F ODELJENJCE

samo da se javim.... Lenina operacija završena, trajala je sat vremena, budjenje nakon toga i dolaženje sebi, još skoro 3 sata....bilo je halucinacija, cvilenja... kući se vozila na uobičajeni način, ispred suvozačkog sedišta, hodala na tri i po noge, noćas smo nekoliko puta izlazile, lepo ide niz i uz stepenice, manje se oslanja za sada na tu nogu, ali savršeno saradjuje. jutros je pila vode, sad će da dobije i da jede...i tako, hvala svima na podršci...:)

Nadam se da je sve dobro.....zvaću Magi večeras, sada je još rano
crko tv...kupljen nov....Stefan istegao ligamente jer mi se obesio o ruku zato što je istrčao na ulicu iz radnje....sada ima gips jer je jako mali da čuva ruku. Trenutno je u fazi DA kada na sve odgovara sa da tako da odgovor da li te boli ruka je takođe da...onda ga uzmeš za drugu ruku i pitaš da li te boli a on opet kaže da :lol: ....hošeđ da jedeš...da....hoćeš da spavaš.....da....sve je da :lol:

Ajoj, šašavko. :lol: Koliko on sad beše ima? Uzrast "vreća buva" za čuvanje? Biće ručica u redu, brzo njima zarastaju povrede.

Dobro je Lena. Sve je ok za sada :klap:

Super! :D

:zag:

volim i ja kokos :D

i ja volim, ali ovo ne bih mućkala :lol:

Pa šta vam fali, najbedniji blender, može i štapni mikser, gaza i levak. Laganica. :D

I dobar dan želim. Jutros (i sinoć) skupljala lešnike, mogu vam reći da sve grupe mišića rade. :lol: I noćas sam sanjala Gizma i njegove pametne oči...

- - - - - - - - - -

samo da se javim.... Lenina operacija završena, trajala je sat vremena, budjenje nakon toga i dolaženje sebi, još skoro 3 sata....bilo je halucinacija, cvilenja... kući se vozila na uobičajeni način, ispred suvozačkog sedišta, hodala na tri i po noge, noćas smo nekoliko puta izlazile, lepo ide niz i uz stepenice, manje se oslanja za sada na tu nogu, ali savršeno saradjuje. jutros je pila vode, sad će da dobije i da jede...i tako, hvala svima na podršci...:)

:zag: :mazipsa:

procitah vas.

Drago mi je da vidim lepe novosti i da ste mi veseli.

malko o poseti ...

28i105l.jpg

bese tu i problema sa jednim psom , jadnicak ali je naucio zivotnu lekciju.

no i krivica je do vlasnice , ...no i ona je naucila , sta znaci SKUNK :whistling:

Jao, smrdaaa! :zaljubljena: Jeste, Ljiljo, i ima upozoravajuću obojenost. :D Jadni kucov se sigurno okupao u kečapu posle?

'Bar dan želim. Jutros pokušala da kupim pribor na vaučer koji smo dobili uz knjige, u pomenutu knjižaru ne može da se priviri od gužve... U 9:10 jutros.

ne vidim ni gazdaricu -a i ruzna je , ko lopov- a ni psa.

sta je bilo i koliko litra paradajz soka , korisceno ...to se ne zna.

- - - - - - - - - -

Skinuli smo gips :lol: Rukica je u redu, Srefke je u punoj akciji :tambalamba:. Do sad je bio malo samo sputavan, ali motorče vozio jednom rukom :zcepanje:

od sada pa nadalje i to ubuduce :)

tregere , kada ide sas tobom u prodavnicu i nemoj more vise da dete vuces od KOLACI....:lol:

vis sta se desilo , vako tregerce , metar od tebe i ic nema brige za DETE :whistling:

ne vidim ni gazdaricu -a i ruzna je , ko lopov- a ni psa.

sta je bilo i koliko litra paradajz soka , korisceno ...to se ne zna.

