F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
451147501_b6251ac81247319087.jpg

Ajjjj, roze njuškice i šapice! :zaljubljena::heart::heart:

Dobro jutro,
Ja se baš ljudski naspavala noćas, skuvala kafu i otvaram Krstu da vidim poruke...to najviše volim...one
poruke..posetilaca! Toliko se tome obradujem, jutros od jedne drage osobe, pesnikinje sa blogova..I jedan zahtev za prijateljstvo, a odavno to stvorenje u mom srcu...sad smo i zvanično prijateljice....Eto, zbog toga vredi ovoliko sedenje pred kompom, očoravićeš, kaže ono moje Žake, komšinica što se izčudjava vazda...kao bila si guru I reda, sad si III...njima je važno ono I...kao što romima u Leskovac major veći čin od potpukovnika....to zbog onog
pot...kao ispod...ebati:kafa:

Ni mene okruženje ne razume i ne podržava, čak sam malo kome rekla da sam postala modla ovde, mama se iščuđava kako to sa drugaricama sa foruma, pa još toliko mlađim/starijim pijem jutarnju kafu. :lol: A meni nema ništa slađe, umutim je, i onda otvorim dva prozora, u jednom moderišem a u drugom se družim sa vama uz kaficu. :aha: Moram jednom da uslikam moju šolju, da vam pokažem. Nego, kad smo kod slika, zaboravih juče da vam pokažem Njuškalo, dragu matorku na kojoj vežbam savete Cezara Milana. Evo, prebacujem slike, pa da ih turim na Tinypic i eto ih! :D

licimo :(

42586-Clipart-Illustration-Of-A-Fever-And-Flu-Ridden-Sick-Fish-With-A-Thermometer-And-Ice-Pack.jpg

jutro

Pa dobro, bar si riba. :zag: Ozbiljno, Meklice, ove moje kapi nisu na bazi kortizona, a život je svakako lakši uz redovan dotok kiseonika, znaš to i sama.

:cmok2: :mazi:....proci ce.

...dan....

Evice, pa nema te nešto na odeljenju. :D

Znaš šta Meklice.......mislim da treba da piješ neki lekić, antibiotik bez obzira što je virusno. To mu dodje ko preventiva da se ne spusti na pluća.....mada J. mož se spusti :)

...da se spreče sekundarne bakterijske infekcije, da, možda ne bi bilo loše. Mada, šta ja znam, ja imam autoimunu bolest, moji leukociti se vrlo lako zajjj... i napadnu mi nerve umesto pravih uljeza, virusa i bakterija. :lol: Ali mislim da boh o ja sad najjj k'o Meklica da nisam ispila kutiju antibiotika, *ebeš koldreks i defrinol, nisu mi pomogli.

Ćao, Joco. :zag:

meni nece da radi telefon da vidite komsijsku macku,rusku plavu,kako je samo mekana :),to je ona sto je bila vezena da im ne pobegne,sad je pustaju :super:

drže vezanu mačku :eek::eek::eek::eek::eek:

I evo matorke, vidite kako se povinuje, prilazi sa poštovanjem, ma divna je i prema mom dosadnom detetu jer je to MOJE dete. :heart:

whnw2b.jpg

kakva je slatkica........vidi joj se po faci da je devojčica i da je nežnica :heart:

Dobro jutro... upalile mi se desni pa sam sada onako bas nervoznaaaaa, jedan dan da prodje da nesto bude kako treba i bila bih na konju!

:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Dobar dan i tebi spavalice :cmok2:

Dobro jutro... upalile mi se desni pa sam sada onako bas nervoznaaaaa, jedan dan da prodje da nesto bude kako treba i bila bih na konju!

Ispiraj desni čajem od žalfije...Slušaj svoju Mari...:zag:

Mari mi ote reči iz tastature. :zag:

41994.jpg

Dobar dan....

:zcepanje: Twwety, such a sweety, isn't he! Isn't he?! :twisted:

Mimi sad se lepo vidi.... cini mi se da je bas stara....

Jeste, skroz su joj istrošeni zubi i ima osteoporozu. :( Zato joj kad god ugrabim dajem jogurt.

Poslednja izmena:
Dora je luda kao struja,jutros dosao majstor i prica mi,poceo sam da radim a ona se vrti oko mene,skace mi na ledja,ja je ignorisem al nista,uhvati me za kosulju i ajde da vidim gde ce,i onda su stali na travu i igrali se :)

meni nece da radi telefon da vidite komsijsku macku,rusku plavu,kako je samo mekana :),to je ona sto je bila vezena da im ne pobegne,sad je pustaju :super:

Čekaj, bila vezaa u dvorištu ili su je šetali na povodniku? Ovo drugo još i razumem, i ja bih morala tako kad bih ovde, u kući imala mačku.

drže vezanu mačku :eek::eek::eek::eek::eek:
[/SPOILER]
kakva je slatkica........vidi joj se po faci da je devojčica i da je nežnica :heart:

:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Dobar dan i tebi spavalice :cmok2:

Nežnica jeste ali je bakica koja je uhvatila zadnju ovulaciju pred klimaks da postane mama još jednom. :(

Dobar jutric :D
Sta sam ja to propustila prijo??

Muva se po kraju, oštenila se kod komšija u senu, ne mogu ljudi da nahrane junad zbog nje, nikom ne da da priđe bebama. :lol: Ali je zato kad se odmakne od legla, "na hleb da je mažeš"! Umiljata, rep ne smiruje, i samo meni prilazi tako puzeći, dok mom mužu ne prilazi. Valjda je shvatila da smo u tim nekim ljudskim odnosima u kraju nas dvoje alfa par (svakako smo najobrazovaniji, najkulturniji i najelokventniji) i u skladu s tim se i ponaša, a tu je i minijaturno astečko božanstvo čije se emisije prikazuju na National Geographic-u petkom i subotom uveče! ;) I sa Milicom je divna, Milica je i nazvala Njuškalo, kad je proveravala na njenim dlanovima da li miriše kao ja. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back