LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
vivi kako su medeni delfini
jest, gube naši
jest, gube naši
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vivi kako su medeni delfini
jest, gube naši
ajde ne sekiraj se
torte su ti divne![]()
magdice... godinu dana Miljanici - kad pre? Sve najlepše želim...Smeh, sliku sam videla , isto vece kad si postavila, ej, glasno sam se smejala.....izvini....znam kako ti je , i one moje dve su se jako bojale, to su traume za psa....iako, sam jos Betu vodila na vojno streliste kad smo imali obuku i ona je bila toliko opustena, nije se uzbudjivala na pucnjeve, samo bi podigla glavu da vidi jel palo sta ! ali grmljavina, sevanje ! ma u misju rupu bi se zavukle da mogu....a o petardama da i ne pricam...
Sa Lenom nemam taj problem, ona se skloni pod neku od dva stepenista i ceka da sve prodje....
danas nam je divan daaan !!!!!! maloj Mimi rodjendaaaan!!!!!!!! Srećan rodjendan , sve najlepše !!!![]()
![]()
![]()
![]()
i dobar dan....bila sam juče kod veterinara, i dogovorili se da u sredu ili četvrtak odvedem Lenu na ponovno snimanje kukova, da uporedimo stanje sa prethodnim snimkom ... ona se nekada ponaša kao potpuno zdrav pas, a nekada baš vidim da je boli....
Hvala.
I za ovo
I dobro jutro svima.![]()
Biće sve u redu, mada je normalno da brineš, ali biće sve u redu. Pa žensko je to
Da li ti treba finansijka pomoć pošto drugu zbog udaljenosti ne mogu da ti pružim osim onu moralnu?
Operacija je zakazana za 31. septembar, to je sreda, u 14 sati....to je bio jedini termin za sledeću sedmicu, ..taj dan mogu da računam i na pomoć sina i snaje jer 4. idu na letovanje, pa ostajem sama sa Lenom....da ne kažem da sam jako uplašena, zabrinuta kako će se sve odvijati.... do sada sam sa psima pregurala svakakve operacije ali ortopedske nisam....posle op, 4-5 dana svaki dan idemo na inekcije antibiotika, a 9. ili 10. dan vadjenje konaca.....
i dobro veče....alergija me drma, jedva dišem, nos curi, kijam.... Jovana me pita malopre, bako, zašto ti je tako crven nos ?