste i zarezala ja na nju, stustila se u kucicu, nije se vise cula. Ali mogu da zamislim kako sam joj strasno izgledala, posle 3 sata pokusavanja da zaspim od njenog kev-kev-kev na komsijske dzukele koje oblecu oko "njenog" dvorista, cinije sa hranom i kucice sa dvopersonskim cebetom. :lol: Jutros nije smela da izadje kad sam je zvala. :zcepanje:

Ma ja budala mislila da joj je do nužde, pa sam onako zaogrnuta jurila poštene manijake po kraju.:rotf:

Dobro veče :)
čestitke redom:
maci što zagreja razrednu, makar i sas pomagala :per:
magdi za ćerku :)
smetenjaku što odbrani klijenta :)
vama ostalima srećna nova godina :vatromet:

Ma kakvi da smetenjak odbrani:mrgreen: , Ima jos borbe,:rtfm: A izgleda da tebi sve ide podmazano sas birokrate:super:, ej sto si srecko/:think:

Ajd vala da se cestita Nova godinica i tebi bas kao i svima iz odeljenja.:heart::heart:

Uf sada ubise sas njihov praznik,:rtfm: bre ne volem ni da mu ime kazem.:dash:
Radio,Tv, Novine, Letci, ma ubise bre car za kupovinu,,,,,,,,,,,,,,,,,:gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back