F ODELJENJCE

To su sad njihova kola riknula, opel insignia, karavan....eno ih kod majstora....moja su pre dve nedelje riknula, menjali mi komplet menjač samo 26700 din me koštalo :dash: a sad treba krajem meseca i registracija....dobro to mogu na čekove...

- - - - - - - - - -

Nera ostavljena kod nas. Seljančura sve mi leži po cveću :evil: žbunčići posle toga kao ratzbucani petardom.
Napravljena 21 flaša paradajza i 17 tegli slatka od dunja....i malko paprike za jedenje smo pekli na kube.
Svitac čuvan ceo dan.....kao medić je bio :heart:
i sad nana ide da odbleji malo napolju, pa u krevet.....deka je u krevetu odavno...pih, muškarci :zcepanje:

Ajde odmori, naradila si se...laku noć...

Magdice... ja ovde i inace ulazim ovih dana najvise zato da vidim kako je Lena :heart: I ti sa njom, naravno.
Ovo za auto... kosta, znam da kosta a kad smo bedni sve nam je mnogo... pa i ono redovno, da ne pominjemo vanredno. Ipak, bolja varijanta je sto se to desilo ovde nego na putu... jer bi to tek izizkivalo i dodatne troskove i nervozu i probleme. Tako da - dobro je jos i ispalo.
Meni juce bla radna subota tako da mi je ostatak vikenda proleteo i opet nista nisam uradila... a sve kucne poslove uredno odlazem od vikenda do vikenda...

Biće Lena ok :klap:
Pa bolje će im biti sa tim drugim kolima. Jedino, što ova tvoja treba sređivati, a to košta.

Moji idu u zoru u Metamorfozis. Vazdušna banja. Prijaće im svima.

- - - - - - - - - -

aman :eek:
svi smo jako umorni. Ja sam u četvrtak počela da pripremam flaše za paradajz s namerom da ih operem. Sve sam ih skrala, pa i neke tegle....počela da ih perem i oborim dve rukom....batalim sve da se ne isečem jer nisam kadra bila ...ruke i mozak kao dve posvađane sestre :lol:

Srećan put i lep provod familiji. :zag: Ja kad slomim dva, nađem i treće okrnjeno, bacim ga jer sam se uverila da mora da "otrojči".

Nera ostavljena kod nas. Seljančura sve mi leži po cveću :evil: žbunčići posle toga kao ratzbucani petardom.
Napravljena 21 flaša paradajza i 17 tegli slatka od dunja....i malko paprike za jedenje smo pekli na kube.
Svitac čuvan ceo dan.....kao medić je bio :heart:
i sad nana ide da odbleji malo napolju, pa u krevet.....deka je u krevetu odavno...pih, muškarci :zcepanje:

Slatko od dunja, vozić za migrenu! :D

Magdice... ja ovde i inace ulazim ovih dana najvise zato da vidim kako je Lena :heart: I ti sa njom, naravno.
Ovo za auto... kosta, znam da kosta a kad smo bedni sve nam je mnogo... pa i ono redovno, da ne pominjemo vanredno. Ipak, bolja varijanta je sto se to desilo ovde nego na putu... jer bi to tek izizkivalo i dodatne troskove i nervozu i probleme. Tako da - dobro je jos i ispalo.
Meni juce bla radna subota tako da mi je ostatak vikenda proleteo i opet nista nisam uradila... a sve kucne poslove uredno odlazem od vikenda do vikenda...

Od vikenda do ikenda, poznato mi to... :D

Dobro jutro svima. :kafa: Ovo moje odeu školu, linijskim taksijem. O, radosti, imaju u lokalnoj radnjici Maped pribor! :D

Да ли неко зна која је птица на овој фотографији ?
Ја сам помислио да је ветрушка, али ме збуњује што нема повијен кљун као ветрушке, соколови,јастребови и кобци.
унапред хвала

sIVzYsM.jpg

Kukavica. :) Vetruška je više na riđe i ima tipičan kljun grabljivca, kao i ostali sokolovi.

Хвала ти пуно.Долазила је два дана и шткала се између мог стварно великог храста и комшијиног и мог ораха.чинило ми се да има намеру да остане. Моје је двориште и башта пуна различитих птица јер имам шумску атмосферу са доста великих стабала , али њу до сада нисам никада видео.
Пуно поздрава:bye:

Хвала ти пуно.Долазила је два дана и шткала се између мог стварно великог храста и комшијиног и мог ораха.чинило ми се да има намеру да остане. Моје је двориште и башта пуна различитих птица јер имам шумску атмосферу са доста великих стабала , али њу до сада нисам никада видео.
Пуно поздрава:bye:

Nema na čemu. :) Vetruške sam viđala i izbliza, na prozoru mojih rođaka na 8. spratu, i kako love, kukavicu znam samo sa slika, ima odličnu prirodnu kamuflažu, a nisam ih ovog proleća ni čula, ali da, to je ona. :)

I dobro jutro. :kafa: Kako je lepo biti opet plav, mirna mi glava. :lol:

Pozdrav svima, hvala sto brinete.... :)

Bile smo i juce i danas kod veta, jos dobija inekcije...danas se Lena teze krece nego juce, kao da je vise boli, stedi nogu, rana je lepa , suva, cista....jede , obavlja fizioloske potrebe, i konacno sam spavala nocas, u komadu od 4 do pola 8...ona sad spava na suncu....

