F ODELJENJCE

:cmok:

on se ubraja u gospođe :rotf:

:zcepanje:
a ti? :lol:

- - - - - - - - - -

Када се већ прича о одморима, на ПДФ фотографија је у току такмичење на тему Мој годишњи одмор. Мислим да је то прилика за све да покажу како су се одмарали у друштву својих љубимаца или једноставно у природи .Осећајте се позвани:):bye:

:klap:
nemam bre ni jednu sliku sa odmora....verovatno zato što i nemam odmor :lol:

:zcepanje: Dobro jutro. :kafa: Ljiki, kad malo razmislim, i ja sam na poslednjoj slici sa odmora išla u osnovnu školu. :aha: Nego, sinoć je neko pred lokalnom prodavnicom izručio leglo mačića, jutros je ostalo samo jedno, plavo-belo, nisam ga baš prevrtala da vidim pol, samo što je projelo samo, ne cvika od moje Mrvice... Ali Mirko i mimi's dad su antiprotivni da ga dovedemo. Milica bi, osećam, bila presrećna, na prvi pogled joj se svidelo mačence, Mrvica bi ga prihvatila. Dakle, muški deo koči.

CUJ ti ovu D(R)OCu.

be , a da se ne , pre braka.

A neg sta ako je bre ka akrep, nece je niko.

A , a , a sta ako se prodaje da je...g, djica a nije.

Hmmm

ma pusti doca......samo tvrdi pazar, kao nije pre braka....a utvrđivanje činjeničnog stanja dođe nakon potpisivanja ugovora o braku :zcepanje:
čista navlakuša :lol:

- - - - - - - - - -

:zcepanje: Dobro jutro. :kafa: Ljiki, kad malo razmislim, i ja sam na poslednjoj slici sa odmora išla u osnovnu školu. :aha: Nego, sinoć je neko pred lokalnom prodavnicom izručio leglo mačića, jutros je ostalo samo jedno, plavo-belo, nisam ga baš prevrtala da vidim pol, samo što je projelo samo, ne cvika od moje Mrvice... Ali Mirko i mimi's dad su antiprotivni da ga dovedemo. Milica bi, osećam, bila presrećna, na prvi pogled joj se svidelo mačence, Mrvica bi ga prihvatila. Dakle, muški deo koči.

tako ti je to kod privatnika :aha:
nema veze, ću se slikam u avliji, i kuj zna di sam bila :lol:
Pa vas dve ga samo dovedite i pustite ispred kuće, kao došlo samoinicijativno :D

a ni miraz nemam :(

kak misliš das udam :rtfm:

pa o tome si trebala ranije da misliš sestro slatka
a kad nemaš miraz, ondaK valjda imaš nešto drugo...u ponudi :zcepanje:
Bože, kako pametna ova naša razredna... da ne kažem prava madam!
:zcepanje:

neznam šta bi to moglo biti :mrgreen:

A ni Docic ne zaostaje puno... samo malo kasni sa saznanjima.

e, pa ondaK nije ni čudo što nisi udaTa do sad :lol:

ništa pre braka a?. E, moja ti, zato i nemaš miraz :lol:

ajde laka ti noć :cmok2:
sad ću i ja malo napolje, pa unutra :zcepanje:

Eh, da sam vas bar ranije pitala... ko zna gde bi mi bio kraj.
Možda bih se čak i udala :zcepanje:

:klap:
nemam bre ni jednu sliku sa odmora....verovatno zato što i nemam odmor :lol:

:zcepanje: Dobro jutro. :kafa: Ljiki, kad malo razmislim, i ja sam na poslednjoj slici sa odmora išla u osnovnu školu.

