LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Bila je neka ... šala, ... ako je to ikom više smešno, kako nas Kinezi napuštaju jer imaju procenu da će nam do 2016 biti toliko dobro da niko neće kupovati (jeftinu) kinesku robu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je neka ... šala, ... ako je to ikom više smešno, kako nas Kinezi napuštaju jer imaju procenu da će nam do 2016 biti toliko dobro da niko neće kupovati (jeftinu) kinesku robu![]()

i KOD NAS KAŽU DA ODLAZE kINEZI IZ BLOKA 70.....dakleM, strašno. Poguban pokazatelj dokle smo stigli.
Takođe kažu da će da dođu Turci
Pa gde će ovi moji da kupuju tofu?!
Da, i ja sam čula da nam dolaze Turci sa svojom robom. Mada, kupila sam pre neki dan kod Kineza komplet turskih čaša i plastični šavolj napravljen kod naše Žake, a jeftinije nego u drugim radnjama. Pita me mama onako ljutito što im nisam tražila fiskalni račun, a ja kažem da zbog traženja računa oni i odlaze a prethodno dižu cene. Turska roba jeste kvalitetnija ali jei skuplja, a i verujem da će izbor biti manji, posebno što je gro svetske proizvodnje-svega, upravo u Kini.Bila je neka ... šala, ... ako je to ikom više smešno, kako nas Kinezi napuštaju jer imaju procenu da će nam do 2016 biti toliko dobro da niko neće kupovati (jeftinu) kinesku robu![]()
Čula sam ga, mislila sam da će da izlomi crepove, a šta je uradio od zemlje i onoga što iz nje raste, ne smem ni da pomislim.
Osetila sam kroz prozor miris razrovane zemlje, koliko je to padalo. Ovaj moj se smeje Mrvici, čujem je da vuče lanac unutra, ulazi kod Milice u ormar i pakuje se na dno, među obuću i kažem da opet počinje da grmi. Nije prošlo 2-3 minuta, ono je počelo da puca. Eno je još u ormaru, neću da je diram, mukicu. 
Inače se ne plaši grmljavine, ali sam ga posmatrala i samo sekund-dva pre nego će da zaseva on pogleda u nebo
Mara je gore na jastuku, na svom mestu, a ovaj je sa mnom
Nadam se samo da će zaboraviti sevanje. Ovo je prvi put da tako reaguje.Da se Javnem,
Sletih u Dojcland, a u medjuvremenu, donesoh vam malko kise i hladnocu.....

Stoji sve to - da Kinezi prave i robu sa kontrolom i onu bez kontrole.Iz 70?!Pa gde će ovi moji da kupuju tofu?!
Da, i ja sam čula da nam dolaze Turci sa svojom robom. Mada, kupila sam pre neki dan kod Kineza komplet turskih čaša i plastični šavolj napravljen kod naše Žake, a jeftinije nego u drugim radnjama. Pita me mama onako ljutito što im nisam tražila fiskalni račun, a ja kažem da zbog traženja računa oni i odlaze a prethodno dižu cene. Turska roba jeste kvalitetnija ali jei skuplja, a i verujem da će izbor biti manji, posebno što je gro svetske proizvodnje-svega, upravo u Kini.
Kineska roba je i original Levis i Target i Graco dečija oprema, da se ne lažemo, imaju oni robu za svako tržište. Daleko od toga da će nam biti bolje, baš kao što i Ljilja kaže![]()
Stoji sve to - da Kinezi prave i robu sa kontrolom i onu bez kontrole.
Koliko su ili nisu jeftini (ono što je loše i nemarkirano) moglo bi se diskutovati, ali ja insitiram na tom fiskalnom računu! Nemam ništa ni protiv Kineza ni protiv njihove trgovine, ali ako ja moram da kucam fiskalni račun i plaćam porez - ne vidim zašto bi oni toga bili pošteđeni?! Ako im se ne isplati da "posluju" pod uslovima zemlje u kojoj posluju - to je druga priča, ali stvarno ne vidim razlog da budu privilegovani. I ta plastična činija proizvedena u Pazovi bi bila jeftinija da onaj ko je pravi ne mora da plaća porez... itd. Da ne nabrajam sad.

jes, jes....smešno je....ali koliko boli, a tablete protiv bolova ne pomažu, uzimala sam po dve odjednom, sad su mi preporučili brufen u granulama, on je jači i pomaže....ali kad zaboli i prosto sevne ili ko da udari struja, nikad me nije ovako bolelo.

znam draga, i ja sam imala slične probleme.![]()
Ovde večeras neće biti nevremena, Mrvica je sva srećna, vrckajući guzom, otrčala da zakopa bajati okrajak hleba, a sinoć je drhtala na dnu ormara.
A što se tiče zubobolje, meni se kao fino pomoćno sredstvo pokazao karanfilić. Samo grickam i sisam na bolnom mestu i ublaži bol.
I laku noć svima.
Da se Javnem,

Da se Javnem,

Ja se nadam da nece kod nas nevreme.
Svaki dan se tresem ko mimijeva mrvica, ocu da poludim.
Sutra ce ga biti sigurno![]()
sutra nevreme?
ebiga
odoh da čitam malko, pa da se ušuškam kod matorog
laka vam noć deco![]()

ja hoću u tri šešira 

Grmi, oblačno je, dušu dalo za spavanje. A treba se spakovati za put. Prekjuče proslavili, juče tuđom krivicom morala na vrat, na nos u KG i to u neko nedoba, pred kraj smene tako da mi je propao ceo dan. Danas idemo dete i ja u Vranje, sutra mi se ženi brat od tetke. Koliko god volim te ljude, ne volim gužve, veselja, glasnu muziku... Dobro, ova tamo se da istolerisati, krv nee voda.
Odoh da budim dete i da se pakujemo.