F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, niste videli kako je jedna mala princeza izgledala za rođendan. :D

k1tpmu.jpg

16h68ef.jpg

Inače, ceo dan nije htela da se slika. :aha:

Preslatka je :heart:

Pa kad smaraš mama sa tim slikanjem :lol:

Hvala ti....rasirio se strasno...pa i ovden na odeljenju ga bio i kod Jece, a sad videh i kod Metlice...ce prodje, kad god...bice bolje...videla sam tvoju princezu...medena je...ne saljem poljupce i zagrljaje da ne prenesem virus...samo :heart:

Slobodno, ona već odležala. :lol: Drži se, proćiće. Znaš kako kažu, ako se lečiš 7 dana a ako se ne lečiš, nedelju dana. :aha:

Ja godinama osmisljavam adapter za punjenje na struju...kad ponastane snage i volje...a ono vidim portebne samo dve zicke :zcepanje:...a kakve su to zicke ? :zcepanje:

GOLE! :mrgreen:

kaze meni drugarica paracetamol najbole spusta, a ja znam da meni ne deluje, i kao aj da poslusam uzmem popijem sve sto sam dobila su bolovi u zelucu i povisenu temp :dash: na kraju uzmem diklofen i skinuo mi al samo na 4 sata :dash::dash::dash: opet se vratila

prosle zime mi se spustilo na pluca zaradila sam bronhitih, iako je verovatno sve bilo virusno ipak su me busili, pa je proslo, sad se plasim da ne prodjem isto :roll: samo da se smiri temp pa ako vidim da me zezaju pluca bezim kuci

Svi imaju neki svoj omiljeni antipiretik, moj bi bio Defrinol ali ovaj put mi nije pomogao. Mada, nisam imala febru, samo me sve bolelo i bio mi zapušen nos i upaljeno grlo.

Joj, kako se sad ismejah diskusiji o psima pacolovcima! Sa ovog sajta, evo dela posta koji me nasmejao: Don't get a boxer, the thrill of the chase is good, but I've had a couple who hated to kill them - they would get them in their mouths and rather distastefully bite down and go "phhhhft" and projectile spit them as far as they could. U prevodu, Ne nabavljajte boksera, uživaju da ih love ali imao sam par koji je mrzeo da ih ubija-promuljaju ih po ustima, zgađeno kažu pfffff i ispljunu ih što dalje mogu, kao iz katapulta! :rotf:

ja sam sumnjala na leden puding i vodu, al sve se nesto mislim da sam ga pokupila na stanici ili busu :roll:

Infektivan do zla Boga. :aha:

da nije praseci? :eek:

Da znaš da mi je palo i to na pamet. ;) Tol'ka frka zbog njega a on samo dosadan i ništa više!

Preslatka je :heart:

Pa kad smaraš mama sa tim slikanjem :lol:

Ma joook, nekad se namešta a kda je prilika, neće, veruješ da nisakim od gostiju nije htela da se slika!

Ej, ne mogu da nađem kako se na engleskom zove jedna nepriznata rasa, praški mišarčić, minijaturna verzija patuljastog pinča, zdravija od čivava... :besna:

dabome......snalažljiv na......tatka mu :rotf:
Fala....:cmok2:
Fala bogu, što da se muči kad ne mora :rotf:
Ma joook, nekad se namešta a kda je prilika, neće, veruješ da nisakim od gostiju nije htela da se slika!

Ej, ne mogu da nađem kako se na engleskom zove jedna nepriznata rasa, praški mišarčić, minijaturna verzija patuljastog pinča, zdravija od čivava... :besna:

Ma tako joj naišlo, šalim se ja. Čekaj samo još malo da poraste, pa kad krene da traži slikaj me ovako, ajde sad ovako :lol::lol::lol:

A za ovo... mislim da ti ja ne mogu pomoći :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back