F ODELJENJCE

Daklem, u subotu juriš na pijac, juriš u kanc.da odradim za klijenta nešto, juriš kod frizerke i ondaK kafaaaaa kući dok se kuvalo 8l vode za ledeni čaj od nane...jedna majica sa sušilice stradala u tučnjavi između ona dva kereća zevzeka :evil:...sva sreća uzeše tu staru Makijevu majicu što je za po kući a ne one Coca coline što mora da nosi na posao :worth:
Na svadbi je bilo lepo, lepo uređen prostor, lepo vreme, lepi ljudi i uživah. Izđipah se, ponela baletankice :maramica: I umorismo se propisno, a ondaK u nedelju kuvanje na veliko i mali svitac sa mamom. Popodne dođe i tatko mu s gradilišta na ručak i da završi oko prozora spolja na našoj kući....i odoše kasno, pa zalivaj, pa skloni......umorna sam bre ko Mrki i Mara zajedno kad dođe nedelja :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Smeh Dobro Jutro:)

Dobro Jutro eFovci:D

Nisam bio dovoljno jasan, morat cu da idem sto pre na kurs Srpskoga Jezika, pre polaganja ispita kod Razredne.:hahaha:

U tvom gradu imam koleginice i kolege ,koji su na dobrim pozicijama, pa pomislih da , ako Ti nesto zatreba, a Ono imas barem neki kontakt.

No, hajde da zamolimo Razrednu, da organizuje, jedno po podne -Vidjenje u Beogradu eFovce.

Moj Poziv, moji su troskovi restorana.:ok:

Tako cete imati i priliku da za zivota i upoznate Zelenoga sa divne planete Marsa....:mrgreen:

Stigao si :)
Lele bre kuj će organizuje sve to? :lol:

Draga moja Smeh,
Mislila sam o
ono posle infarkta, mene ništa nije bolelo, dali mi odgovarajuće lekove, da vodim uredan život ( bez pušenja, holesterola i sl.)
Sada me sve boli. Ne nasvah se čžljudski 3 meseca, još uvek samo na ledja. Rana na grudima je ok ali pazim kako sedim,
ležim, kijam, kašljam...A tek noge :roll:
Uf... Znam.
Imam drugaricu, koja je sa 27 godina išla na sličnu operaciju... pa se sećam priče: bar 6 meseci posle nije mogla da se zakašlje kako treba. I naravno: sve boli. A kako i neće: seče se grudna kost, pomera sve... bukvalno razvlači kako bi se došlo do srca... Sonda je duboko u plućima što znači da izdere sve ... Opet, sve su to "sporedne" pojave, srce bi trebalo da bude u redu i da radi kako treba. Znajući to, kad je moja mama došla sa operacije, očekivala sam da se bar nekad na nešto požali... ili kad je pitam: "Da li te nešto boli?" da bar kaže... ali - ne. Ona je osećala osnovno poboljšanje... nije se gušila, astmatični napadi su prestali, bolje se osećala... i tako je to i shvatila. Doduše, ona je bila poseban slučaj: malo kad se na nešto žalila.
Od svih nedaća i "sporednih" efekata koji su tebe snašli, ne čudi me što i ne stižeš da osetiš poboljšanje u radu srca... Žao mi je što te je tako "poteralo", biće bolje... srediće se sve :heart:

Smeh Dobro Jutro:)

Dobro Jutro eFovci:D

Nisam bio dovoljno jasan, morat cu da idem sto pre na kurs Srpskoga Jezika, pre polaganja ispita kod Razredne.:hahaha:

U tvom gradu imam koleginice i kolege ,koji su na dobrim pozicijama, pa pomislih da , ako Ti nesto zatreba, a Ono imas barem neki kontakt.

No, hajde da zamolimo Razrednu, da organizuje, jedno po podne -Vidjenje u Beogradu eFovce.

