F ODELJENJCE

Ja dolazim u petak u Bg al sa sestrom i to u klinicki centar ( samo jos da ga nadjemo i da se snadjemo :D ) .

Al to vidjenje tesko da cu moci , i sta cu vama ja :D

Pa eto bilo bi lepo, jer recimo, imam rodjake od bivse tj eks marsovke, njenoga brata koji radi u opstini kao....

Tko zna, moze i pomoc , nikada se ne zna.

Ako ulozis malo truda i organizujes se, mogla bi da upoznas Zelenoga Marsovca, kome strce Antene, ruznoga sa tankiiiim nonicama.::think:

Bolje da smo seli i popili kafu :rotf: Msm meni bi više prijalo a za tebe ne znam :rotf: E ohoh ja sad lagano u dom, ebote mogu da me angažuju honorarno da šetam strce, ranim itd.Baš mi ide d ruke..

Budi bog stobom , kafa tako kasno, pa to utice na nervni sistem a bogumi i na ruke.

Desava se da se razmahuju, pa tres levo tres desno i eto belaja.
Hajde de da je Pivce i to ono malo toceno, pivce za zivce, E to bi moglo.

E, pa deco, ispalili me za banju. Nemam pravo, prošlo više od 15 dana saniranja rane u kućnim uslovima. Nisam to znala, što se ne bih pojavila, kakva takva.
Išča u SIZ kod načelnika, ne može, kaže takav je pravilnik a meni to niko nije rekao za tih 15 dana.
Inače, ležim već dva dana, boli me rana, ne smem da se nakašljem, noga je dobro ali sad me boli rez....ebg, stare kosti, mlado meso....I tako ja prodjoh ko kuče u vašar :aha:

Ja dolazim u petak u Bg al sa sestrom i to u klinicki centar ( samo jos da ga nadjemo i da se snadjemo :D ) .

Al to vidjenje tesko da cu moci , i sta cu vama ja :D

Za snalaženje po KCS, pa srećno. :lol: U aprilu sam bila, drug kod kog sam dolazila u lab. me navodio telefonom, užas jedan. A to šta ćeš forumašima, pa stvarno, deo si odeljenja odavno. :)

E, pa deco, ispalili me za banju. Nemam pravo, prošlo više od 15 dana saniranja rane u kućnim uslovima. Nisam to znala, što se ne bih pojavila, kakva takva.
Išča u SIZ kod načelnika, ne može, kaže takav je pravilnik a meni to niko nije rekao za tih 15 dana.
Inače, ležim već dva dana, boli me rana, ne smem da se nakašljem, noga je dobro ali sad me boli rez....ebg, stare kosti, mlado meso....I tako ja prodjoh ko kuče u vašar :aha:

:zag: Jedna reč: Revita! Ili dve reči-matični mleč. Diže iz mrtvih, a o nama što još mrdamo, da i ne pričam. :lol: Bez sve šale, prvi put u životu sam je popila pošto sam u podne bez šešira jednog prosečnog avgustovskog dana kačila veš u dvorištu, sa sve gomilom bebeće site. I još sam bila loše, nisam još dobila Betaferon, ta čaša Revite mi je toliko značila, da nemam dovoljno reči hvale.

Znači, Smeh, da kontaktiram Jelenu i Danijelu?

- - - - - - - - - -

A znate ko bi verovatno bio rad za jedno okupljanje? Pajče!

Za snalaženje po KCS, pa srećno. :lol: U aprilu sam bila, drug kod kog sam dolazila u lab. me navodio telefonom, užas jedan. A to šta ćeš forumašima, pa stvarno, deo si odeljenja odavno. :)

:zag: Jedna reč: Revita! Ili dve reči-matični mleč. Diže iz mrtvih, a o nama što još mrdamo, da i ne pričam. :lol: Bez sve šale, prvi put u životu sam je popila pošto sam u podne bez šešira jednog prosečnog avgustovskog dana kačila veš u dvorištu, sa sve gomilom bebeće site. I još sam bila loše, nisam još dobila Betaferon, ta čaša Revite mi je toliko značila, da nemam dovoljno reči hvale.

Znači, Smeh, da kontaktiram Jelenu i Danijelu?

- - - - - - - - - -

A znate ko bi verovatno bio rad za jedno okupljanje? Pajče!

Jesam clan odeljenja,al sam mala za sve vas :lol:

a za klinicki centar,ne znam ni gde je,vazno da bude sve ok sa okom da ne mislim opet,a mozda mi i odmah zakazu skidanje mladeza pif.
ocekujem da ce da krene da me boli na nervnoj bazi.
verovatno ce da nas ceka sestrina drugarica iz Bg tako da ne brinem.
najgore je ustajanje pre 5h i ko zna koliko ce da cekamo

Pa jesi najmlađa ali mora i to neko. :zag: I blago tebi na tome. :rtfm: A do liničkog vam je bliže, ako ćete peške, sa autokomande pa pored restorana Franš i veterinarsog fakulteta. Nego, posle se u samom krugu snaći, to je već muka.

