F ODELJENJCE

Videću još danas, pa ako ništa, sutra ću. Inače sad mora da se zakazuje...

Pajče zainteresovan. :)

Smeh, poslala sam onoj devojci poruku, nahvalila te, pa ćemo videti...

Pajčetu daj moj broj mobilnog, pa nek mi se javi ....more ću ga oženim :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:rida: samo moj Mrcivoja ne može da dođe, ima da ga izedu oni Ljiljini MM

veruj mi, to je samo zato što jako volem Mrcivoja :zcepanje:

Eh a to bi bila jedinstvena prilika da vidite kako jede roštilj..Sinoć je gospodin kidisao na krastavac i ja mu ga dala..mislim red je da se i kuče osveži na ovu vrućinu...

Jel treba za skup neke salate da se prave, torte , kolači:think:

I moji jedu roštilj ko ludi :lol:
ne treba Goco, nemoj se teretiš. Nema koLjači, samo mnogo sladoJeda i ledeni čaj od nanu :manikir:
a za ručak ću ja da kupim a profi ispostavim račun :zcepanje:....koe vam spremim to će jedete, a vi će mi pripomognete u spremanje :lol:
meni:
zlatiborska pita (dupla merka) (to spremim ja ujutru da ve dočeka)
pilećo belo sa šampinjonima i pavlakom (to će spremamo zajedno)
salate sveže plus sveža cvekla sa šargarepicom, jabukom i nanom (i to će spremamo zajedno)

i ondaK će da špacirate brekćući :lol:

Broj javljen. Za ženidbu prećutano. :twisted:

Al' će brekćete u šetnji! :zcepanje: Ideja kako da "pokvarite" cveklu: pečeni oljušteni suncokret, mladi luk na kolutiće i posni majonez. Savršeni balans. Sa običnim majonezom nisam probala, bojim se da bi bilo previše "jang", i tako sve to korenje spada u jang namirnice, fali mu jina. A ideja za brz i ukusan sladoled: one natrule, snižene banane, na kolutiće, na led, za sat su spremne za mućenje i dodati po želji, bilo šta-eurokrem, sam kakao, još neko voće, seckane lešnike ili bademe, puter od kikirikija...

A rostilj_?

Aman ženo u najbližu dobru mesaru naruči roštilj da ispeku, ko će da sprema po vrućini, sem salate..Msm to je moj predlog..A sad ako još neko donese po nešto to je već naša stvar :lol:

Moja jedina želja, predlog... šta god je da sve bude što jednotavnije i bez komplikacije bilo koje vrste.
Vreme nam svima manjka (osim ovi penzioneri... oni su milioneri u vremenu :zcepanje:), tako da bi bilo najbolje da se što menje opterećuješ (odnosi se na domaćicu Ljilju). Druga je stvar ako ćeš profi da ispostaviš račun i za uložen trud - e onda zovi i mene: ću da nađem vremena da po svetskim standardima ispostavimo fakturu za uslugu :rotf:

Moja jedina želja, predlog... šta god je da sve bude što jednotavnije i bez komplikacije bilo koje vrste.
Vreme nam svima manjka (osim ovi penzioneri... oni su milioneri u vremenu :zcepanje:), tako da bi bilo najbolje da se što menje opterećuješ (odnosi se na domaćicu Ljilju). Druga je stvar ako ćeš profi da ispostaviš račun i za uložen trud - e onda zovi i mene: ću da nađem vremena da po svetskim standardima ispostavimo fakturu za uslugu :rotf:

Vidi Ti ove, Oma oce po Cvetskim merilima racune da ispostavlja, mooore.:)

Neg, moram priznati da Vi ovde imate i Vece cene proizvoda nego u Svetu a i jes da ste odskocili od svih sa placama a narocito Penzioneri:whistling:

A rostilj_?

