DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855

ne bi valjda mene vako malog i sirotog

ljiki bweeeee

volim te više neg kobaje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bi valjda mene vako malog i sirotog
ljiki bweeeee
volim te više neg kobaje![]()
Nadam se da je sve dobro.....zvaću Magi večeras, sada je još rano
crko tv...kupljen nov....Stefan istegao ligamente jer mi se obesio o ruku zato što je istrčao na ulicu iz radnje....sada ima gips jer je jako mali da čuva ruku. Trenutno je u fazi DA kada na sve odgovara sa da tako da odgovor da li te boli ruka je takođe da...onda ga uzmeš za drugu ruku i pitaš da li te boli a on opet kaže da....hošeđ da jedeš...da....hoćeš da spavaš.....da....sve je da
![]()
Dobro je Lena. Sve je ok za sada![]()
volim i ja kokos![]()
i ja volim, ali ovo ne bih mućkala![]()
samo da se javim.... Lenina operacija završena, trajala je sat vremena, budjenje nakon toga i dolaženje sebi, još skoro 3 sata....bilo je halucinacija, cvilenja... kući se vozila na uobičajeni način, ispred suvozačkog sedišta, hodala na tri i po noge, noćas smo nekoliko puta izlazile, lepo ide niz i uz stepenice, manje se oslanja za sada na tu nogu, ali savršeno saradjuje. jutros je pila vode, sad će da dobije i da jede...i tako, hvala svima na podršci...![]()
Skinuli smo gipsRukica je u redu, Srefke je u punoj akciji
. Do sad je bio malo samo sputavan, ali motorče vozio jednom rukom
![]()
ne vidim ni gazdaricu -a i ruzna je , ko lopov- a ni psa.
sta je bilo i koliko litra paradajz soka , korisceno ...to se ne zna.
- - - - - - - - - -
od sada pa nadalje i to ubuduce
tregere , kada ide sas tobom u prodavnicu i nemoj more vise da dete vuces od KOLACI....
vis sta se desilo , vako tregerce , metar od tebe i ic nema brige za DETE![]()
Joj... kako si me sad podsetila.E, vidi se da nemaš unučadposebno ne muško kao ovaj naš..on se zato i zove Svitac..jes posmatrao svice oko lampe...to bre ne staje
..devojčice su mnoooogo drugačije
...i možemo mnogo lepše da ih obučemo
kuj će njega da veže mori? Pa taj trči u najveć kao veliki, pentra se gde stigne, skače (obožava tramboline)
Stefane hoćeš da jedeš prženo jaje?
Daaaa........toica......toica......i sa toliko snage vuče stolicu ka radnom stolu pored mene, sam se popne i nas dvoje pržimo jaja (ja sam između njega i šporeta).....2 komada sa pavlakom i hlebom smaže
a čim li čuje mikser ili blender, eto ga utku da dovuče toicu![]()
dobro jutro...drago mi je da je mali Svitac dobro !!!!
Lena nije ....juče sam je poppodne vodila na inekcije, dobila dve, uveče vidim da se trese, a i bila je onako-neraspoložena...odbijala je hranu.... u pola 10 izmerim temp 38 sa 2. zovem veta , došao je , dobila još 3 inekcije... noćas je samo vode pila i izlazile smo napolje , evo je sad 38 sa 4 i drhti ....sad ćeda idemo u ambulantu pa da vidimo šta dalje....možda bude infuzije ili još inekcije...
Evo nas, vratile se... onamo gore sam ispravila, pogresno sam upisala povisenu temp...sad je 38 sa 4 to je ok , pre polaska je pila jogurta, dobila inekcije , sad ce da dobije mesa, jer granule jos uvek odbija.
Lena se polako oporavlja, počela je da jede, oprezno se oslanja na nogu, ..... noću se traži , izlazimo samo 2 puta , obavi šta treba i nastavljamo spavanje... danas je još dobila inekcije, previli su je , rana je lepa čista....sutra idemo ponovo, nadam se da će završiti sa inekcijama, i da do vadjena konaca dobijemo slobodno...
Sin , snaja i devojčice su danas trebali da krenu za Grčku, usput da prespavaju pa sutra na Tasos, medjutim kola su im riknula i neće biti gotova , treba motor rastavljati...sad je pala odluka da idu sa kolima snajinih roditelja koja su veca i udobnija od moje korse...
Biće sve u redu, i njima na putu, i sa Lenom.![]()
Inače, ja sam prošle subote uveče od umora omakla sa stepenika i da se ne bih nabušila na stolicu, pretrčala sam celo dvorište i pala na beton, tom prilikom zamalo promašila komšijski zid i solidno odrala lakat. Jutros kad sam prosipala prvu vodu iz pasulja, zakačim se po onoj tankoj koži sa unutrašnje strane podlaktice vrućim dnom od šerpe. Sad čekam šta će da se desi za dve nedelje, pošto moram da "otrojčim", kao pretprošle godine kad mi je noga propala kroz paletu, pa sam se skotrljala niz stepenice i na krau zgazila na ekser.![]()