Da, Mimi's, mozes da pitas za kucu. I u krajnjoj liniji da, ako to bude izvodljivo, organizujes sve sto treba... tj. posredujes u preuzimanju i transportu kuce. Posto je puno "ako" i pitanje da li cemo uspeti to da realizujemo, onda nekako mislim da je bolje da se ti raspitas prvo da li je kuca jos tamo (mozda me je neka dobra dusa preduhitrila?) pa da onda vidimo ko kad i gde ide... a rspolozen je da mu kuca pravi drustvo. Od Bg-a cemo lako...

daklem i ja sam saglasna sa svim što je dogovoreno.... moj plan je da u sledeći četvrtak idem u Zr...Smeh, čujemo se, pa ću da ti se priključim do Bg, i naravno nazad....da li će biti potrebe da spavamo kod Ljilje ili ne, to će mo da procenimo na licu mesta.... unapred se radujem vidjenju....

i dobro veče i laku noć.....

dOBRO JUTRO :kafa:

DaKlem, zaboravila sam da uplatim net (a Maki mi lepo rekao) i tako.......ostavih pare da Maki danas uplati kad se vraća s posla :manikir:

Eeeeeeeee, promena plana. Profa saglasan. Pravimo roštilj kod nas u avliji sa sve kučićima. Macin predlog....mLogo mi je pametan :heart: Popodne šetnja do Save i pićence na brvnari, pa nazad da se dimimo :lol: Profa sve finansira, pošto mu je izričita želja takva. Možda odemo svi čoporativno popodne i sa dvoja kola, naša i od Smeh, u onaj kafić....to će vidimo, ako budete raspoloženi.
Daklem, Magi ide u četvrtak kod tetke, prespava tamo i ujutru kreće sa Smeh i Donom za Bg. Za to vreme, Maca i ja idemo na pijac i u radnju da pokupujemo šta nam treba i da se meso stavi u pac a pijenje po frižiderima. Ručak vam je lagan, samo da znate :zcepanje: Goca, Rada (ako se javi) i Profa mogu da dođu busom do mene, oko podne, pa svi posle toroka da idemo di oćemo, ako oćemo, pa nazad da se dimimo uz roštilj, tj. momci će, a mi žene uživamo:manikir: I ne mož da idete nazad za Zrenjanin tu noć :rtfm: jer je atmosfera opušĆena, domaća, kao i mi svi što smo. Popodne će doći i Cic sa Stefketom. Znači, jedan opušten, zelen, lep i prijateljski lajavi vikend. Eto.

Joco, ne drami, ti si od pileta ovde sa nama. Ako ikako možeš ti dođi. Možeš kod mene prespavati.

Mimi, ti kontaktiraj Pajčeta na FB. On može kod Profe da prespava.

Važi, sa'ću da mu pustim pm.

Smeh, danas ćemo dobiti profil one devojčice koja je htela da spreči roditelje da izbace one bebe.

I dobro jutro. :kafa: Ebo Palitrex, treću dozu popila jutros a uvo prelazi iz poluzapušenog u polubolno. :aha: Ne kontam to, k'o da mi iz svog džepa daje za taj Panklav, ako je ćerkina dr koja ima više iskustva sa tim avanzovanim slinavljenjima procenila da mora amoksicilin sa klavulanskom kiselinom, odakle ovoj ideja da će običan penicilin, i to doza za manekenke, da mi pomogne?! Meni, sa mišića više nego što prosečna manekenka ima ukupno kg i pride salo... A sve je teže kupiti antibiotik bez recepta.

Poslednja izmena:
Ja saglasna sa svim... mada je ono da povedem Donu bila više šala... ali, nije problem: voli ona da se vozi.
A voli i roštilj :zcepanje:
Magi, nema problema, sve ćemo se izdogovarati.
Jedino mi čudno ono spavanje po noći :eek:?
Taman se razdani, fruštukujemo ostatke roštilja i idemo kući :zcepanje:

Mimi's:hvala:

Bas mi je drago da je Pajce zainteresovan, bilo bi mi zadovoljstvo i upoznati osobu koja napravila citav grad za svoje Macke i Macore.

Kao i sa smislom za Humor...:)

On je uvek za ta okupljanja i druženja i uživo. :)

:rida: samo moj Mrcivoja ne može da dođe, ima da ga izedu oni Ljiljini MM

Ako ti je za utehu, ni imenjakinja mu nigde nije prispela, totalno je asocijalna. Osim što voli Maksa, prvog komšiju nemačkog ovčara.

Eh a to bi bila jedinstvena prilika da vidite kako jede roštilj..Sinoć je gospodin kidisao na krastavac i ja mu ga dala..mislim red je da se i kuče osveži na ovu vrućinu...

Jel treba za skup neke salate da se prave, torte , kolači:think:

Back