Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
....proci ce....dan....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....proci ce.

Dobro jutro,
Ja se baš ljudski naspavala noćas, skuvala kafu i otvaram Krstu da vidim poruke...to najviše volim...one
poruke..posetilaca! Toliko se tome obradujem, jutros od jedne drage osobe, pesnikinje sa blogova..I jedan zahtev za prijateljstvo, a odavno to stvorenje u mom srcu...sad smo i zvanično prijateljice....Eto, zbog toga vredi ovoliko sedenje pred kompom, očoravićeš, kaže ono moje Žake, komšinica što se izčudjava vazda...kao bila si guru I reda, sad si III...njima je važno ono I...kao što romima u Leskovac major veći čin od potpukovnika....to zbog onog
pot...kao ispod...ebati![]()
A meni nema ništa slađe, umutim je, i onda otvorim dva prozora, u jednom moderišem a u drugom se družim sa vama uz kaficu.
Moram jednom da uslikam moju šolju, da vam pokažem. Nego, kad smo kod slika, zaboravih juče da vam pokažem Njuškalo, dragu matorku na kojoj vežbam savete Cezara Milana. Evo, prebacujem slike, pa da ih turim na Tinypic i eto ih! 

licimo
![]()
jutro
Ozbiljno, Meklice, ove moje kapi nisu na bazi kortizona, a život je svakako lakši uz redovan dotok kiseonika, znaš to i sama.![]()
....proci ce.
...dan....
Znaš šta Meklice.......mislim da treba da piješ neki lekić, antibiotik bez obzira što je virusno. To mu dodje ko preventiva da se ne spusti na pluća.....mada J. mož se spusti![]()
Ali mislim da boh o ja sad najjj k'o Meklica da nisam ispila kutiju antibiotika, *ebeš koldreks i defrinol, nisu mi pomogli.
jutro
i meni je lepo ovde ujutru ,procitam sta se desavalo pa onda radim druge obaveze.

,to je ona sto je bila vezena da im ne pobegne,sad je pustaju 
meni nece da radi telefon da vidite komsijsku macku,rusku plavu,kako je samo mekana,to je ona sto je bila vezena da im ne pobegne,sad je pustaju
![]()

I evo matorke, vidite kako se povinuje, prilazi sa poštovanjem, ma divna je i prema mom dosadnom detetu jer je to MOJE dete.![]()
![]()

Dobro jutro... upalile mi se desni pa sam sada onako bas nervoznaaaaa, jedan dan da prodje da nesto bude kako treba i bila bih na konju!

![]()
Dobar dan....
Dobro jutro... upalile mi se desni pa sam sada onako bas nervoznaaaaa, jedan dan da prodje da nesto bude kako treba i bila bih na konju!

Joj ubi me ovo vreme.... juce kao zombi,pao mi pritisak.....drže vezanu mačku
[/SPOILER]
kakva je slatkica........vidi joj se po faci da je devojčica i da je nežnica
Dobar dan i tebi spavalice![]()
Joj ubi me ovo vreme.... juce kao zombi,pao mi pritisak.....
Danas sam se bar naspavala.
Sutra mi pocinje ispitni rok,a jos nema raporeda ispita.....
Da gatam u pasulj kada ce biti ispit?
![]()

I evo matorke, vidite kako se povinuje, prilazi sa poštovanjem, ma divna je i prema mom dosadnom detetu jer je to MOJE dete.![]()
![]()
Mene ovo nervira,jer ja treba za BG da idem,eventualno da se organizujem da spavam kod nekoga,da pokupim i neke stvari iz BG-a koje ovde ne mogu da nadjem...itd.... i zato bi bilo lepo da znam kada je sta,a ne do zadnjeg minuta da cekam....ih.......pa moj Miloš stalno gata.....sa učenjem![]()
Ispiraj desni čajem od žalfije...Slušaj svoju Mari...![]()

![]()
Dobar dan....
Twwety, such a sweety, isn't he! Isn't he?! Mimi sad se lepo vidi.... cini mi se da je bas stara....
Zato joj kad god ugrabim dajem jogurt.Mene ovo nervira,jer ja treba za BG da idem,eventualno da se organizujem da spavam kod nekoga,da pokupim i neke stvari iz BG-a koje ovde ne mogu da nadjem...itd.... i zato bi bilo lepo da znam kada je sta,a ne do zadnjeg minuta da cekam....
I treba mi sunce,ono iz Atine![]()

Mene ovo nervira,jer ja treba za BG da idem,eventualno da se organizujem da spavam kod nekoga,da pokupim i neke stvari iz BG-a koje ovde ne mogu da nadjem...itd.... i zato bi bilo lepo da znam kada je sta,a ne do zadnjeg minuta da cekam....
I treba mi sunce,ono iz Atine![]()
drže vezanu mačku

meni nece da radi telefon da vidite komsijsku macku,rusku plavu,kako je samo mekana,to je ona sto je bila vezena da im ne pobegne,sad je pustaju
![]()
[/SPOILER]drže vezanu mačku
kakva je slatkica........vidi joj se po faci da je devojčica i da je nežnica
Dobar dan i tebi spavalice![]()

Dobar jutric
Sta sam ja to propustila prijo??
Ali je zato kad se odmakne od legla, "na hleb da je mažeš"! Umiljata, rep ne smiruje, i samo meni prilazi tako puzeći, dok mom mužu ne prilazi. Valjda je shvatila da smo u tim nekim ljudskim odnosima u kraju nas dvoje alfa par (svakako smo najobrazovaniji, najkulturniji i najelokventniji) i u skladu s tim se i ponaša, a tu je i minijaturno astečko božanstvo čije se emisije prikazuju na National Geographic-u petkom i subotom uveče!