Moj Poziv, moji su troskovi restorana.:ok:

Tako cete imati i priliku da za zivota i upoznate Zelenoga sa divne planete Marsa....:mrgreen:
Vidi... ako si već voljan da se družiš sa mojim zemljacima - možeš i ovde. Nije daleko :)
Kafana ima, ali ne mora ni kafana - imam ja i prostor :)
Isto važi i za F-ovce: ako ste voljni, raspoloženi i možete da se organizujete - ja sam za svaku varijantu druženja. Poziv stoji otvoren.
I ne idem na planirani put... ne mogu da se uskladim sa vremenom, bratovim obavezama i poslom pa teška srca moram da odustanem :(
To znači da sam u naredne 2 nedelje tu... negde (Sva odstupanjau prečniku od 100km se ne računaju), znači raspoloživa i raspoložena za druženje.
Čekamo ostale.

E zemljo malih tj velikih bogova.
Blago vama sa njima, mora da postoji nesto u zemlji kada se birokrate tako ponasaju.Ceo dan , spartah po Beogradu , iz Banke u CEntralnu banku , Telekom, PIO, Opstina...

Da se izludi od losega rada i gresaka.
No, sto je bre najvaznije, nisu oni krivi, nikooooo, vec sam Ja, koji i nisam bio ovdekana :hahaha:.Najzad da je jedna osoba skontala da su svi racuni bili placeni i da nisu smeli sa moga naloga u februaru da plate na Ocev nalog.
Rezultat je , da su svi ostali racuni uplacivani,a Telekom, mi je iskljucio telefon :evil:........Nosi dokaze, vrsi opet uplate da bi mi se telefon pustio u rad a Pooooosle ce mi vratiti devize....

I tako, vala, svi se oni krste, ukazuju da ovde nije tamo neki Mars, da su ONIII tu a da bidnem, mali i da cutim.A Ja aaaaaaa:eek:. Neeego sto su lepe Jagode, joj sto lepo mirisu tresnje a tek ukus Leskovacke ljute papricice :D...a Jogurta....burek, nijeeeee bre ko nekada ...

Smeh, sada u ovaj Petak videt cu se sa svojim kolegama i koleginicama na Fakultetu, skrenut cu im paznju i pitati ih da ti prosledim njihova imena i telefona....Za jednoga i nisam siguran da bi bilo dobro (Kovin) ali . sta znas, , moz zatreba NEKOME.

A kako kazu svi se znate u Zrenjaninu, pa mozda se i znate :)

Dal mi da insistiramo da Razredna , napravi , organizuje.....

Prvo da vidimo kuj že da dođe i kuj mož da dođe a nije iz BG

Profa
Goca
ja
zvaču Say
Smeh će da dojezdi a mož i da spava kod mene ako poželi

ko još?

odoh da zalijem paradajz pre nego se smrači :lol:

dobro veče.....jako želim da dodjem.....i nadam se da bih uspela da se organizujem.....za spavanje bi trebalo da vidim sa ćerkom , ako ne bude imala neku drugaricu u gostima, i da me vozi, pošto bih došla autobusom.....znajući moj problem orijentacije i snalaženja , ne usudjujem se kolima krenuti za BG...

dobro veče.....jako želim da dodjem.....i nadam se da bih uspela da se organizujem.....za spavanje bi trebalo da vidim sa ćerkom , ako ne bude imala neku drugaricu u gostima, i da me vozi, pošto bih došla autobusom.....znajući moj problem orijentacije i snalaženja , ne usudjujem se kolima krenuti za BG...

kakva ćera bre.....ostavo dete na miru. Kod mene možeš da spavaš, a može Maca da dodje da te sačeka na autobuskoj stanici. A posle že idemo s Macom ili sa Smeh ako dođe kolima...a koliko je znam, ona drugačije i ne ume da dođe :zcepanje:

Predlažem da to bude subota. E sad, ja ne mogu ovu subotu jer ćuvamo Stefana ceo dan zato što mu roditelji idu na svadbu. Udaje se Cicina venčana kuma.