- - - - - - - - - -

od sada pa nadalje i to ubuduce :)

tregere , kada ide sas tobom u prodavnicu i nemoj more vise da dete vuces od KOLACI....:lol:

vis sta se desilo , vako tregerce , metar od tebe i ic nema brige za DETE :whistling:

E, vidi se da nemaš unučad :lol: posebno ne muško kao ovaj naš..on se zato i zove Svitac..jes posmatrao svice oko lampe...to bre ne staje :zcepanje:..devojčice su mnoooogo drugačije :aha:...i možemo mnogo lepše da ih obučemo :lol:
kuj će njega da veže mori? Pa taj trči u najveć kao veliki, pentra se gde stigne, skače (obožava tramboline):lol:
Stefane hoćeš da jedeš prženo jaje?
Daaaa........toica......toica......i sa toliko snage vuče stolicu ka radnom stolu pored mene, sam se popne i nas dvoje pržimo jaja (ja sam između njega i šporeta).....2 komada sa pavlakom i hlebom smaže :lol:
a čim li čuje mikser ili blender, eto ga utku da dovuče toicu :zcepanje:

E, vidi se da nemaš unučad :lol: posebno ne muško kao ovaj naš..on se zato i zove Svitac..jes posmatrao svice oko lampe...to bre ne staje :zcepanje:..devojčice su mnoooogo drugačije :aha:...i možemo mnogo lepše da ih obučemo :lol:
kuj će njega da veže mori? Pa taj trči u najveć kao veliki, pentra se gde stigne, skače (obožava tramboline):lol:
Stefane hoćeš da jedeš prženo jaje?
Daaaa........toica......toica......i sa toliko snage vuče stolicu ka radnom stolu pored mene, sam se popne i nas dvoje pržimo jaja (ja sam između njega i šporeta).....2 komada sa pavlakom i hlebom smaže :lol:
a čim li čuje mikser ili blender, eto ga utku da dovuče toicu :zcepanje:
Joj... kako si me sad podsetila.
Moji bratanci su bili obavezan inventar u kuhinji sta god da radim. Samo stolice i popnu se na njih bez da ih neko zove ili im pomogne da to urade. Aleksa je bio lud za brasnom... a u to vreme smo imali neku veliku limenu kutiju u koju stane 10kg... E kad se toga dohvati! Posle bude ne kao pekar, nego kao mlinar! :zcepanje:
Jednom prilikom sam pravila tortu za neku svadbu. I umutila jedan fil, ostavila na stolu da se hladi i okrenula se prema sporetu da skuvam drugi. U tom momentu je Aleksa uzeo onu posudu sa stola i lepo, pedantno pustio da fil curi po stolu. Odusevljen rezultatom :zcepanje:. Ja sam se smejala do besvesti... on je bio uzrasta kao Stefan sad. Otprilike.

dobro jutro...drago mi je da je mali Svitac dobro !!!! :)

Lena nije .... :( juče sam je poppodne vodila na inekcije, dobila dve, uveče vidim da se trese, a i bila je onako-neraspoložena...odbijala je hranu.... u pola 10 izmerim temp 39 sa 2. zovem veta , došao je , dobila još 3 inekcije... noćas je samo vode pila i izlazile smo napolje , evo je sad 38 sa 4 i drhti ....sad idemo u ambulantu pa da vidimo šta dalje....možda bude infuzije ili još inekcije...

Poslednja izmena:
dobro jutro...drago mi je da je mali Svitac dobro !!!! :)

Lena nije .... :( juče sam je poppodne vodila na inekcije, dobila dve, uveče vidim da se trese, a i bila je onako-neraspoložena...odbijala je hranu.... u pola 10 izmerim temp 38 sa 2. zovem veta , došao je , dobila još 3 inekcije... noćas je samo vode pila i izlazile smo napolje , evo je sad 38 sa 4 i drhti ....sad ćeda idemo u ambulantu pa da vidimo šta dalje....možda bude infuzije ili još inekcije...

:zag: Biće to dobro. To je normalna temperatura za psa. A i žensko je to. :)

I dobro jutro svima. :kafa: Sinoć bili na krštenju u kafani, nešto razmišljamo naglas, i kad je mm bio mlađi i kad sam ja bila mlađa, mlađi svet je slušao rok a stariji narodnjake, sad kontra. Nego, raduje me, sva 4 deteta od 10tak godina su bila zgrožena muzikom i pobegla na igralište ispod. Samo su povremeno utrčavali da maznu nešto sa roštilja za jednog lepog psa, rekla bih, nečijeg skitarka od avlijanera-ne sekiram se, sve četvoro su odrasli uz pse.

