F ODELJENJCE

Gde beše ona tema o štetočinama?
Juče je ovde baš bilo neko nevreme... Ja morala na neku sahranu i svratila kući da se presvučem.
Nije me iznenadilo što Done nema u dvorištu pošto se obično zavuče u najudaljeniji ugao najdalje prostorije u garaži... ali kad je ni tamo nisam našla zabrinula sam se.
Pogledam kapiju (onu koju zna da "jede" i već mi je više puta progrizla letvice), nije ništa dodatno "radila" niti progrizla tako da može da izađe.
I u tom okretanju i čudu... gde može da bude, pođem u kuću po lampicu. I zateknem vrata u ovakvom stanju:

Ali, i dalje su zatvorena... znači i dalje ne znam gde mi je pas?!
I onda je vidim... viri iz dnevne sobe, kroz prozor i tačno samo što se ne smeje!
Ušla je tako što je probila mrežu za komarce... uz put porušila žardinjere i sve što se našlo na putu.
I šta da joj radim? Pogotovo kad je sve prošlo...
Krenem da slikam... a ona šeta oko tih vrata kao a su - trofej?!

Sve i je jasno... i strah i želja da se sakrije... pobegne... ali ne i kako tako jako "pametna" ne kapira da kad ja nisam kod kuće nema ko da joj otvori vrata - koliko god da ih grize i skače na njih?!
Da... Nije bio kraj.
Dođem uveče sa posla, ona opet u dnevnoj sobi (istim putem je ušla - znači kroz prozor).
I napravim grešku, pustim je napolje (kroz vrata - iz nekog razloga ne zna da izađe kroz prozor) ali pre nego što sam zatvorila kapiju... i ona krene da beži (što inače ne radi u normalnim okolnostima). Pokušam da je uhvatim, uspem... ali se izmakne i ja lepo padnem na sred dvorišta! Sad mi je koleno ko kad sam bila mala... pa padala povremeno po betonu... Ali, ipak nije uspela da mi pobegne :D

a sad , malo cvijeca

pored smeha , koje ste zdusno podelili

2lurlo3.jpg

- - - - - - - - - -

25h06sy.jpg

JAO što je lepo....psi i konji .....ih što bi ja volela malo tako da uživam :aha:

dakleM, pranje prozora, lustera, zavesa, bacanje svega i svačega....prizemlje i hodnik sređeno. Nisam išla na posao da bih to odradila. Na sprat nisam zalazila osim da sredim hodnik jer tamo komšija (Maki) malo ruši uz Macinu pomoć i sredjuju malu čajnu kuhinju (treću u kući :lol:) da se doseli snajka...već su naručili nameštaj za dnevnu sobu...i tako...umorih se propisno, a sutra stiže Svitac na celodnevni boravak kod nane i deke......biće ludo :lol:

29kt8h3.jpg

dobar dan !!!

u cetvrtak smo u igraonici proslavili Miljanin prvi rodjendan, ovo je torta za taj dan, a juce na Palicu proslava sa rodbinom i kumovima, isto ovakva torta, sa drugacijom slikom....Znaci , sve je ispalo fenomenalno, i vreme nas je posluzilo, mogli smo oba dana biti u dvoristu , deca su uzivala , a i stariji su se lepo proveli....torte su , naravno mojih ruku delo....

ovo je jucerasnja torta ! svecicu sam kasnije dodala !

2zozmhc.jpg

Poslednja izmena:
Smeh, sliku sam videla , isto vece kad si postavila, ej, glasno sam se smejala.....izvini....znam kako ti je , i one moje dve su se jako bojale, to su traume za psa....iako, sam jos Betu vodila na vojno streliste kad smo imali obuku i ona je bila toliko opustena, nije se uzbudjivala na pucnjeve, samo bi podigla glavu da vidi jel palo sta ! ali grmljavina, sevanje ! ma u misju rupu bi se zavukle da mogu....a o petardama da i ne pricam...
Sa Lenom nemam taj problem, ona se skloni pod neku od dva stepenista i ceka da sve prodje....

Profo !!! slike su super, posebno mi se svidjaju one sa konjima i psima !!!! a kakvo je ovo duguljasto voce, sa leve strane ?

Poslednja izmena:
Magi, čestitke za divan dančić. :zag: I torte su, naravno, prelepo ispale. :) A to duguljasto voće kod Profe je vrsta dinje, koliko vidim.

I dobar dan svima. Koliko vidim, mene veća nervoza hvata zbog početka školske godine nego moje dete. :lol:

Smeh, sliku sam videla , isto vece kad si postavila, ej, glasno sam se smejala.....izvini....znam kako ti je , i one moje dve su se jako bojale, to su traume za psa....iako, sam jos Betu vodila na vojno streliste kad smo imali obuku i ona je bila toliko opustena, nije se uzbudjivala na pucnjeve, samo bi podigla glavu da vidi jel palo sta ! ali grmljavina, sevanje ! ma u misju rupu bi se zavukle da mogu....a o petardama da i ne pricam...
Sa Lenom nemam taj problem, ona se skloni pod neku od dva stepenista i ceka da sve prodje....

Profo !!! slike su super, posebno mi se svidjaju one sa konjima i psima !!!! a kakvo je ovo duguljasto voce, sa leve strane ?

drago mi je da ste uzivali u carima SLAVLJA rodjendanskoga i nej je , bre za STO GODINA TAKO.

PAPAJA je ime za voce i veoma je i ukusna, mi ovde , gulimo kozu a tamo sam video da je jedu i sa korom , bas kao i mango.

malko da se setite , KUBE I DELFINA

2cg0whf.jpg

Mimis, Ljiljo, hvala, hvala... DOc ....mislila sam da ti ne jedes torte... ali za tebe moram naći recepAt torte od kobaja....:)

ja ovo ne mogu gledati....naši gube...nije to za moje živce.....

- - - - - - - - - -

drago mi je da ste uzivali u carima SLAVLJA rodjendanskoga i nej je , bre za STO GODINA TAKO.

PAPAJA je ime za voce i veoma je i ukusna, mi ovde , gulimo kozu a tamo sam video da je jedu i sa korom , bas kao i mango.

malko da se setite , KUBE I DELFINA
2cg0whf.jpg

hvala Profo !!! jao, kakva slika.... :) ovaj se smeši...

Back