@pometen
lažu dušmani, evo ja sam zaposlen![]()
Ma Ja si neznam: a Jel si mlad
, al si Srucnjak
......Sta si gi ja znam.......?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@pometen
lažu dušmani, evo ja sam zaposlen![]()
, al si Srucnjak
......Sta si gi ja znam.......?Ma ja budala mislila da joj je do nužde, pa sam onako zaogrnuta jurila poštene manijake po kraju.![]()
A jesi razmisljala da je, tako malecku, naviknes na maciji posip? Ja sam inace u problemu jer je mimi's dad odgajio neke curke i sad su u fazi klanja pa u dvoristu, skroz pozadi, ima njihovog perja pobacanog sa pomalo krvi i koze pa oblecu moje i tudje zivotinje okolo a Mrvica glumi psa cuvara sad, nije njoj zbog nas nego zbog tog perja i zbog njene kucice sa cinijom za hranu i dvopersonskim cebetom skalupljenim, a meni usi bazdarene na lavez... Htedoh da je pridavim nocas. 
Meni glavni bio Bad Spenser

? Ultraljubičaste 
Jest, pa da mora i ona na neki forum kad je ufati nostalgija i usamljenost.
Parkeru srećna i tebi,nego koja je ovo NG?
Ijaoo što su lepe ruže i ja sam jednu vako žutu posadila u leznjikovac.![]()
, Muza,
Ostvari porodicu
, Dolazi za srbiju kao Priceza.

i primaju kanadski dolar, pa 6 meseci u Srbiji, 6 Meseci u kanadi. Zimi za Kubu..............

Meni sad razmišljanje ide otprilike:
pometeni pobegao od crvenih a ne valjaju mu ni žuti.. Za koje li si onda ti? Ultraljubičaste
![]()

Meni sad razmišljanje ide otprilike:
pometeni pobegao od crvenih a ne valjaju mu ni žuti.. Za koje li si onda ti? Ultraljubičaste
![]()

tako da je uvek i ta "ZAL ZA MLADOST..................."

a sta vam ovi zutaci rade............ pa pogledaj sta rade sa kosovom i ljudima tamo.![]()

Mimi,s ma nije Popi,ona ide na terasu,ovo mi je ova druga.
I meni ništa nije jasno,ne valjamo mu ni mi ni oni.![]()
al iz daljine,
odeljence, odeljence.
, pa si sipa li sipa, a vetar duva a da odes na kafu treba da vozis 30 km do drugara
e pa da hebes kanadu ondak......
ja došla.

Pa iz kafanče.
Jel' palo crno vince? 
A ja da se vrnem odakle sam došla![]()
Neka, pridruzi nam se! 

I da nastavimo...
Sto, nisi se dovoljno.... oraspolozila?Neka, pridruzi nam se!
![]()