kakva ćera bre.....ostavo dete na miru. Kod mene možeš da spavaš, a može Maca da dodje da te sačeka na autobuskoj stanici. A posle že idemo s Macom ili sa Smeh ako dođe kolima...a koliko je znam, ona drugačije i ne ume da dođe :zcepanje:

Predlažem da to bude subota. E sad, ja ne mogu ovu subotu jer ćuvamo Stefana ceo dan zato što mu roditelji idu na svadbu. Udaje se Cicina venčana kuma.

E, pa to bi bilo super....meni je onda svejedno koji dan,tu mogu da se prilagodim vama koji radite .... jedino sledeći utorak (9.) mi je zakazan zubar, onda ne mogu...

odlično, utorka sigurno neće biti :lol: Ja mogu u subotu, mogu i u petak ali Smeh radi, pa se mislim da je bolje u subotu, a i ja da spremim nešto za jedenje. Goca ne radi al pada s nogu.....ona je mlada peMzionerka :lol:

I ja se provodom ko vuk na motku, ako vas zanima, msm, već sam otpisana i ovde...Lepa jesam, glupa nisam :whistling:
Šala naravno.
Dakle, naebala sam. Rana sanirana, primila 1o longacefa, to mi prepisali u privremenoj otpusnoj listi i rekli da kad ozdravim, sačekam koji dan da se
antibiotici očiste iz organizma, uradim novi bris i dodjem na nastavak lečenja u N. Banju.
Odem, sva hepi što nemam više bakterije. Ne može, kažu, trebalo je da se javim nakon 14 dana a pošto nisam oni SIZ-u vratili moj predmet, kao dobrovoljno prekinula lečenje.
U ponedeljak idem u SiZ kod zaštitnika gradjana da mi objasni gde to piše u otpusnoj listi za koliko dana da se pojavim.
Ja ne znam više ništa, danju psujem, noću molim boga da mi oprosti...I Svetu Petku- Deco, meni bilo bolje pre operacije, za koji moj i odoh da me čovek pita :aha:

:zag: Tatin drugar išao da mu ugrade pejsmejker i prošao isto k'o bos po trnju-mršav čovek, pušač, sve ga živo žuljalo a sokoćalo ne radi kako treba. A ima tri sina od kojih je samo jedan stvarno na mestu i u stanju da se brine o sebi.

Mari opravdano odsutna, al će je zovemo telefonom
Magi? Da li ti možeš da se organizuješ? Spavala bi kod mene.
Mimi?

Hvala na pozivu i ne sumnjam da ćete se lepo provesti i bez mene, trenutno smo zaribale obe a za dve nedelje joj se završava nastava i posle toga bi trebalo da se sprema za more sa mojom mamom... Drago bi mi bilo da se upoznamo i uživo ali kad se ne da...

Profa rece da ne moze ove nedelje, dakleM sledecu nedelju planirajte..i ja mogu bilo koji dan, mogu da uzmem odmor jedan dan i ne odem u posetu. nije on samo moj tata...

Uh... :zag:

'Če. Kao što rekoh, zaribasmo. Ona se od juče žali i na uši, naizmenično levo i desno, prija joj kad joj nakapam čuvarkuću, onda se umiri malo. Danas je dobila antibiotik, ni manje, ni više, Panklav. Dakle, u zadnjem momentu sam je odvela. A spremila je današnju kontrolnu iz matematike, u snu bi je uradila za 5. U sredu iz sveta oko nas, u četvrtakiz engleskog, tokom sedmice diktat iz srpskog, majku mu, kao da nisu imale celu godinu da ih ocene. :aha:

Prvo da vidimo kuj že da dođe i kuj mož da dođe a nije iz BG

Profa
Goca
ja
zvaču Say
Smeh će da dojezdi a mož i da spava kod mene ako poželi

ko još?

odoh da zalijem paradajz pre nego se smrači :lol:
Pa da... ja obicno odbijam spavanje bilo gde (dobro sad... ne bas uvek :manikir:) jer kod kuce ceka Dona. A kod tebe mogu i nju da povedem... mislim jedan komad vise-manje nema veze :zcepanje:
Salu na stranu.. meni treba manje od sata do Bg-a tako da nije nikakav problem.
Rado cu se pojaviti.

