F ODELJENJCE

Smeh, sliku sam videla , isto vece kad si postavila, ej, glasno sam se smejala.....izvini....znam kako ti je , i one moje dve su se jako bojale, to su traume za psa....iako, sam jos Betu vodila na vojno streliste kad smo imali obuku i ona je bila toliko opustena, nije se uzbudjivala na pucnjeve, samo bi podigla glavu da vidi jel palo sta ! ali grmljavina, sevanje ! ma u misju rupu bi se zavukle da mogu....a o petardama da i ne pricam...
Sa Lenom nemam taj problem, ona se skloni pod neku od dva stepenista i ceka da sve prodje....
magdice... godinu dana Miljanici - kad pre? Sve najlepše želim...

Meni uopšte nije jasno odakle sad odjednom tolika Donina panika na grmljavinu?! Godinama sam je hvalila kako je neuporedivo bolja od svojih muških prethodnika, uvuče se u svoju kućicu i čeka da prođe... bez neke posebne panike i pompe (Ami je tri dana nakon grmljavine bio istraumiran, Lari je znao da otvori vrata i uđe u kuću... pa redom od prostorije do prostorije). Šta joj se desilo u poslednje vreme - ne znam, ali je totalno luda.
Dan kasnije sam spustila roletnu na prozoru i to je uspela da "probije" (sreća roletna je savitljiva, ništa nije polomljeno pa sam vratila u funkciju.
Pola vikenda sam potrošila na pokušaj da saniram nekako štetu na vratima... Suštinski, da se ne lažemo, vrata su prilično trula (da nisu ne bi ona mogla tako ni da iskida te letvice)... ali se meni ne kupuju druga... Mreža za komarce je lako sređena (nije je pocepala samo su se krajevi izvukli)
Idemo dalje :)

'Tro. :kafa: Danas nam je divan dan, 10. put. Slavljenica spava, nismo imali kad da joj kupimo poklon, mislim da ćemo sad, kad popijem kafu, da joj spakujemo koverticu pa neka kupi sutra. Ili ćemo zajedno da proberemo. Skromna, kad hoće, zapikirala u kinezari sat sa šarenom narukvicom i velškim korgijem na brojčaniku, sladak satić. I She Stylezone korektor za celo lice u 4 nijanse. Kad neće bez kravljeg mleka pa već ima bubuljice. :roll:

i dobar dan....bila sam juče kod veterinara, i dogovorili se da u sredu ili četvrtak odvedem Lenu na ponovno snimanje kukova, da uporedimo stanje sa prethodnim snimkom ... ona se nekada ponaša kao potpuno zdrav pas, a nekada baš vidim da je boli....

danas nam je divan daaan !!!!!! maloj Mimi rodjendaaaan!!!!!!!! Srećan rodjendan , sve najlepše !!! :rodjendan: :orkestar: :vatromet: :poklon:

Hvala. :zag:

i dobar dan....bila sam juče kod veterinara, i dogovorili se da u sredu ili četvrtak odvedem Lenu na ponovno snimanje kukova, da uporedimo stanje sa prethodnim snimkom ... ona se nekada ponaša kao potpuno zdrav pas, a nekada baš vidim da je boli....

I za ovo :zag:

I dobro jutro svima. :kafa:

Hvala. :zag:

I za ovo :zag:

I dobro jutro svima. :kafa:

Cestitkeeeeeee zav rodjendan curice

a vako , ono pesma ide

brodovi ploveeeee...

2hod478.jpg

Operacija je zakazana za 31. septembar, to je sreda, u 14 sati....to je bio jedini termin za sledeću sedmicu, ..taj dan mogu da računam i na pomoć sina i snaje jer 4. idu na letovanje, pa ostajem sama sa Lenom....da ne kažem da sam jako uplašena, zabrinuta kako će se sve odvijati.... do sada sam sa psima pregurala svakakve operacije ali ortopedske nisam....posle op, 4-5 dana svaki dan idemo na inekcije antibiotika, a 9. ili 10. dan vadjenje konaca.....

i dobro veče....alergija me drma, jedva dišem, nos curi, kijam.... Jovana me pita malopre, bako, zašto ti je tako crven nos ?

Biće sve u redu, mada je normalno da brineš, ali biće sve u redu. Pa žensko je to :heart:
Da li ti treba finansijka pomoć pošto drugu zbog udaljenosti ne mogu da ti pružim osim onu moralnu?

:zag: hvala na ponudi, finansijska pomoć nije potrebna, ali zato moralnu oberučke prihvatam i očekujem...u veta se potpuno pouzdajem, imam stopostotono poverenje u njega, jedino mi fali poverenje u samu sebe.....nekako sam sa one dve, sve operacije opušteno pregrmela, a sad sam zabrinuta, uplašena, istraumirana.... ali, što kažeš- žensko je to, nadam se da će lako podneti.

odoh i ja u krpe....danas sam svašta obavljala a sutra popodne ja čuvam obe devojčice ,nekih sat i po . sin radi a snajkica drži jedan trening..tri puta nedeljno je to moje popodnevno zanimacija....

laku noć svima....

PROFO !!!! mislim da sam već rekla : slike su divne !!!! :) samo ih stavljaj da i mi uživamo....

Operacija je zakazana za 31. septembar, to je sreda, u 14 sati....to je bio jedini termin za sledeću sedmicu, ..taj dan mogu da računam i na pomoć sina i snaje jer 4. idu na letovanje, pa ostajem sama sa Lenom....da ne kažem da sam jako uplašena, zabrinuta kako će se sve odvijati.... do sada sam sa psima pregurala svakakve operacije ali ortopedske nisam....posle op, 4-5 dana svaki dan idemo na inekcije antibiotika, a 9. ili 10. dan vadjenje konaca.....

i dobro veče....alergija me drma, jedva dišem, nos curi, kijam.... Jovana me pita malopre, bako, zašto ti je tako crven nos ?

Ma biće sve u redu, što kaže Ljilja, žensko je to. :zag: A što se tiče alergije, ja sam se preporodila bez mlečnih proizvoda, a uz ulje crnog kima po potrebi. I alergije, i MS, i išijalgije... Znam da sam dosadna ali... http://www.svetlostistine.org/Knjige/KineskaStudijaKambel/Kineska_studija.pdf

Profo, prelepo.

I dobro jutro. :kafa:

Back