A juce sam ceo dan brinula , kako su moji otisli sa pozajmljenim kolima, krenuli malo posle 8 i stigli na odrediste nesto pre 11 uvece...srecom sve je dobro proslo....

- - - - - - - - - -

Pohvale za sve slike !!! lepe su...

hahahaha Mimi, da, mir je jako važan za one koji umeju da ga koriste za stvaranje.

Dobro Magi, i promena je vremena pa je zato više boli danas, a i rovito je sve to i umorila se kod veta. Biće dobro devojka kad je projela :)

Moji su isto juče putovali, i javljali se na vajber, ali su krenuli u zoru i stigli oko 14-15 sati u Grčku. Srbiju su prošli za tri sata. U makedoniji je išlo sporo jer ima mnogo radova, a u Grčkoj oko Soluna velike gužve. Brinula sam. Dug je to put. Svitac pravi haos i zasmejava ceo restoran. Smeju se gosti, smeju se konobari. Fasciniran je bazenom i skakanjem u njega (kupili mu ono oko grudi da ne potone) pa sa ocem skače li skače. Ne mogu da ga izvade iz vode :lol: Vreme im je loše, hladno je i duva vetar.

Pozdrav svima, hvala sto brinete.... :)

Bile smo i juce i danas kod veta, jos dobija inekcije...danas se Lena teze krece nego juce, kao da je vise boli, stedi nogu, rana je lepa , suva, cista....jede , obavlja fizioloske potrebe, i konacno sam spavala nocas, u komadu od 4 do pola 8...ona sad spava na suncu....

A juce sam ceo dan brinula , kako su moji otisli sa pozajmljenim kolima, krenuli malo posle 8 i stigli na odrediste nesto pre 11 uvece...srecom sve je dobro proslo....

- - - - - - - - - -

Pohvale za sve slike !!! lepe su...

Biće to u redu, Magi. :zag: Ohladilo se, sad ga oseća, i bolje da pričuva nogu.

hahahaha Mimi, da, mir je jako važan za one koji umeju da ga koriste za stvaranje.

Dobro Magi, i promena je vremena pa je zato više boli danas, a i rovito je sve to i umorila se kod veta. Biće dobro devojka kad je projela :)

Moji su isto juče putovali, i javljali se na vajber, ali su krenuli u zoru i stigli oko 14-15 sati u Grčku. Srbiju su prošli za tri sata. U makedoniji je išlo sporo jer ima mnogo radova, a u Grčkoj oko Soluna velike gužve. Brinula sam. Dug je to put. Svitac pravi haos i zasmejava ceo restoran. Smeju se gosti, smeju se konobari. Fasciniran je bazenom i skakanjem u njega (kupili mu ono oko grudi da ne potone) pa sa ocem skače li skače. Ne mogu da ga izvade iz vode :lol: Vreme im je loše, hladno je i duva vetar.

Nisam ni sumnjala da će on da uživa. :heart:

Profo, kakva je situacija sa rakunom, ko je to postavio zamku? Vidim da je profi, humana, dosta korišćena. :lol:

Dobro jutro DAMAMA

E sada ce Oni koji su otisli za Grcku , da i uzivaju malko i za vas, normalno To cete i Vi osetiti , kada se Oni vrate.

prosle godine , pisao sam da prilikom vecernjih setnji pored reke Tj Park , je , susreo sam Ovoga Rakuna, koji je i hteo da prelazi sa Sumskoga dela , preko ulice katravnatom delu parka. I bilo mi je u prvi mah cudno , zasto to i ne cini , vec ide ka , pa se vraca, tako da sam zastao i jos jedan mladic i pogledah pazljivo i video da su mu OCI , belicaste..
Pozvano je Grad i njihova organizacija koja se brine o Zivotinjama i dat su sve informacije i o mesti gde se ovaj Rakun nalazi.
ja sam produzio svojom marsutom , mladic je pozvao svoju Majku ( negde iz bivsega SSSR) koja je ostala da saceka ...
Po povratku , mom, Rakun je vec bio uhvacen i nalazio se u kavezu , prilikom razgovora , receno mi je da ce biti eutanizovan , jer , Ta bbolest se ne leci a moze se prenositi i na druge Rakune.
Za zastitu istih kao i drugih zivotinja , mora se na ovaj nacin ...
Bese mi itekako zao , zao sto sam pozvao njih racunajuci da ce se njemu moci pomoci , no , objasnili su mi , da se on dosta dugo patio, da je i odbacen od strane svojih , i da je ovako bolje.

To je prica...o rakunu.

Lopovima a i jesu slatki ,ono kada su mali i kada Ti ne Rovare po krovu , ulaze unutra i prave stetu ili djubre ti razbacuju.
Eh , da samo znate , da su i izmisljene , sada kante ,za koje kazu da Rakuni ih ne mogu otvoriti , sve ostale sa kukama ...su se izvestili i otvarali..

Када се већ прича о одморима, на ПДФ фотографија је у току такмичење на тему Мој годишњи одмор. Мислим да је то прилика за све да покажу како су се одмарали у друштву својих љубимаца или једноставно у природи .Осећајте се позвани:):bye:

Back