- - - - - - - - - -

Kad je orjentacija i snalazenje u pitanju - ne znam ima li goreg od mene :zcepanje:. A ja bez kompleksa sednem u auto i eto me u Bg-u :)
Ako ti odgovara neka kombinacija, mogla bi i sa mnom do tamo (eventualno da te "pokupim" u Novom Sadu... tih 50km plus-minus ne prave razliku) ili da dodjes kod tetke pa da idemo zajedno... kako god ali racunaj da mozes sa mnom :... ako imas poverenja :zcepanje:

- - - - - - - - - -

odlično, utorka sigurno neće biti :lol: Ja mogu u subotu, mogu i u petak ali Smeh radi, pa se mislim da je bolje u subotu, a i ja da spremim nešto za jedenje. Goca ne radi al pada s nogu.....ona je mlada peMzionerka :lol:
I meni je ova subota radna, sledeca nije. Nedeljom sam (za sad) slobodna :zcepanje:, radnim danom mogu samo u vecernjim satima (posto i kad pobegnem sa posla tesko da izadjem pre 18h)... ali nije problem da odmah sa druzenja odem na posao tj. slobodna sam do negde 8 ujutro ... ali ne verujem da je to za ostale pogodan termin :zcepanje:

:think: znači mogla bi da se planira ona sledeća subota, 13. juni....meni odgovara....planiram da idem u Zr, pa bih stvarno mogla da uklopim , sa Smeh zajedno za Bg....inače već ona iza , subota 20. ili 27. mi je pod znakom pitanja jer mi dolazi ćera.

i dobro jutro, lep dan vam želim...

Dobar dan :kafa:
Prvo sam se uspavala, pa na juriš kafu sručih što nije dobro za mene jer moram da odmorim kad ustanem :lol: pa me Maki odveze u PIO da uzmem drugi primerak zahteva za M4 što predah 27.05. za više firmi (crvena coca-colina torba pa unutra kese po firmama sa originalnim platama za celu 2014 uzede mi teta tamo bez ijedno papirče :eek: da sam išta predala...kaže tako se radi jer ne mogu da stignu da sve zavedu, pa da dođem u ponedeljak ili utorak po drugi primerak zahteva) i ja otišla i cvrc....nije zavedeno još...kaže teta da će me zvati kad zavedu da dođem po zahteve, a ondaK sve to ide kod referenta koji će opet da me zove kad sve uradi da dođem po zapisnik i da mi vrate tu originalnu dokumentaciju.....samo da ne pogube .....i tako.....ondaK dođoh u kanc, skuvah kafu i juriš da uradim za klijente što moram i sad sam na pauzici sa tutnjanjem u glavi....da turim još jednu kafu :lol:

turila sam.....

Za Mimi sam pretpostavljala da ne može jer je stvarno za nju vrlo zahtevan ovaj period, ali biće prilika Mimi :zag:
A Magi i Smeh stvarno mogu zajedno iz Zrenjanina :klap: i mož da povedete Donu...to će bude zanimljivo :lol:
Sad proverih sa Macom, nemamo ništa za 13.06.

Dragi Svi eFovci,
Tako mi je drago da cemo se i videti i upoznati, samo se nadam da ce me razredna propustiti u sledecu godinu ,jer bo sam mnogo kasnio. A ima se i opravdanje- nadam se da ce ga uvaziti.
Jun 13, mi odgovara, potpuno , a u medju vremenu cu se cuti i sa Razrednom, Sa Gordanom , mi je bilo fino razgovarati a bas je razgovor tekao u mojoj setnji pored MOJE reke Save...a sto se ima i Macaka i Pasa, pa sam tako i iskoristio, neke da pomazim....Lep je to osecaj...Vidim da dosta je setalo svoje ljubimce i to bez nekih problema.....

