dOBRO JUTRO
DaKlem, zaboravila sam da uplatim net (a Maki mi lepo rekao) i tako.......ostavih pare da Maki danas uplati kad se vraća s posla
Eeeeeeeee, promena plana. Profa saglasan. Pravimo roštilj kod nas u avliji sa sve kučićima. Macin predlog....mLogo mi je pametan

Popodne šetnja do Save i pićence na brvnari, pa nazad da se dimimo

Profa sve finansira, pošto mu je izričita želja takva. Možda odemo svi čoporativno popodne i sa dvoja kola, naša i od Smeh, u onaj kafić....to će vidimo, ako budete raspoloženi.
Daklem, Magi ide u četvrtak kod tetke, prespava tamo i ujutru kreće sa Smeh i Donom za Bg. Za to vreme, Maca i ja idemo na pijac i u radnju da pokupujemo šta nam treba i da se meso stavi u pac a pijenje po frižiderima. Ručak vam je lagan, samo da znate

Goca, Rada (ako se javi) i Profa mogu da dođu busom do mene, oko podne, pa svi posle toroka da idemo di oćemo, ako oćemo, pa nazad da se dimimo uz roštilj, tj. momci će, a mi žene uživamo

I ne mož da idete nazad za Zrenjanin tu noć

jer je atmosfera opušĆena, domaća, kao i mi svi što smo. Popodne će doći i Cic sa Stefketom. Znači, jedan opušten, zelen, lep i prijateljski lajavi vikend. Eto.
Joco, ne drami, ti si od pileta ovde sa nama. Ako ikako možeš ti dođi. Možeš kod mene prespavati.
Mimi, ti kontaktiraj Pajčeta na FB. On može kod Profe da prespava.