LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.054
Ako tebi 99% strucnjaka koji dokazuju da je evolucija cinjenica mogu da zvuce debilno moze i njemu tih tvojih manje od 1%.ljudi strucnjaci ti pricaju u videu i opet ti to nista ne znaci...standard.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tebi 99% strucnjaka koji dokazuju da je evolucija cinjenica mogu da zvuce debilno moze i njemu tih tvojih manje od 1%.ljudi strucnjaci ti pricaju u videu i opet ti to nista ne znaci...standard.
Насупрот њима говори остатак научне сфере који чини 99,9% научника, а ти ето кажеш ,,ових 0,1% је у праву", а да објасниш не умеш.govore ti ljudi sa bioloskog instituta, i kazes ma sta oni znaju![]()
Нисам ја овде да бих био фаца, а пошто ти је потребно објашњавање, значи да самостално ниси у стању да разумеш, према томе како то замишљаш да си неко ко има права да икоме ишта спочитава и да по икоме осипа паљбу због нестручности?sta je tacno nenaucno i netacno da cujemo, hajde budi faca pa nam reci to svima sta to biolozi sa instituta trabunjaju pa da ih i ja ospem paljbu po njima zbog nestrucnosti
a šta reći, nekad njih 99% bilo sigurno da sunce kruži oko zemlje.Насупрот њима говори остатак научне сфере који чини 99,9% научника, а ти ето кажеш ,,ових 0,1% је у праву", а да објасниш не умеш
Да, у 16. веку. Овде говоримо о модерној науци.a šta reći, nekad njih 99% bilo sigurno da sunce kruži oko zemlje.
ti misliš da je ovo vrhunac znanja?Да, у 16. веку. Овде говоримо о модерној науци.
Наравно да не, али је данашњи ниво знања неупоредив с нивоом знања из 16. века. Данас знамо више него што смо знали икад до сад, и тај корпус знања ће се само увећавати. Чињеница да не знамо све није аргумент против добро утемељеног сазнања за које постоји велики број доказа за, а ниједан против.ti misliš da je ovo vrhunac znanja?
Biće da ti nemaš pojma ni o čemu i veruješ koje kakvim prevarantima i budalama sa jutjubeta.blage veze nemate sta vjerujete i sta nevjerujete
Kakvi crni strucnjaci....ja bih ih nazvao pajseri.ljudi strucnjaci ti pricaju u videu i opet ti to nista ne znaci...standard.
Ne možete eksperimentima da dokažete da se evolucija dešavala kako teorija prezentira. I niko do sada nije prisustvovao nastanku potpuno nove vrste.To su već dva jaka dokaza protiv.Чињеница да не знамо све није аргумент против добро утемељеног сазнања за које постоји велики број доказа за, а ниједан против.
Ako tebi 99% strucnjaka koji dokazuju da je evolucija cinjenica mogu da zvuce debilno moze i njemu tih tvojih manje od 1%.

Насупрот њима говори остатак научне сфере који чини 99,9% научника, а ти ето кажеш ,,ових 0,1% је у праву", а да објасниш не умеш.
Нисам ја овде да бих био фаца, а пошто ти је потребно објашњавање, значи да самостално ниси у стању да разумеш, према томе како то замишљаш да си неко ко има права да икоме ишта спочитава и да по икоме осипа паљбу због нестручности?

Biće da ti nemaš pojma ni o čemu i veruješ koje kakvim prevarantima i budalama sa jutjubeta.
Reci kako se zove da istražim nešto više o njemu i onda ti mogu reći da li jeste ili nije prevarant.je li ovaj prevarant
Tim Standish
PhD, Environmental Biology and Public Policy
![]()
kako je ovaj profesor biolog sa univerziteta orevarant?
da cujemo, dokazi daje prevarant
1.Kambrijska eksplozija ne negira evoluciju ( iako to mozda kazu anti naucni sajtovi koje citas )Hajmo onda konkretno
ja cu reci sta je problem sa tim sto evolucionisti kazu, hjade nek on bude faca i nek ospori matematicki to sto oni tvrde koja je vjerovatnoca.
problem sa evolucijom
1. Kambrijska explozija koja negira evoluciju
2. Evolucija ne objasnjava nastanak prve celije koja je grad robota i masina
3. Mutacije koje su slucajnosti i nemaju inteligenciju da stvaraju inteligentno
4. Nedostatak tranzicijskih fosila u nizim raznim slojevima zemlje
5. Koriste fosile majmuna kao dokaz da nastali od mamjmuna da bi poslije se ustanovila da je od majmuna i onda to se klasificira kao "fraud" =prevara
6. Koriste crteze u dokazivanju evolucije
hajde sad ti objasni nama ovdje matematicki sta je problem sta biolozi sa instituta kazu, da cujem , u uho sam se pretvorio![]()

Kakvi crni strucnjaci....ja bih ih nazvao pajseri.
Opet su te zaveli
Reci kako se zove da istražim nešto više o njemu i onda ti mogu reći da li jeste ili nije prevarant.