Doduše, izgleda da onda bih se oprostila sa odmorom... odmah posle osnovne :think::rotf:
Poslala im sliku, propozicije nalažu da se ne obeleži, ne objavljuje i niko ne zna čija je koja fotka, ali molim odeljence da bar glasa po sostvenom izboru... kad smo već tako lepo pozvani... javljam kad fotke budu postavljene :)

dobro jutro :kafa:

nešto sam teško ustala jutros, pa da se malko razmrdamo uz :kafa:

zet rekao da će sledeći put Svica da vodi na odmor kad ovaj napuni 7 godina :zcepanje:
:rotf::rotf::rotf: Tate! :zcepanje:
Nego, sinoć je neko pred lokalnom prodavnicom izručio leglo mačića, jutros je ostalo samo jedno, plavo-belo, nisam ga baš prevrtala da vidim pol, samo što je projelo samo, ne cvika od moje Mrvice... Ali Mirko i mimi's dad su antiprotivni da ga dovedemo. Milica bi, osećam, bila presrećna, na prvi pogled joj se svidelo mačence, Mrvica bi ga prihvatila. Dakle, muški deo koči.
E... mene moje mace napustile :(
Komšije ih hranile, mamile, uvlačile u kuću... i ko zna šta sve - dok se nisu sasvim preselile: Prvo Garfild, sad i macu koja je do proletos bila kući, viđam samo u prolazu. Doduše, i Dona je malo doprinela raseljavanju... ali ni mene nema po čitav dan... a ovi od toliko mačaka na ovom svetu našli baš moje da pripitome.

Pa šta ćeš, mačka radi što mačka želi. :aha: Moja mačka zauzela moju fotelju, a moj džemper ostavljen na istoj da se ne bi neko zaleteo shvata kao renew prostirku. :lol: Budi se jedino kad šušnem kesom a beži jedino kad vidi tubicu nečega pošto ne voli da se macka. Eno mi stoji tuba Flogocida na krevetu zbog njega. :lol:

:zcepanje: e, ovo je dobro, tuba flogocida na krevetu :lol:

Ne brini Smeh, doći će druge mace. Kod mene nikad neće doći :aha: Nema šanse od ona dva-tri uništitelja koji samoinicijativno idu u kaznu čim iskopaju neku rupu, a onda, posle par sati, samo proture glavu pored dovratka da izvide situaciju.......ako ih pogledam popreko, odma se vraćaju na mesto :zcepanje:

Heh, dobri su kad hoće u kaznu. :lol: A Smeh jedino da se izleči od radoholizma, mačke vole mir i rutinu, moj je srećan što nam je radnik otišao u penziju pa ja manje skitam, što će reći, kući/u radnji sam uglavnom po ceo dan.

Ma neće doći druge, jer Dona u stvari ne trpi mačke.
Kad malo bolje razmislim, ko zna šta im radi kad nisam tu :roll:
Ona je poslušna i trpi ih kad zna da mora... ali kad su same... možda je i zato ova maca otišla? :think:
Inače ima traume iz detinjstva od mačaka :zcepanje:
Ja ne mogu sad ni da zapatim mačku... kad nikad nisam kod kuće i vska će da pobegne od ove zveri...
Sve je dobro dok nam se ne zapate miševi... pu, pu, pu... daleko bilo... Ne patim ja za mačkama... nego za njihovom vrlo značajnom ulogom u našem domaćinstvu. A kako to da objasnim Doni?

Ona je poslušna i trpi ih kad zna da mora... ali kad su same... možda je i zato ova maca otišla? :think:
Ja ne mogu sad ni da zapatim mačku... kad nikad nisam kod kuće i vska će da pobegne od ove zveri...
Sve je dobro dok nam se ne zapate miševi... pu, pu, pu... daleko bilo... Ne patim ja za mačkama... nego za njihovom vrlo značajnom ulogom u našem domaćinstvu. A kako to da objasnim Doni?

Tebi u stvari ne treba mačka nego

PestReject_3798903.jpg

devojke dan želim :D

:zag:

- - - - - - - - - -

Inače, ni moja Mrvica ne trpi Mirka kad su nasamo, a on koristi moje prisustvo pa je "lovi" iz trave, jede iz njene posude isl... Baraba mačeća. :lol:

Teško :zcepanje:
Mimi je u pravu. Treba ti rasterivač :aha:
I mi smo ga imali. Odlična stvar. Dobro me Mimi podseti, treba da kupimo novi.

- - - - - - - - - -

lepa muzika udavačo :lol:

Back