Aman ženo u najbližu dobru mesaru naruči roštilj da ispeku, ko će da sprema po vrućini, sem salate..Msm to je moj predlog..A sad ako još neko donese po nešto to je već naša stvar :lol:

pA ro[tilj je posle [pacirunga bre
A bnre mora da jedu ljudi koji od ujutru krenu od ku'e pa do ve;eri kad je ro[tilj. :rtfm:
A to ne dolayi u obyir da se kupi ro[tilj u mesaru....ni pod rayno to u ovu ku'u ne ulayi :manikir:
Maca 'e [e;e i profa 'e mu pomaga, tj 'e sedi na hokliyu uy njega :rotf:.i Paj;e ako stigne.

- - - - - - - - - -

Pa na ravno. Ni[ta ti ne brini, sve je vrlo jednostavno kod mene, posebno kad vas sve uposlim :zcepanje:
Ma sve je to bryo gotovo, osim ro[tilja al 'e vidite kako je.....prste da poli\e[ ......e, da, obaveyno [ampinjoni na ro[tilju punjeni sirom

Naravno da 'u mu ispostavim ra;un. pa insistira da sve on plati. Ovo ya ceo dan 'e bude manje no kafana samo ya ve;eru, a Profa je sveCki čovek pa naviko na belosveCke cene :lol:

- - - - - - - - - -

Broj javljen. Za ženidbu prećutano. :twisted:

Al' će brekćete u šetnji! :zcepanje: Ideja kako da "pokvarite" cveklu: pečeni oljušteni suncokret, mladi luk na kolutiće i posni majonez. Savršeni balans. Sa običnim majonezom nisam probala, bojim se da bi bilo previše "jang", i tako sve to korenje spada u jang namirnice, fali mu jina. A ideja za brz i ukusan sladoled: one natrule, snižene banane, na kolutiće, na led, za sat su spremne za mućenje i dodati po želji, bilo šta-eurokrem, sam kakao, još neko voće, seckane lešnike ili bademe, puter od kikirikija...

:lol: ajde, će turimo i jing :lol: pa kad ih izbalanasiram sve ima da vuku na jednu stranu :zcepanje:
fin ti ovaj sladoled.....nisam znala :)

- - - - - - - - - -

Sta je bre ovo, pa To ce bit za brigaduuuuu, hrane i samo hrane.:)

Auuuu al se u Serbiji jede.....:eek:

Profo.........pre nego si rekao "ajd da pitamo razrednu da pripomogne u organizaciji" trebao si da pročitaš moj potpis :zcepanje:

Dva puta da se jede. Mislim da nema potebe . Moz da napravis pitu dok se pece rostilj da ljudi ne budu gladni. I mislim da nam je setnja visak i gubljenje vremena.. Cilj je da se vidimo i ispricamojer uz jelo jelte ide vino ili pivo, pa jos posle da se setamo na prijatnih trideset i kusuru tri cetri popodne... E ja to ne mogu.. Ne prija mi vrucina, lipa mi srcka a ako je vecini do setnje ja cu dodjem posle setnje..

:hahaha: slatko sam se nasmejala....penzioneri imaju vremena.....pa sveCke cene i plate i penzije.....:rotf: past ću pod astal......

ali stvarno, Ljiljo , nema potrebe da spremaš i nešto za ručak, eto dosta je te pite , što kaže Goca, pa ne dolazimo mi , bre, izgladneli.....a videćemo kakvo će biti vreme, ako bude vrućina, možda i ne bude vreme za šetnju...možemo mi lepo sedeti u tvojoj prelepoj bašti uz pićence, sok, i pričati....

i dobro veče....jedva čekam 13.....ćera je prihvatila da neću spavati kod nje, ona svakako uveče izlazi, pa je dobro da nema obaveze samnom...a možda samo naleti popodne da nas pozdravi....

Dva puta da se jede. Mislim da nema potebe . Moz da napravis pitu dok se pece rostilj da ljudi ne budu gladni. I mislim da nam je setnja visak i gubljenje vremena.. Cilj je da se vidimo i ispricamojer uz jelo jelte ide vino ili pivo, pa jos posle da se setamo na prijatnih trideset i kusuru tri cetri popodne... E ja to ne mogu.. Ne prija mi vrucina, lipa mi srcka a ako je vecini do setnje ja cu dodjem posle setnje..