Mimi, cuh se sa kolegom mojim koji je iz Ribnice(Profesor je na nasem Fakultetu) i imam i njegov poziv za dolazak i ostajanje. Imam i pozive iz Cacka od mojih prijatelja( a kako kaze da sam njegov Brat, moram se i toga sleda dogadjaja pridrzavati,), tako da cu i iskoristiti , zapravo pokusati da se organizujem...i vidim mnoge.
Ovoga puta ostajem do Jula meseca 13 i za to vreme , cu pokusati da izdam stan ,za pokrivanje ovih troskova i samo mogu da zamislim, kako je vama sa vasim primanjima, kako izlazite na kraj sa cenama, koji u nekim slucajevima su iznad nasih a jos kada uspored Odnos primanja...Joj Narode.....nije vam lako.

Uhhhh, moram se cuvati od KLOPE... a sto je dobrooo, ili mi je ukus na sve sto je ovde PRICELESS.

Poslednja izmena:
Dobar dan :kafa:
Prvo sam se uspavala, pa na juriš kafu sručih što nije dobro za mene jer moram da odmorim kad ustanem :lol: pa me Maki odveze u PIO da uzmem drugi primerak zahteva za M4 što predah 27.05. za više firmi (crvena coca-colina torba pa unutra kese po firmama sa originalnim platama za celu 2014 uzede mi teta tamo bez ijedno papirče :eek: da sam išta predala...kaže tako se radi jer ne mogu da stignu da sve zavedu, pa da dođem u ponedeljak ili utorak po drugi primerak zahteva) i ja otišla i cvrc....nije zavedeno još...kaže teta da će me zvati kad zavedu da dođem po zahteve, a ondaK sve to ide kod referenta koji će opet da me zove kad sve uradi da dođem po zapisnik i da mi vrate tu originalnu dokumentaciju.....samo da ne pogube .....i tako.....ondaK dođoh u kanc, skuvah kafu i juriš da uradim za klijente što moram i sad sam na pauzici sa tutnjanjem u glavi....da turim još jednu kafu :lol:
Od te njihove bahatosti, nemarnosti... ma bezobrazluka, meni se diže kosa na glavi! I nema razlike da li je u pitanju MUP, Fond ovaj onaj, SIZ, PIZ... da ne lajem dalje! To bre bahato za medalju!

turila sam.....

Za Mimi sam pretpostavljala da ne može jer je stvarno za nju vrlo zahtevan ovaj period, ali biće prilika Mimi :zag:
A Magi i Smeh stvarno mogu zajedno iz Zrenjanina :klap: i mož da povedete Donu...to će bude zanimljivo :lol:
Sad proverih sa Macom, nemamo ništa za 13.06.
Onda markiramo 13. 06.?
Ja već tela da pitam jel' se nalazimo sa kučići il' bez kučići?
Moguće je stvarno da poovedem Donu... ima novu prostirku za zadnje sedište :)

Dragi Svi eFovci,
Tako mi je drago da cemo se i videti i upoznati, samo se nadam da ce me razredna propustiti u sledecu godinu ,jer bo sam mnogo kasnio. A ima se i opravdanje- nadam se da ce ga uvaziti.
Jun 13, mi odgovara, potpuno , a u medju vremenu cu se cuti i sa Razrednom, Sa Gordanom , mi je bilo fino razgovarati a bas je razgovor tekao u mojoj setnji pored MOJE reke Save...a sto se ima i Macaka i Pas, pa sam tako i iskoristio, neke da pomazim....Lep je to osecaj...Vidim da dosta je setalo svoje ljubimce i to bez nekih problema.....

