- Poruka
- 122.197
da nije praseci? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ih.......pa moj Miloš stalno gata.....sa učenjem![]()
spominjale smo ga drugarica i ja juče, mora da ide i danas i sutra do fakulteta da pokupi sve potise. rekoh kad nisi kao Miloš, on bi sve za pola sata završio 

spominjale smo ga drugarica i ja juče, mora da ide i danas i sutra do fakulteta da pokupi sve potise. rekoh kad nisi kao Miloš, on bi sve za pola sata završio
I da, da čestitam za ispit![]()

Nego, niste videli kako je jedna mala princeza izgledala za rođendan.
![]()
![]()
Inače, ceo dan nije htela da se slika.![]()

Hvala ti....rasirio se strasno...pa i ovden na odeljenju ga bio i kod Jece, a sad videh i kod Metlice...ce prodje, kad god...bice bolje...videla sam tvoju princezu...medena je...ne saljem poljupce i zagrljaje da ne prenesem virus...samo![]()
Drži se, proćiće. Znaš kako kažu, ako se lečiš 7 dana a ako se ne lečiš, nedelju dana. 
Ja godinama osmisljavam adapter za punjenje na struju...kad ponastane snage i volje...a ono vidim portebne samo dve zicke...a kakve su to zicke ?
![]()

kaze meni drugarica paracetamol najbole spusta, a ja znam da meni ne deluje, i kao aj da poslusam uzmem popijem sve sto sam dobila su bolovi u zelucu i povisenu tempna kraju uzmem diklofen i skinuo mi al samo na 4 sata
opet se vratila
prosle zime mi se spustilo na pluca zaradila sam bronhitih, iako je verovatno sve bilo virusno ipak su me busili, pa je proslo, sad se plasim da ne prodjem istosamo da se smiri temp pa ako vidim da me zezaju pluca bezim kuci

ja sam sumnjala na leden puding i vodu, al sve se nesto mislim da sam ga pokupila na stanici ili busu![]()

da nije praseci?![]()
Preslatka je
Pa kad smaraš mama sa tim slikanjem![]()

Fala bogu, što da se muči kad ne moradabome......snalažljiv na......tatka mu
Fala....![]()

Ma joook, nekad se namešta a kda je prilika, neće, veruješ da nisakim od gostiju nije htela da se slika!
Ej, ne mogu da nađem kako se na engleskom zove jedna nepriznata rasa, praški mišarčić, minijaturna verzija patuljastog pinča, zdravija od čivava...![]()

Pa dobro, sad će da radi. 
Samo da vas sve pozdravim....memorijska kartica u kompu mi je pojačana.(ne bi škodilo da ima takva mogućnost i za moju glavu), napajanje promenjeno, jer je riknulo, još neka baterija i neka sitinica, , sve cuzamen 68oo dinara....![]()

e, baš sam se pitala kude si

Ih...još mi se i brzo vratio comp....prvobitno je bilo da ostaje do sutra.....ali kaže da imam u izgledu riknjavanje matične ploče (valjda sam dobro zapamtila) ali da za sada ne diramo to , nego nek radi dok radi....![]()

E, da......meni bio programer....sad sve radi.....![]()

Konačno....jel klečao na kukuruzu ?

jel imate neki predlog sta lagano da jedem, sve mi se gadi![]()

hm...da smucam makarone i povrce![]()
JOK......morala sam da budem fina
a i nije puno pričao....video da sam u crnini pa ćutao....i brzo otišao....inače ume da zasedne, pa da podelimo moj ručak, pa kafa......kaže, lepo mu kod mene hahahahaha

JOK......morala sam da budem fina
a i nije puno pričao....video da sam u crnini pa ćutao....i brzo otišao....inače ume da zasedne, pa da podelimo moj ručak, pa kafa......kaže, lepo mu kod mene hahahahaha