Evropski automobili

68Mustang428CJ:
To sam i hteo da kazem, da se Subaru poceo gubiti sa novom Imprezom (mada ni B9 Tribeca ne zaostaje mnogo; nekada je bio bas poseban, a sada samo jedan u nizu ...).
Koliko sam video po netu, pljuju ih sa svih strana za to. I ovaj model će trajati samo jednu godinu, kao onaj gadni okati iz 2001..

impreza1_m.jpg

Inače, nije mi jasno čemu potreba za tako čestim face liftingom. Svake godine ili svake druga face lifting, a novi model na oko 4 godine. Ako neki model ima uspeha, zašto ga ne bi zadržali duže?

luci:
pa u americi u muscle eri je bukvalno svake godine isao neki makar i minimalni facelift, a svake druge je isao novi model meni definitivno nije jasno zasto

Amerika pre 30-40 godina je druga prica. Tada je u Americi bilo verovanje da tipicna Americka porodica treba imati novi auto svake godine, pa se zato dizajn svake godine menjao.

pa i u evropi je slicno, barem u razvijenim delovima evrope u srbiji neki voze kola koja su kupili jos za vreme tita....

inace mislim da je HEMI vec postavljao slike tog bentley-a samo sto je tad imao austrijske tablice....

inece je to meni genijalan auto i da imam mnogo love definitivno bi to bio moj izbor uz naravno aston martin i jos neku egzotiku..

@jomini

Стојим ја данас у Булевару чекам трамвај кад оно у року од 3 минута прођоше два Bentley-а један за за другим исти овакви као на твојим сликама само је један био тегет...:)

Garwor:
sta vam je lepo na tom bentliju keve vam? zadnji stub ko kod passata 5, kratka hauba, napred ruzan...mada, jednom me obisao takav, deluje opasno od pozadi, vade ga svetla
Uživo deluje veoma fancy. Gume su mu 20-ice, ne sećam se tačne dimenzije. Ogroman je i uglađen, pravi engleski auto. Unutra izgleda fenomenalno, prosto za neverovati, kako napred, tako i nazad. Ako vas ne mrzi kao mene, potražite slike unutrašnjosti (a ne znam ni koji je model?!?!).

Back