Mimi, cuh se sa kolegom mojim koji je iz Ribnice(Profesor je na nasem Fakultetu) i imam i njegov poziv za dolazak i ostajanje. Imama i pozive iz Cacka od mojih prijatelja( a kako kaze da sam njegov Brat, moram se i toga sleda dogadjaja pridrzavati,), tako da cu i iskoristiti , zapravo pokusati da se organizujem...i vidim mnoge.
Ovoga puta ostajem do Jula meseca 13 i za to vreme , cu pokusati da izdam stan ,za pokrivanje ovih troskova i samo mogu da zamislim, kako je vama sa vasim primanjima, kako izlazite na kraj sa cenama, koji u nekim slucajevima su iznad nasih a jos kada uspored Odnos primanja...Joj Narode.....nije vam lako.

Uhhhh, moram se cuvati od KLOPE... a sto je dobrooo, ili mi je ukus na sve sto je ovde PRICELESS.
E, ako budeš išao put Mimi's krajeva... ponesi mi ono kuče po koje nikako da se organizujem da odem. Ovo se samo malo šalim... inače, ako stvarno budeš u prilici... bili bismo ti jako zahvalni :). Objasnićemo ti detalje, ako bude aktuelno.

Od te njihove bahatosti, nemarnosti... ma bezobrazluka, meni se diže kosa na glavi! I nema razlike da li je u pitanju MUP, Fond ovaj onaj, SIZ, PIZ... da ne lajem dalje! To bre bahato za medalju!

Onda markiramo 13. 06.?
Ja već tela da pitam jel' se nalazimo sa kučići il' bez kučići?
Moguće je stvarno da poovedem Donu... ima novu prostirku za zadnje sedište :)

E, ako budeš išao put Mimi's krajeva... ponesi mi ono kuče po koje nikako da se organizujem da odem. Ovo se samo malo šalim... inače, ako stvarno budeš u prilici... bili bismo ti jako zahvalni :). Objasnićemo ti detalje, ako bude aktuelno.

Dakle, ima se neko malo plavo, kusdravo, pitomo slatko kucence u Kraljevu... zbog koga si se zaljubiska...
No Problemos,ako je moguce, organizovat cemo se..
Uostalom imat cemo io prilike da popricamo, A ako je toliko zapelo, mogu zamoliti kolegu da stupi u kontakt sa Mimi, jer ionako ( mislim da koristi Auto) jer u petak , se i onako vidjam sa njim na Faksu.
Javi mi se ili na pp ili slobodno mozes i ovako....

:think: znači mogla bi da se planira ona sledeća subota, 13. juni....meni odgovara....planiram da idem u Zr, pa bih stvarno mogla da uklopim , sa Smeh zajedno za Bg....inače već ona iza , subota 20. ili 27. mi je pod znakom pitanja jer mi dolazi ćera.

i dobro jutro, lep dan vam želim...
E, odlično!
Inače me razredna juče prozvala kako ne znam drugačije da putujem nego kolima, pa sam se nešto mislila da je demantujem pa sednem na bicikl :zcepanje: ovako je ipak bolje ;)

- - - - - - - - - -

Dakle, ima se neko malo plavo, kusdravo, pitomo slatko kucence u Kraljevu... zbog koga si se zaljubiska...
No Problemos,ako je moguce, organizovat cemo se..
Uostalom imat cemo io prilike da popricamo, A ako je toliko zapelo, mogu zamoliti kolegu da stupi u kontakt sa Mimi, jer ionako ( mislim da koristi Auto) jer u petak , se i onako vidjam sa njim na Faksu.
Javi mi se ili na pp ili slobodno mozes i ovako....
Kuca je mešanac "lesike" i mislim retrivera... mnogo slatko, ali je "višak" u smislu da ljudi nemaju uslova da je zadrže pa može da se desi da zajedno sa sestrom završi u azilu... daleko bilo :(. A meni jedno manje ili više ne znači puno, odnosno mislim da uopšte nije loša varijanta da Dona dobije društvo. I mislim o tome već mesec-dva samo nikako da se organizujem i dođem do Kraljeva ili bar nekako da kuca dođe do Beograda. Sad će Mimi's kad pročita da nam se javi... njen posao je da proveri da li je kuca još na istom mestu... pa ćemo da vidimo dalje.

