F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa evo zašto volim što mi je Dona takva kakva jeste - ujeda i ne pita svakog ko hoće da uđe u dvorište (najpre da odključa zaključanu kapiju)
meni se ovo ne bi desilo
jadna žena
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...nijak+upao+u+kuću+i+prebio+nedužnu+ženu!.html
što je najgore imaju rota, lepog, krupnog, ali nažalost bio je u boxu

citao danas

Kod meni bi tesko preskocio, em imam pustene kerove ceo dan i noc em imam si oruzje i ladno i vruce.

citao danas

Kod meni bi tesko preskocio, em imam pustene kerove ceo dan i noc em imam si oruzje i ladno i vruce.

pisala sam ne znam da li si čitao
pre par noći provalnici koje je jurila milicija da bi pobegli od njih nisu imali kud pa probali da preskoče našu ogradu
Dona bila u kući (unutrašnje sigurnosne snage-prvi prsten odbrane) a Baja u dvorišt
kad je zalajao...predali se onako ufrkisani i isprepadani, utepani od pad i šoka sami miliciji....
da je Dona bila u dvorištu samo bi trebale crne neprovidne kese

pre par noći provalnici koje je jurila milicija da bi pobegli od njih nisu imali kud pa probali da preskoče našu ogradu
Dona bila u kući (unutrašnje sigurnosne snage-prvi prsten odbrane) a Baja u dvorišt
kad je zalajao...predali se onako ufrkisani i isprepadani, utepani od pad i šoka sami miliciji....

Što li neko nije snimio...:mrgreen:

Dobro vece:bye:...iscitala sta se pisalo, jedva, suza suzu stize....i idem da se vezem za krevet, ako mislim da me ovo stanje prodje
?????
E, komso, pozdrav!!! :)
Kao i za djubravnici :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back