LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Daklem, u subotu juriš na pijac, juriš u kanc.da odradim za klijenta nešto, juriš kod frizerke i ondaK kafaaaaa kući dok se kuvalo 8l vode za ledeni čaj od nane...jedna majica sa sušilice stradala u tučnjavi između ona dva kereća zevzeka
...sva sreća uzeše tu staru Makijevu majicu što je za po kući a ne one Coca coline što mora da nosi na posao
Na svadbi je bilo lepo, lepo uređen prostor, lepo vreme, lepi ljudi i uživah. Izđipah se, ponela baletankice
I umorismo se propisno, a ondaK u nedelju kuvanje na veliko i mali svitac sa mamom. Popodne dođe i tatko mu s gradilišta na ručak i da završi oko prozora spolja na našoj kući....i odoše kasno, pa zalivaj, pa skloni......umorna sam bre ko Mrki i Mara zajedno kad dođe nedelja 
- - - - - - - - - -
Stigao si
Lele bre kuj će organizuje sve to?
...sva sreća uzeše tu staru Makijevu majicu što je za po kući a ne one Coca coline što mora da nosi na posao
Na svadbi je bilo lepo, lepo uređen prostor, lepo vreme, lepi ljudi i uživah. Izđipah se, ponela baletankice
I umorismo se propisno, a ondaK u nedelju kuvanje na veliko i mali svitac sa mamom. Popodne dođe i tatko mu s gradilišta na ručak i da završi oko prozora spolja na našoj kući....i odoše kasno, pa zalivaj, pa skloni......umorna sam bre ko Mrki i Mara zajedno kad dođe nedelja 
- - - - - - - - - -
Smeh Dobro Jutro
Dobro Jutro eFovci
Nisam bio dovoljno jasan, morat cu da idem sto pre na kurs Srpskoga Jezika, pre polaganja ispita kod Razredne.
U tvom gradu imam koleginice i kolege ,koji su na dobrim pozicijama, pa pomislih da , ako Ti nesto zatreba, a Ono imas barem neki kontakt.
No, hajde da zamolimo Razrednu, da organizuje, jedno po podne -Vidjenje u Beogradu eFovce.
Moj Poziv, moji su troskovi restorana.
Tako cete imati i priliku da za zivota i upoznate Zelenoga sa divne planete Marsa....![]()
Stigao si

Lele bre kuj će organizuje sve to?

. Neeego sto su lepe Jagode, joj sto lepo mirisu tresnje a tek ukus Leskovacke ljute papricice 
Tatin drugar išao da mu ugrade pejsmejker i prošao isto k'o bos po trnju-mršav čovek, pušač, sve ga živo žuljalo a sokoćalo ne radi kako treba. A ima tri sina od kojih je samo jedan stvarno na mestu i u stanju da se brine o sebi.
) jer kod kuce ceka Dona. A kod tebe mogu i nju da povedem... mislim jedan komad vise-manje nema veze
znači mogla bi da se planira ona sledeća subota, 13. juni....meni odgovara....planiram da idem u Zr, pa bih stvarno mogla da uklopim , sa Smeh zajedno za Bg....inače već ona iza , subota 20. ili 27. mi je pod znakom pitanja jer mi dolazi ćera.
i mož da povedete Donu...to će bude zanimljivo