DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
kolko se to plaća 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on se ubraja u gospođe![]()
Када се већ прича о одморима, на ПДФ фотографија је у току такмичење на тему Мој годишњи одмор. Мислим да је то прилика за све да покажу како су се одмарали у друштву својих љубимаца или једноставно у природи .Осећајте се позвани![]()
CUJ ti ovu D(R)OCu.
be , a da se ne , pre braka.
A neg sta ako je bre ka akrep, nece je niko.
A , a , a sta ako se prodaje da je...g, djica a nije.
Hmmm
Dobro jutro.
Ljiki, kad malo razmislim, i ja sam na poslednjoj slici sa odmora išla u osnovnu školu.
Nego, sinoć je neko pred lokalnom prodavnicom izručio leglo mačića, jutros je ostalo samo jedno, plavo-belo, nisam ga baš prevrtala da vidim pol, samo što je projelo samo, ne cvika od moje Mrvice... Ali Mirko i mimi's dad su antiprotivni da ga dovedemo. Milica bi, osećam, bila presrećna, na prvi pogled joj se svidelo mačence, Mrvica bi ga prihvatila. Dakle, muški deo koči.
a ni miraz nemam
kak misliš das udam![]()
Bože, kako pametna ova naša razredna... da ne kažem prava madam!pa o tome si trebala ranije da misliš sestro slatka
a kad nemaš miraz, ondaK valjda imaš nešto drugo...u ponudi![]()
neznam šta bi to moglo biti![]()
e, pa ondaK nije ni čudo što nisi udaTa do sad![]()
ništa pre braka a?. E, moja ti, zato i nemaš miraz
ajde laka ti noć
sad ću i ja malo napolje, pa unutra![]()
![]()
nemam bre ni jednu sliku sa odmora....verovatno zato što i nemam odmor![]()
Dobro jutro.
Ljiki, kad malo razmislim, i ja sam na poslednjoj slici sa odmora išla u osnovnu školu.
dobro jutro
nešto sam teško ustala jutros, pa da se malko razmrdamo uz
zet rekao da će sledeći put Svica da vodi na odmor kad ovaj napuni 7 godina![]()
E... mene moje mace napustileNego, sinoć je neko pred lokalnom prodavnicom izručio leglo mačića, jutros je ostalo samo jedno, plavo-belo, nisam ga baš prevrtala da vidim pol, samo što je projelo samo, ne cvika od moje Mrvice... Ali Mirko i mimi's dad su antiprotivni da ga dovedemo. Milica bi, osećam, bila presrećna, na prvi pogled joj se svidelo mačence, Mrvica bi ga prihvatila. Dakle, muški deo koči.
Ma neće doći druge, jer Dona u stvari ne trpi mačke.
Kad malo bolje razmislim, ko zna šta im radi kad nisam tu
Ona je poslušna i trpi ih kad zna da mora... ali kad su same... možda je i zato ova maca otišla?
Inače ima traume iz detinjstva od mačaka
Ja ne mogu sad ni da zapatim mačku... kad nikad nisam kod kuće i vska će da pobegne od ove zveri...
Sve je dobro dok nam se ne zapate miševi... pu, pu, pu... daleko bilo... Ne patim ja za mačkama... nego za njihovom vrlo značajnom ulogom u našem domaćinstvu. A kako to da objasnim Doni?
devojke dan želim![]()
Heh, dobri su kad hoće u kaznu.A Smeh jedino da se izleči od radoholizma, mačke vole mir i rutinu, moj je srećan što nam je radnik otišao u penziju pa ja manje skitam, što će reći, kući/u radnji sam uglavnom po ceo dan.
Ma neće doći druge, jer Dona u stvari ne trpi mačke.
Kad malo bolje razmislim, ko zna šta im radi kad nisam tu
Ona je poslušna i trpi ih kad zna da mora... ali kad su same... možda je i zato ova maca otišla?
Inače ima traume iz detinjstva od mačaka
Ja ne mogu sad ni da zapatim mačku... kad nikad nisam kod kuće i vska će da pobegne od ove zveri...
Sve je dobro dok nam se ne zapate miševi... pu, pu, pu... daleko bilo... Ne patim ja za mačkama... nego za njihovom vrlo značajnom ulogom u našem domaćinstvu. A kako to da objasnim Doni?