donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Jel pljuju il piske jezevi u samoodbrani?
Nesto me sluzavo pogodilo po faci al nisam siguran jel je od jeza il Aska bali pokusavajuci da ga dohvati
šta god da je nee dobro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto me sluzavo pogodilo po faci al nisam siguran jel je od jeza il Aska bali pokusavajuci da ga dohvati

e pa evo zašto volim što mi je Dona takva kakva jeste - ujeda i ne pita svakog ko hoće da uđe u dvorište (najpre da odključa zaključanu kapiju)
meni se ovo ne bi desilo
jadna žena
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...nijak+upao+u+kuću+i+prebio+nedužnu+ženu!.html
što je najgore imaju rota, lepog, krupnog, ali nažalost bio je u boxu
e pa evo zašto volim što mi je Dona takva kakva jeste - ujeda i ne pita svakog ko hoće da uđe u dvorište (najpre da odključa zaključanu kapiju)
meni se ovo ne bi desilo
jadna žena
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...nijak+upao+u+kuću+i+prebio+nedužnu+ženu!.html
što je najgore imaju rota, lepog, krupnog, ali nažalost bio je u boxu
...iscitala sta se pisalo, jedva, suza suzu stize....i idem da se vezem za krevet, ako mislim da me ovo stanje prodjeKoji je ovo osmeh odusevljenja i srece!

Dobro vece...iscitala sta se pisalo, jedva, suza suzu stize....i idem da se vezem za krevet, ako mislim da me ovo stanje prodje

Dobro vece...iscitala sta se pisalo, jedva, suza suzu stize....i idem da se vezem za krevet, ako mislim da me ovo stanje prodje
citao danas
Kod meni bi tesko preskocio, em imam pustene kerove ceo dan i noc em imam si oruzje i ladno i vruce.
pisala sam ne znam da li si čitao
pre par noći provalnici koje je jurila milicija da bi pobegli od njih nisu imali kud pa probali da preskoče našu ogradu
Dona bila u kući (unutrašnje sigurnosne snage-prvi prsten odbrane) a Baja u dvorišt
kad je zalajao...predali se onako ufrkisani i isprepadani, utepani od pad i šoka sami miliciji....
da je Dona bila u dvorištu samo bi trebale crne neprovidne kese

?????Dobro vece...iscitala sta se pisalo, jedva, suza suzu stize....i idem da se vezem za krevet, ako mislim da me ovo stanje prodje
E, komso, pozdrav!!!dobro vi veče![]()

Kao i za djubravnicipisala sam ne znam da li si čitao
pre par noći provalnici koje je jurila milicija da bi pobegli od njih nisu imali kud pa probali da preskoče našu ogradu
Dona bila u kući (unutrašnje sigurnosne snage-prvi prsten odbrane) a Baja u dvorišt
kad je zalajao...predali se onako ufrkisani i isprepadani, utepani od pad i šoka sami miliciji....
da je Dona bila u dvorištu samo bi trebale crne neprovidne kese

Sta sam propustila?
Zasto?
Sta ti je?
niko nije savršen
mada...i kofu za turšiju sam morala da kupujem
a i onaj pritiskivač
dobro se ti nama (is)povratio![]()

Ufatio me virus, za grlo, pomalo popusta, a veceras mi oci suze, ne mogu da gledam od glavobolje, a sad ce verovatno i nos....ma kad ga dovatim, cu ga utepam, nece vise da nas smara

Ufatio me virus, za grlo, pomalo popusta, a veceras mi oci suze, ne mogu da gledam od glavobolje, a sad ce verovatno i nos....ma kad ga dovatim, cu ga utepam, nece vise da nas smara

To ne bi trebalo da potraje... samo sto je bzvz dok traje.Ufatio me virus, za grlo, pomalo popusta, a veceras mi oci suze, ne mogu da gledam od glavobolje, a sad ce verovatno i nos....ma kad ga dovatim, cu ga utepam, nece vise da nas smara

Jedino ja prošo sam sa temperaturu...žena naebala ko žutać![]()
El vidite da uglavnom napada zeMske!Izgleda da i mene fata temp od M. ja hteo da je izlecim al sam nayebah![]()

El vidite da uglavnom napada zeMske!![]()
![]()
El vidite da uglavnom napada zeMske!![]()
![]()