Dobro, nema ručka kad ste zapele :rida:
Ma ne mora se ni šetamo bre ako nećete, će vidimo kakav bude dan i ako nam se ide će idemo, a ako ne ne idemo i tačka. A pivo i vino i rakija, kuj oće, naravFski da će bude. :pivce:

- - - - - - - - - -

:hahaha: slatko sam se nasmejala....penzioneri imaju vremena.....pa sveCke cene i plate i penzije.....:rotf: past ću pod astal......

ali stvarno, Ljiljo , nema potrebe da spremaš i nešto za ručak, eto dosta je te pite , što kaže Goca, pa ne dolazimo mi , bre, izgladneli.....a videćemo kakvo će biti vreme, ako bude vrućina, možda i ne bude vreme za šetnju...možemo mi lepo sedeti u tvojoj prelepoj bašti uz pićence, sok, i pričati....

i dobro veče....jedva čekam 13.....ćera je prihvatila da neću spavati kod nje, ona svakako uveče izlazi, pa je dobro da nema obaveze samnom...a možda samo naleti popodne da nas pozdravi....

nek naleti ........super bi bilo :klap:
i ja se baš radujem i Maca. Sve ispitasmo Profu koe voli od mesa :lol: Kaže maca će ga vodi u nabavku....treba mu pomoć pri secanju :zcepanje:

Ljiljo... meni treba jedno sat vremena od kuce do tebe... ne vise (osim ako ne zalutam :zcepanje:, a necu jer je tu Maca da bude navigacija :manikir:), sto i nije neki "put", dakle, ne dolazimo izgladnele i umorne... mislim da stanujem na Banovom brdu npr. trebalo bi mi vise vremena nego ovako!
Dakle one popodnevne zakuske preskoci... osim ako ne treba da malo popunimo budzet sa profinim devizama pa da ga sto vise ojadimo :rotf:
Profo, nase cene jesu "svecke" al' usluga se slabo placa... Dakle, ako krenemo da ti serviramo i dekorisemo sve "na zalogaje" sa buba marama, pingvinima, palmicama i ostalim cudima... paaaaaaa... bice svetski! I ustekacu koji dinar... za more (nisam jos zatvorila finansijsku konstrukciju za ovu godinu pa bi mi bas leglo :rotf:)
Sve ostalo prihvatam u svakoj varijanti - setnje, Savu, voznju (pod uslovom da ne moram da se orjaentisem nego vozim iza Mace :lol:), sedenje u dvoristu... apsolutno sam saglasna sa svakom idejom smisljenom unapred ili na licu mesta (licno sam mnogo sklonija ovoj drugoj varijanti :cool:)
Inace sam dovoljno luda i brez alkohola tako da nemam problem tipa "ne mogu sad da vozim" tj. na mene i voda deluje ko na nekog rakija :zcepanje:

More mene ste nasli , Joj Kuku li se meni, Sta me snadje.:)

No, ako ce izdrzim Ja vasu navalu i bas iz inata ima da pojedem ljutu Leskovacku papricicu, da bi se bre Naljutio i to dobroooo.:mrgreen: a ondaaaaaa:whistling:

Sjutra na sabajle eve me kod Ljiljke na kafu a sto bas ujutro, pa kasnije od Dima se ne moze videt Razredna, vako ujutro cu je vidim...:think:

A GocMrco, Fala Ti za kolica, moze i belo a moz i plavo, Sta da kazem , fala ti ko ....ono se nekada pricalo Ko Bratu.:roll:

Ce zapamtim ja tebi to, more vrnuh se na Balkan i ima oma da se presaltujem .....:lol:

A imam Ja stap, a taj stap ima vise uloga, samo da znas:per:

Sad se opsetih, kad profa plaća mogli bi i neku lubenicu da kupite :zcepanje: Gledam danas isekli jednu grčku a ona lepaaaaaa al 140 din kg..

- - - - - - - - - -

Vidi vidi s Ljiljom oće da pije kafu a samnom neće :ljutka:

Back