DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
i ja čekam kolketivno druženje
s sve specijaliteti
s sve specijaliteti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćemo da se snađemo i za specijalitete razne sortei ja čekam kolketivno druženje
s sve specijaliteti![]()
Ti? Kad god poželiš!kad da dođem?![]()
Ćemo da se snađemo i za specijalitete razne sorte
Ti? Kad god poželiš!
Još bolje - sa Macom![]()
Neeeee... Profo, pozivaju se svi...Auuuu, samo se pozivaju tu , vasi a ovi , koji nisu tu u zemlji vasoj , njima -nis- nuila.
a sdruge strane , koliko je Doc ,jesan, SMEH , ti ces da bankrotiras.
pa sad Ti vidi, Os ili Nes ga zvat.![]()
Ćemo da se snađemo i za specijalitete razne sorte
Ti? Kad god poželiš!
Još bolje - sa Macom![]()
pa kako misliš da dođem bRez Macu? kuj da me vozika?![]()
Neeeee... Profo, pozivaju se svi...
Tako da ako si raspoložen prilagodićemo termin![]()
Da, proletelo.Letos je već bila "sama" na moru, tj. sa troje nastavnika i još gomilom dece, meni teško da bi i na bazrnu pravila društvo... Drugu zimu za redom je išla na skijanje na nedelju dana tamo oko Božića... Za rođendan želi nove rolere ili telefon, skromno, nema šta.
Tu sam...Ah ne znam da li da pišem ili ne...Pukla sam načisto..Keva hitno operisana krajem juna .tumor na deblom crevu ..Opercija trajla skoro 5 sati tumor prešao na matericu , povadili i matericu i jajnike ..Tanko crevo privremeno izvedeno na stomak...Nalaz joj nije baš lep ali nema metastaza..Dobila je neku terapiju u tabletama na konzilijuma ...Ima valjda osam ciklusa ali nije krenua jer je dehidrilala i jako su joj bili povećani urea i kratinin..Uz put me totalno izludela i napravila totalnog ludaka od mene...Gutam smirele kao bombone..
Pitate da li imam brata,imam on je operisao kuk i izašao je iz bolnice ali i pre toga on to ne može ja sa sposobna za sve i jednostavno savršena za danonoćno maltretiranje..
Najmanji problem je što nismo uspele da se vidimo... Veći je taj što kaže Ljilja: Smanji malo.dobro veče....došla sam juče kući, posle 10 dana.....znači nisam mogla da mrdnem, osim u kratku nabavku do prodavnice i trkom nazad, da se pravdam , gde sam se zadržala.... ako sam se zadržala...88 godina, nemoć, bolest, bubice, nervoza, svega je bilo....planirala sam da ostanem 5 dana, ali pokazalo se da je moje prisustvo bilo potrebno svih 10 dana...
Nisam uspela ni Smeh da nazovem, a ne da planiram neki susret....Smeh, izvini, jako mi je žao....
danas sam već počela sa nadoknadjivanjem zaostalih kućnih obaveza, nešto radova u bašti, kupila 20 litara paradajza, pasiranog, to ukuvala, u nedelju ću još 20 litara....
Profo, lepe slike !
stvarno gde nam je Goca ?
E i ja se nešto štrecnuh na onih 10 godina...Da, proletelo.Letos je već bila "sama" na moru, tj. sa troje nastavnika i još gomilom dece, meni teško da bi i na bazrnu pravila društvo... Drugu zimu za redom je išla na skijanje na nedelju dana tamo oko Božića... Za rođendan želi nove rolere ili telefon, skromno, nema šta.
Goco, ne znam ništa lepo niti utešno da ti kažm... osim da su ti te pilulice nepotrebne, ne rešavaju baš ništa... naprotiv.Tu sam...Ah ne znam da li da pišem ili ne...Pukla sam načisto..Keva hitno operisana krajem juna .tumor na deblom crevu ..Opercija trajla skoro 5 sati tumor prešao na matericu , povadili i matericu i jajnike ..Tanko crevo privremeno izvedeno na stomak...Nalaz joj nije baš lep ali nema metastaza..Dobila je neku terapiju u tabletama na konzilijuma ...Ima valjda osam ciklusa ali nije krenua jer je dehidrilala i jako su joj bili povećani urea i kratinin..Uz put me totalno izludela i napravila totalnog ludaka od mene...Gutam smirele kao bombone..
Pitate da li imam brata,imam on je operisao kuk i izašao je iz bolnice ali i pre toga on to ne može ja sa sposobna za sve i jednostavno savršena za danonoćno maltretiranje..
