F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2crao2a.jpg

dobro veče
da mi se piše opravdani jer sam sinoć bila na koncertu Van Goga
nisam milion godina išla na koncert, bio je na letnjoj pozornici tako da sam jedno vreme sedela za stolo, pila kk i slušala a onda kad mi je postalo prohladno ustali smo da se malo pokrenem i zagrejem
e onda je nastao problem
pripišalo mi se ko zadnjoj babi
trpela sam ko luda, ali ipak smo otišli dok je bis još trajao
međutim da bi izbegli situaciju zvanu prijatelju daleko ti WC nije daleko no si prijatelju kasno krenuo, svratimo u kafić u tvrđavi, sretnemo tamo neke prijatelje pa ostanemo još dve sata...i eto tako...
opravdani da padne

inače tu nam je Mila, Bajina čerka koju ćemo večeras da odnesemo jednom poznaniku
Ana je očajna, hoće da ostane kod nas, ali obećali smo mu....i sad kad sestra nema više štenaca javljaju se mnogi koji bi štene....

dobro veče
nisam milion godina išla na koncert, bio je na letnjoj pozornici tako da sam jedno vreme sedela za stolo, pila kk i slušala a onda kad mi je postalo prohladno ustali smo da se malo pokrenem i zagrejem
e onda je nastao problem
međutim da bi izbegli situaciju zvanu prijatelju daleko ti WC nije daleko no si prijatelju kasno krenuo, svratimo u kafić u tvrđavi, sretnemo tamo neke prijatelje pa ostanemo još dve sata...i eto tako...
opravdani da padne

OPRAVDANO :cistinaocare:

dobro veče
e onda je nastao problem
opravdani da padne

I što si sedela na ladan beton, a ?!
Kakva si će i propušiš:manikir:

odneli smo beba Milu
ja se isplakala ko luda

još sam tužna iako znam da će joj biti super

Uh, znam kako je to.
Meni bude za svakog psa koga sam morala da odvedem :zag:

Mene sad muci Mila, ona kerusica koju hocu da uhvatim i dovedem u dvoriste.
E pa, Mila ima teranje, jos je u fazi teranja muzjaka, ali se polako okupljaju, i bice gusto za koji dan :dash:
A meni nece da prodje ni pod razno :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back