F ODELJENJCE

Dobro vece....veci deo dana je Lena prespavala, jela je lepo i jutros sama sisla niz stepenice, a veceras se popela...istina na tri noge...kaze vet da to nije problem, bice dobro...temperaturu nema , isto je isto dobro...jos dobija tablete antibiotika....

Moji su danas napustili Tasos, kazu da pada pepeo i cadj cak i na plazi, los je vazduh, pa su nasli smestaj i otisli u Asprovaltu ...

SUPER.....ma žensko je to :manikir:
moji su tamo gde su bili. Kod njih osim promenljivog vremena nema drugih problema.
Dobro je što su otišli sa Tasosa.

Maca je jutros otipao u seli da beru kukuruz. Ja se majah ceo dan po avliji, hortikultura, i kuvala sam i spavala popodne, a predveče odoh u poseti prijateljici, ona žena što je čuvala mog tatka dok nije otišao u dom. Ispričasmo se lepo. Nikako da stignem do nje jer mi je vikend pretovaren :lol:E, sad, rekoh idem, zovnem je i pitam jel tura džezvu :lol: a onda sam od pola filma gledala Samson i Dalila :zcepanje:

E super za Lenu :heart:.
I ja se uvek se tim te Ljiljine rečenice: "Žensko je to" :super:
I jeste...
E stvarno lud mesec... svuda neko nevreme i loše... A tek je prvi deo septembra
Šta li mene čeka na kraju?

dobro veče... :) Lena je ista kao i juče, jede, spava, malo prošeta, što je bitno, nema temperaturu i ne cvilka da je boli...još je danas dobila tabletu protiv bolova, a sutra se čujemo sa vetom ,kako dalje....za sutra još sledi 5. dan antibiotika, ma da bih ja dala i prekosutra kad već u kutiji ima za 6 dana...

E sad što se putovanja tiče, taman pre nego što su otišli, nadjem u nekim novinama, uopšteno o tome kako stoje planete i kaže :retrogradni
Merkur sprema haos , u komunikacijama, saobraćaju, pa izbegavajte putovanja, popravke automobila, instaliranje neke tehnike, sastanke, nove projekte, ugovore.... nisam mladima ništa rekla o tome, ali vidim da se nešto od toga obistinilo...i što se popravke kola tiče, i putovanja....samo da se na tome završi....a Merkur je retrogradan do 22. septembra...

Pa da se nesto cudno desava - desava se.
E... ali mora da su i nase musterije to citale: ne mozes ih nahvatati ovih dana :zcepanje: !
Ako nastave da posecuju servis i popravljaju automobile kao ovih dana - tesko da cu ja i stici do mora :rotf::rotf:

Nema veze bre, i ako ne stigneš. Ostaće ti pare jer je tamo bezobrazno skupo. Dve kafe na plaži 8 evrića :aha:
e sad ne znam jel im cene zavise od prstiju :zcepanje:
Hahahaha... Koje pare?
One koje nemam... još?
Slušaj... ako te potencijalno moje pare sad ne otmem i ne potrošim - neće nikad biti moje.
Tako da... bolje da se potrudim... bar neću dolaziti na posao za to vreme :rotf:
A kafu svakako ne pijem :zcepanje:

dobar dan...sinoć sam mogla da ujedam , koliko sam bila besna, pa vam nisam referisala.....daklem, uspela sam dve nedelje, 14 dana da sačuvam da Lena ne napravi neki cirkus, a sinoć samo 5 minuta mi nije bila u vidokrugu i eto sr.nja! bile smo u dvorištu, ja nešto pored kuće ona ispred i bez kragne....kad sam je pogledala ona je već uveliko lizala ranu, onaj plavo-zeleni sprej skroz olizala, malo raskrvarila ranu, srećom nije je rasturila....odmah sam nasula povidon jod, i stavila novi zavoj, i sad čekam posle podne da je odvedem do veta da vidi....a juče sam i račun regulisala, ....12000 operacija +10 terapija po 800 din i + još oko 1500 din za lekove koje sam kući davala.... za danas, već znam da mi je napravila ceh od još 800 din..... i neću joj skidati kragnu , pa da me moli na kolenima....:hahaha:

zamišljam to klečanje na kolenima :zcepanje:
sve će biti u redu, videćeš. to je već stara rana, zarasta
Magi, a da ipak malo pripomognemo s parama? Posle Meša mi je ostalo oko 40eur kad sam prodala one lekove što ste mu kupili. Nešto je otišlo uz dogovora za macu kod Ota. Ostalo je oko 30eur.To je za to namenjeno, mislim za mog Meškicu i njegovo skupo lečenje ste i skupljali. Ćuvam taj novac. Bar ti neki trošak pokriva....5 dana po 800 din. A?

zamišljam to klečanje na kolenima :zcepanje:
sve će biti u redu, videćeš. to je već stara rana, zarasta
Magi, a da ipak malo pripomognemo s parama? Posle Meša mi je ostalo oko 40eur kad sam prodala one lekove što ste mu kupili. Nešto je otišlo uz dogovora za macu kod Ota. Ostalo je oko 30eur.To je za to namenjeno, mislim za mog Meškicu i njegovo skupo lečenje ste i skupljali. Ćuvam taj novac. Bar ti neki trošak pokriva....5 dana po 800 din. A?

javite , da se i Ja pridruzim sa svojim malim doprinosom.

moze se i napraviti , tako , za - pomoc ljubimcima

pa razredna moze da bidne , voditelj

drustvo sta kazete.

pa vi ste svi skupljali za mog Meša, i tražili lekove, raspitivali se, organizovali i to sami, bez da ste mene pitali. Istina je da bi mi nekako i to izgurali, ali teško, uskraćujući neke druge jednako važne stvari sebi i deci ili neplativši neki račun tj. račune. Ovako je bilo zaista lakše. Bez vas ne bih mogla sama, ni moralno ni finansijski...eto. I što je jako važno, čovek se ne oseća sam jer i nije sam. U tome je snaga čopora :heart:
ja već pitah Magi....
Možda ne takav neki fond koji bi se namenski skupljao, ali kad se desi treba da se skupimo svi, od slučaja do slučaja.

:cao:

sve citam svaki dan ali nemam sta da kazem.

spremam se za more,a danas mi je mnogo lose,da li od vremena ja ne znam. disem i to jedva na skrge

ooooooo vidi ti naše Jocike :zag:
ajde mori, di ti je mladost? ja bi bre zaaaaebala i lumboišijalgiju i spondilozu i sve ostale bolne koske da treba da idem na odmor i letela bi bre po avliju :lol:
spremaj se i uživaj na moru :zag:

moji su stigli juće popodne u selo kod Mace. Pitam šta rade a Cic kaže, Deka hrani Stefana a ovaj sređuje kredenac i kuva :zcepanje: nas dvoje sedimo na tremu i odmaramo.
Danas dolaze za Bg, pa žu ja ići kod njih. Baš sam se uželela onog malog zvrka

dobro jutro....baš sam neki dan mislila, kako nam se Jocika ne javlja ! Joci, lepo se provedi !

Moji danas kreću kući, večeras kasno treba da stignu.... neće spavati usput , kao što je prvobitno bilo predvidjeno, da su ostali na Tasosu...

Lenu sam juče vodila kod veta, naš je bio zauzet sa operacijama koje su se odužile na celo popodne, pa nas je primila njegova saradnica , isto odlična veterinarka....sredila je ranu, kaže da nije tako strašno, previla, i od nedelje jedan dan na kontrolu....eno je sad sa kragnom ....baš je nezgrapna, ali šta se može...

HVALA! na ponudi da mi pomognete, u srce ste me dirnuli....ne znam šta da kažem...nisam zato napisala koliko me sve to košta da bih dobila pomoć,... .naravno značilo bi, kako ne...ovo je ispalo skoro duplo više nego što sam planirala... računala sam samu operaciju, a na postoperativni tretman nisam.... ali nije sad vreme za skupljanje priloga, svi imate izdatke, troškovi u jesen su veliki...
moram da idem, Lena se traži da ide napolje....a noćas me 3 puta izvodila...hahaha

Back