Tu sam...Ah ne znam da li da pišem ili ne...Pukla sam načisto..Keva hitno operisana krajem juna .tumor na deblom crevu ..Opercija trajla skoro 5 sati tumor prešao na matericu , povadili i matericu i jajnike ..Tanko crevo privremeno izvedeno na stomak...Nalaz joj nije baš lep ali nema metastaza..Dobila je neku terapiju u tabletama na konzilijuma ...Ima valjda osam ciklusa ali nije krenua jer je dehidrilala i jako su joj bili povećani urea i kratinin..Uz put me totalno izludela i napravila totalnog ludaka od mene...Gutam smirele kao bombone..
Da, proletelo.Letos je već bila "sama" na moru, tj. sa troje nastavnika i još gomilom dece, meni teško da bi i na bazrnu pravila društvo... Drugu zimu za redom je išla na skijanje na nedelju dana tamo oko Božića... Za rođendan želi nove rolere ili telefon, skromno, nema šta.
E, pa dobar dan.....meni nije, tri dana me prati maler, valjda je sad dosta !Prvo mi je u subotu riknuo auto, na semaforu, nisam nikako mogla ubaciti u brzinu, pa kad uspem i dodam gas on trza ali unazad....zakrčila prolaz, ostali vozači trube , psuju..... a Lena je pored mene....onda mi je jedna gospodja pomogla da ga gurnem pored puta,iscurilo neko ulje iz njega, dal od menjača, kočnice, nemam pojma.... zvala sina, došao po nas dve a uveče i došlepao kola kući u garažu.... majstor mi je na odmoru van zemlje, do kraja meseca... ali javio mi je koga da zovem da popravi , došao čovek danas . odšlepao i čekam !!!!!
E, to nije dosta, juče, kuvam u suterenu paradajz (24 litre) kad čujem negde kaplje voda....popustio glavni ventil za dovod vode....a podne je....zovem vodovodara, kaže podmetni nešto , nije opasno izdržaće do ujutro, kao danas dolazi....naravno prvo da pokupim vodu....danas on promeni ventil , posao odradjen, ali je pre toga morao da zatvori ventil u šahtu kod sata, koji je posle morao i da pusti, pa je i ovde procurelo, i moj iza sata i vodovodov, ispred sata.....zvala vodovod ,dežurnu službu, doći će sutra, treba celu ulicu da isključe iz mreže da bi zamenili ventil. to je njihov deo, ali ovaj drugi iza sata je moj, a voda curi.... na moj teret...ima da bude račun !!!!
Ovo su tri malera...da li je to dosta, da li je ispunjena kvota....
i onda kako da se ne nerviram ?! i tako.....sad ću da popijem čašu vina, pa nek ide život !
- - - - - - - - - -
Ima da se umori ko bude hteo i imao strpljenja da pročita ovaj moj post..
E, pa dobar dan.....meni nije, tri dana me prati maler, valjda je sad dosta !Prvo mi je u subotu riknuo auto, na semaforu, nisam nikako mogla ubaciti u brzinu, pa kad uspem i dodam gas on trza ali unazad....zakrčila prolaz, ostali vozači trube , psuju..... a Lena je pored mene....onda mi je jedna gospodja pomogla da ga gurnem pored puta,iscurilo neko ulje iz njega, dal od menjača, kočnice, nemam pojma.... zvala sina, došao po nas dve a uveče i došlepao kola kući u garažu.... majstor mi je na odmoru van zemlje, do kraja meseca... ali javio mi je koga da zovem da popravi , došao čovek danas . odšlepao i čekam !!!!!
E, to nije dosta, juče, kuvam u suterenu paradajz (24 litre) kad čujem negde kaplje voda....popustio glavni ventil za dovod vode....a podne je....zovem vodovodara, kaže podmetni nešto , nije opasno izdržaće do ujutro, kao danas dolazi....naravno prvo da pokupim vodu....danas on promeni ventil , posao odradjen, ali je pre toga morao da zatvori ventil u šahtu kod sata, koji je posle morao i da pusti, pa je i ovde procurelo, i moj iza sata i vodovodov, ispred sata.....zvala vodovod ,dežurnu službu, doći će sutra, treba celu ulicu da isključe iz mreže da bi zamenili ventil. to je njihov deo, ali ovaj drugi iza sata je moj, a voda curi.... na moj teret...ima da bude račun !!!!
Ovo su tri malera...da li je to dosta, da li je ispunjena kvota....
i onda kako da se ne nerviram ?! i tako.....sad ću da popijem čašu vina, pa nek ide život !
- - - - - - - - - -
Ima da se umori ko bude hteo i imao strpljenja da pročita ovaj moj post..
DObar dan želim. Tako i meni pre neki dan riknula sudomašina, samo zagledam po kući šta je sledeće.![]()