Evo nas, vratile se... onamo gore sam ispravila, pogresno sam upisala povisenu temp...sad je 38 sa 4 to je ok , pre polaska je pila jogurta, dobila inekcije , sad ce da dobije mesa, jer granule jos uvek odbija.

Lena se polako oporavlja, počela je da jede, oprezno se oslanja na nogu, ..... noću se traži , izlazimo samo 2 puta , obavi šta treba i nastavljamo spavanje... danas je još dobila inekcije, previli su je , rana je lepa čista....sutra idemo ponovo, nadam se da će završiti sa inekcijama, i da do vadjena konaca dobijemo slobodno...

Sin , snaja i devojčice su danas trebali da krenu za Grčku, usput da prespavaju pa sutra na Tasos, medjutim kola su im riknula i neće biti gotova , treba motor rastavljati...sad je pala odluka da idu sa kolima snajinih roditelja koja su veca i udobnija od moje korse...

Poslednja izmena:
Biće sve u redu, i njima na putu, i sa Lenom. :zag:

Inače, ja sam prošle subote uveče od umora omakla sa stepenika i da se ne bih nabušila na stolicu, pretrčala sam celo dvorište i pala na beton, tom prilikom zamalo promašila komšijski zid i solidno odrala lakat. Jutros kad sam prosipala prvu vodu iz pasulja, zakačim se po onoj tankoj koži sa unutrašnje strane podlaktice vrućim dnom od šerpe. Sad čekam šta će da se desi za dve nedelje, pošto moram da "otrojčim", kao pretprošle godine kad mi je noga propala kroz paletu, pa sam se skotrljala niz stepenice i na krau zgazila na ekser. :lol:

Lena se polako oporavlja, počela je da jede, oprezno se oslanja na nogu, ..... noću se traži , izlazimo samo 2 puta , obavi šta treba i nastavljamo spavanje... danas je još dobila inekcije, previli su je , rana je lepa čista....sutra idemo ponovo, nadam se da će završiti sa inekcijama, i da do vadjena konaca dobijemo slobodno...

Sin , snaja i devojčice su danas trebali da krenu za Grčku, usput da prespavaju pa sutra na Tasos, medjutim kola su im riknula i neće biti gotova , treba motor rastavljati...sad je pala odluka da idu sa kolima snajinih roditelja koja su veca i udobnija od moje korse...

Biće Lena ok :klap:
Pa bolje će im biti sa tim drugim kolima. Jedino, što ova tvoja treba sređivati, a to košta.

Moji idu u zoru u Metamorfozis. Vazdušna banja. Prijaće im svima.

- - - - - - - - - -

Biće sve u redu, i njima na putu, i sa Lenom. :zag:

Inače, ja sam prošle subote uveče od umora omakla sa stepenika i da se ne bih nabušila na stolicu, pretrčala sam celo dvorište i pala na beton, tom prilikom zamalo promašila komšijski zid i solidno odrala lakat. Jutros kad sam prosipala prvu vodu iz pasulja, zakačim se po onoj tankoj koži sa unutrašnje strane podlaktice vrućim dnom od šerpe. Sad čekam šta će da se desi za dve nedelje, pošto moram da "otrojčim", kao pretprošle godine kad mi je noga propala kroz paletu, pa sam se skotrljala niz stepenice i na krau zgazila na ekser. :lol:

aman :eek:
svi smo jako umorni. Ja sam u četvrtak počela da pripremam flaše za paradajz s namerom da ih operem. Sve sam ih skrala, pa i neke tegle....počela da ih perem i oborim dve rukom....batalim sve da se ne isečem jer nisam kadra bila ...ruke i mozak kao dve posvađane sestre :lol:

Nera ostavljena kod nas. Seljančura sve mi leži po cveću :evil: žbunčići posle toga kao ratzbucani petardom.
Napravljena 21 flaša paradajza i 17 tegli slatka od dunja....i malko paprike za jedenje smo pekli na kube.
Svitac čuvan ceo dan.....kao medić je bio :heart:
i sad nana ide da odbleji malo napolju, pa u krevet.....deka je u krevetu odavno...pih, muškarci :zcepanje:

Back