eve me :lol:
daklem 13.06.
za vreme kad idemo u kaFanu na večeru /jer je mnogo toplo bre da idemo na ručkove) će se dogovorimo, a vas dve, Magi i Smeh se organizujte prvo da stignete do mene sa sve Donom, da malko odmorite, pa idemo. Gordana mož se dokotrlja do mene, ako joj odgovara, a i Say /sad ću njoj da pišem), pa ondaK idemo svih 5 na splav. Predlažem da to bude na Savi, Srpska brvnara, jer smo sa ove strane mosta..mislim da ne prelazimo da drugu stranu zbog noćne vožnje, parkinga i podosta pešaćenja do garaže itd.

daklem 13.06.
za vreme kad idemo u kaFanu na večeru /jer je mnogo toplo bre da idemo na ručkove) će se dogovorimo, a vas dve, Magi i Smeh se organizujte prvo da stignete do mene sa sve Donom, da malko odmorite, pa idemo. Gordana mož se dokotrlja do mene, ako joj odgovara, a i Say /sad ću njoj da pišem), pa ondaK idemo svih 5 na splav. Predlažem da to bude na Savi, Srpska brvnara, jer smo sa ove strane mosta..mislim da ne prelazimo da drugu stranu zbog noćne vožnje, parkinga i podosta pešaćenja do garaže itd.
Ja sam saglasna sa svim što se na višem nivou odluči :)
Dona voli i kafane :zcepanje: (nema na koga), ali će poći sa nama samo ako će i Maca u kafanu ;)
Nego... jeste da nije baš blizu, ali možda bi nam se i Milevica priključila?

Poslednja izmena:
Ja sam saglasna sa svim što se na višem nivou odluči :)
Dona voli i kafane :zcepanje: (nema na koga), ali će poći sa nama samo ako će i Maca u kafanu ;)
Nego... jeste da nije baš blizu, ali možda bi nam se i Milevica priključila?

:zcepanje:
Maca ne ide u kafanu, on ostaje da čuva Donu i biće samo njen :lol: Kuj zna, možda i pođe, mada sumLjam :lol: osim ako nam jedna kola budu malo
Ma Gordana ože u Tri šešira, pa ako oćete možemo i tamo, al ondaK treba da pođemo ranije zbog radi parkinga, al prvo da vidimo di je garaGe :zcepanje: i ondaK možemo da odemo kod mojih klijenata u kafić (ona je takođe poznanstvo sa foruma tj. bloga i traje godinama). Tu smo bile Goca i ja i vrlo je neobično. OndaK mož kroz Silikonsku dolinu da otpešačimo do Skadarlije (žene, samo ravno da obujete, nikako štikle ni malečke jer Profa ne mož da vas nosi :lol:) i ondaK opet do garaGe

- - - - - - - - - -

A Joca?

Jocoooooooooooooooooooooooo .....eeeeeeeeeeeeeeeeeej

- - - - - - - - - -

ja bre računam da vide, pa će se oglase

daklem 13.06.

Jes vala kako lepo ručkam od ovih tableta Nolvadexa uskoro ću moći i da se kotrljam, a ne da se znojim..Uđem danas u banku i krenem da se topim..Pola pakovanja papirnih maramica istroših.. Daklem s obzirom da sam sinoć čavrljala tel. sa profom dok se on šetao po Savskom keju, ovu nedelju je zauzet, sledeću mož ga davimo kolko oćemo a onda bi u banju da leči koske...

Back