to je engleska limuzina nije to sportski auto da ima dugacku haubu i ne znam ni ja sta ko hoce haubu kupi aston martin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo mi čudno ovo 2,7 ali dobro... Inače, ovo je kopirano sa jednog drugog foruma.
jomini:Mnogo variraju u zavisnosti od setupa. Čuo sam da na jednom reliju, jednoj etapi, šta god, max brzina je 160km/h. Drugačije podešen menjač i još ponešto...
Za Askonu nisam siguran ,a za omegu si upravu pobrko sam kw i ks.Superbird:Negde si se zeznuo, Ascona 1.6 je imala 75ks (moj cale je imao 1.3, ona ima 60ks), a Omega 2.0 ima 115 ks (pricao sam sa jednim taksistom koji je vozi) :wink:
Postojalo je više verzija. Ascona 1.6 je imala 75, 82 ili 90 ks, a Omega 2.0 115 ili 122 ks. Govorim o verzijama koje su išle kod nas, a za neka tržišta varijanti je bilo još. :wink:Superbird:Negde si se zeznuo, Ascona 1.6 je imala 75ks (moj cale je imao 1.3, ona ima 60ks), a Omega 2.0 ima 115 ks (pricao sam sa jednim taksistom koji je vozi) :wink:
Kod Omege, bar za model 1989. nije reč o ventilima, nego jači model nema katalizator i zato ima 7 ''konja'' više. Inače oba imaju 8 ventila. Verzija motora s 16 ventila je u Omegu ugrađivana kasnije i imala je 136 ks.Superbird:Ja sam dao podatke samo za osnovne modele, postoji i Ascona S koja je jaca, a 122 ks ima Omega 2.0 sa 16 ventila :wink:
Pa staces kad covek nije imao pare da kupi traktor.zizitamia:Eh da zna svaba zasto je napravio auto :wink:
![]()