F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ovo nervira,jer ja treba za BG da idem,eventualno da se organizujem da spavam kod nekoga,da pokupim i neke stvari iz BG-a koje ovde ne mogu da nadjem...itd.... i zato bi bilo lepo da znam kada je sta,a ne do zadnjeg minuta da cekam....
:confused:
I treba mi sunce,ono iz Atine:confused:

ma bice sve ok na kraju ;) veruj mi,kad se najvise brines e onda na kraju bude najbolje i ne ocekivano:)

Koliko mene nervira neorganizacija u nasim institucijama...

Sve nas nervira. :aha:

cula sam da je vezena,zato sto je skupa macka pa da im ne pobegne,verujem da joj je baba donela iz francuske..a sto je najtuznije imaju rota starog koji je u boksu dok se buldog seta po dvoristu koji nema ni godinu dana.

E pa buldog je moderan i skup. :mrgreen:

Nego, niste videli kako je jedna mala princeza izgledala za rođendan. :D

k1tpmu.jpg

16h68ef.jpg

Inače, ceo dan nije htela da se slika. :aha:

Išli smo da platimo struju u Banju, sretnem jednu prijateljicu, sin joj diplomirao
elektroniku...sad da bi uzeo diplomu treba 45o eura...:eek: , tako to sad kao treba...po Bolonji i sve ono...Bože čuvaj...
E da, iz kola sam videla na jednoj livadi tri kučeta....spavaju...Taca nije hteo da stane da vidim jel to Lisa možda...Ljut je na nju: imala hranu i svu negu...a otišla:(
Možda se prošetam sama da to proverim:confused:

Išli smo da platimo struju u Banju, sretnem jednu prijateljicu, sin joj diplomirao
elektroniku...sad da bi uzeo diplomu treba 45o eura...:eek: , tako to sad kao treba...po Bolonji i sve ono...Bože čuvaj...
E da, iz kola sam videla na jednoj livadi tri kučeta....spavaju...Taca nije hteo da stane da vidim jel to Lisa možda...Ljut je na nju: imala hranu i svu negu...a otišla:(

Sad je tako Mari......mora da se plati diplomski i diploma......ebiga
Pa prošetaj do te livade....lep je dan, za vas koji možete da izadjete
Ja čekam programera......došao iz Grčke .....e, sad kad krene da radi i priča.....:dash::dash::dash::dash::dash:

Pa prošetaj ako nije daleko. :neutral: A što je ljut na nju, imala je sve osim te jedne stvari zbog koje je pobegla, to je ipak jače od nje. :(

`bar dan drustvo :bye:

:cao:

Dobar dan....ja danas nisam otisla na posao, uzela sam bolovanje do 15 sati...i mene uhvatio neki virus, juce za stomak, danas za grlo, ...ocu da se oporavim do po podne, ali nema sanse...sve mi je gore, ajd da se izalim....a da mi budete zdravi i veseli, lep je dan, suncan, uzivancija

Dobar dan....ja danas nisam otisla na posao, uzela sam bolovanje do 15 sati...i mene uhvatio neki virus, juce za stomak, danas za grlo, ...ocu da se oporavim do po podne, ali nema sanse...sve mi je gore, ajd da se izalim....a da mi budete zdravi i veseli, lep je dan, suncan, uzivancija

Neće proći za 15 sati. :( Jako je uporan virus, i ima ga po celoj Srbiji, očigledno. Ko zna, možda sam ga ja donela u KG, išla sam pod infekcijom u kbc po terapiju. Za dalje ne znam.

covek se ubi trazeci neki sraf,gledao svuda oko kola nema ga,zvao oca da vidi da nije sklonio mozda,nije ni on,i ja mu rekla pogledaj po travi i dorinoj kucici mozda je kod nje,i na kraju je bilo travi dora ga odnela :lol:
a i videla sam kako mu skace na ledja i sve gura glavu i krilo,kako je to slatko :heart: a kad legne ispod kola hvata ga za rukav dok zavija srafove :lol:.

Neće proći za 15 sati. :( Jako je uporan virus, i ima ga po celoj Srbiji, očigledno. Ko zna, možda sam ga ja donela u KG, išla sam pod infekcijom u kbc po terapiju. Za dalje ne znam.
Hvala ti....rasirio se strasno...pa i ovden na odeljenju ga bio i kod Jece, a sad videh i kod Metlice...ce prodje, kad god...bice bolje...videla sam tvoju princezu...medena je...ne saljem poljupce i zagrljaje da ne prenesem virus...samo :heart:

covek se ubi trazeci neki sraf,gledao svuda oko kola nema ga,zvao oca da vidi da nije sklonio mozda,nije ni on,i ja mu rekla pogledaj po travi i dorinoj kucici mozda je kod nje,i na kraju je bilo travi dora ga odnela :lol:
a i videla sam kako mu skace na ledja i sve gura glavu i krilo,kako je to slatko :heart: a kad legne ispod kola hvata ga za rukav dok zavija srafove :lol:.

odlezi malo vise ;) makar 2dana. da sto pre prodje :zag:

Ludica...pa pomaze samo :zcepanje:....Hocu da lezim, ali ne mogu..nesto sam od termina prebacila za drugi dan, ali imam i nesto sto moram danas da radim..pa kad veceras dodjem kuci

Znaš šta Meklice.......mislim da treba da piješ neki lekić, antibiotik bez obzira što je virusno. To mu dodje ko preventiva da se ne spusti na pluća.....mada J. mož se spusti :)

malo pre sam uzela .... iz istog razloga :( da sam kuci trknula bih do opste da mi poslusa pluca za svaki slucaj ...ovde ne znam sta da radim, a da putujem ne mogu gorim ceo dan, i juce i danas, srokacu se negde :dash:

Pa dobro, bar si riba. :zag: Ozbiljno, Meklice, ove moje kapi nisu na bazi kortizona, a život je svakako lakši uz redovan dotok kiseonika, znaš to i sama.

Evice, pa nema te nešto na odeljenju. :D

...da se spreče sekundarne bakterijske infekcije, da, možda ne bi bilo loše. Mada, šta ja znam, ja imam autoimunu bolest, moji leukociti se vrlo lako zajjj... i napadnu mi nerve umesto pravih uljeza, virusa i bakterija. :lol: Ali mislim da boh o ja sad najjj k'o Meklica da nisam ispila kutiju antibiotika, *ebeš koldreks i defrinol, nisu mi pomogli.

Ćao, Joco. :zag:

kaze meni drugarica paracetamol najbole spusta, a ja znam da meni ne deluje, i kao aj da poslusam uzmem popijem sve sto sam dobila su bolovi u zelucu i povisenu temp :dash: na kraju uzmem diklofen i skinuo mi al samo na 4 sata :dash::dash::dash: opet se vratila

prosle zime mi se spustilo na pluca zaradila sam bronhitih, iako je verovatno sve bilo virusno ipak su me busili, pa je proslo, sad se plasim da ne prodjem isto :roll: samo da se smiri temp pa ako vidim da me zezaju pluca bezim kuci

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back