DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
malo d slušamo mjuze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izvini Smeh, ali ne mogu da odolim da se ne smejemSmešno je i meni... ali samo dok ne pomislim koliko koštaju nova ulazna vrataizvini Smeh, ali ne mogu da odolim da se ne smejem

Smešno je i meni... ali samo dok ne pomislim koliko koštaju nova ulazna vrata
Inače, možda ja haluciniram... ali imam odsećaj da se ona meni stalno smeje...

Smeh, nisam se smejala... mnogo... jer znam muke tig tipa. 

) da se doseli snajka...već su naručili nameštaj za dnevnu sobu...i tako...umorih se propisno, a sutra stiže Svitac na celodnevni boravak kod nane i deke......biće ludo 
I torte su, naravno, prelepo ispale.
A to duguljasto voće kod Profe je vrsta dinje, koliko vidim.

Smeh, sliku sam videla , isto vece kad si postavila, ej, glasno sam se smejala.....izvini....znam kako ti je , i one moje dve su se jako bojale, to su traume za psa....iako, sam jos Betu vodila na vojno streliste kad smo imali obuku i ona je bila toliko opustena, nije se uzbudjivala na pucnjeve, samo bi podigla glavu da vidi jel palo sta ! ali grmljavina, sevanje ! ma u misju rupu bi se zavukle da mogu....a o petardama da i ne pricam...
Sa Lenom nemam taj problem, ona se skloni pod neku od dva stepenista i ceka da sve prodje....
Profo !!! slike su super, posebno mi se svidjaju one sa konjima i psima !!!! a kakvo je ovo duguljasto voce, sa leve strane ?

drago mi je da ste uzivali u carima SLAVLJA rodjendanskoga i nej je , bre za STO GODINA TAKO.
PAPAJA je ime za voce i veoma je i ukusna, mi ovde , gulimo kozu a tamo sam video da je jedu i sa korom , bas kao i mango.
malko da se setite , KUBE I DELFINA
![]()
ovaj se smeši...