Aha nisam primetio. Izvinjavam se. Sad ću da proverim.jesi li corav covjece, pa vidis kolikim slovima sam napisao mu ime, i pitas kako se zove![]()
Možda i nije prevarant koliko je prolupao pod stare dane.objasni nam mudri i prepametni covjece
kako je ovaj profesor biolog sa univerziteta prevarant=pajser?
Tim Standish
PhD, Environmental Biology and Public Policy
![]()
https://www.grisda.org/tim-standish
SVaki put kada ti neko kaze da postoji naucnik koji sumnja u evoluciju samo treba da mu pokazes Stiv ProjekatAha nisam primetio. Izvinjavam se. Sad ću da proverim.

Трећеразредни стручњаци за обмањивање и ширење дезинформација који беже од дебате ко ђаво од крста и прибегавају штанцању видео снимака које каче на Јутјуб да би гомила необразованих и полуобразованих пајсера коментарисала ,,браво, браво, хвала што откривате истину" као да они уопште и могу да препознају шта јесте истина, а шта није. И сад кад би му неко објаснио које су мањкавости тог ,,прорачуна" и методологије приказане на снимку, све што би могао је да понови ,,стручњаци с биолошког института" и ту се завршава његово знање о теми, а више је тих мањкавости.Kakvi crni strucnjaci....ja bih ih nazvao pajseri.
Opet su te zaveli
Доказ?1. Kambrijska explozija koja negira evoluciju
Еволуција је феномен који не објашњава, већ се објашњава. Теоријом еволуције објашњава се феномен еволуције. Ово је барем 10 пута до сад речено на теми. Настанак живота и еволуција живота су две потпуно одвојене сфере науке које не зависе једна од друге, ни на који начин. И ово је сигурно бар 10 пута већ објашњавано на теми. Или тролујеш или имаш озбиљних психичких потешкоћа.2. Evolucija ne objasnjava nastanak prve celije koja je grad robota i masina
Ово је такође нешто што је објашњавано више пута на теми, ја лично сам теби лично најмање 3 пута цртао као малом детету. Исто мишљење имам - тролујеш.3. Mutacije koje su slucajnosti i nemaju inteligenciju da stvaraju inteligentno
Хоћеш да кажеш да транцизионих фосила има у вишим слојевима само, а у нижим не?4. Nedostatak tranzicijskih fosila u nizim raznim slojevima zemlje
Ајде прочитај шта си написао па протумачи, ако можеш. Ја не могу.5. Koriste fosile majmuna kao dokaz da nastali od mamjmuna da bi poslije se ustanovila da je od majmuna i onda to se klasificira kao "fraud" =prevara
Шта ово треба да значи - цртање/анимирање/моделовање не сме да се користи у науци? Откад то? Чије је то правило? Где пише? Да видимо. Је ли то важи само за биологију или и за остале науке? Или искључиво за еволуциону биологију? И ко то користи цртеже као доказе, где си то чуо и видео?6. Koriste crteze u dokazivanju evolucije
Изволи.hajde sad ti objasni nama ovdje matematicki sta je problem sta biolozi sa instituta kazu, da cujem , u uho sam se pretvorio![]()
Који ,,ми"? Ја нисам еволуциони биолог, нисам научник, нисам запослен као истраживач.Ne možete eksperimentima da dokažete da se evolucija dešavala kako teorija prezentira. I niko do sada nije prisustvovao nastanku potpuno nove vrste.To su već dva jaka dokaza protiv.
Каибаб веверица је пример специјације у свом почетном стадијуму. Потиче од Аберт веверице, чија се популација географски поделила, након чега је један део популације развио другачије карактеристике и постао репродуктивно некомпатибилан са другим делом популације, тј. више нису могле међусобно да се паре, размењују гене и произведу плодно потомство - специјација.
На интернету се може наћи небројено много примера.Три врсте биљке из рода Tragopogon или Козје браде су однешена у САД из Европе; T. dubius, T. pratensis и T. porrifolius. Како се популација ширила, врсте су међусобно често производиле стерилне хибриде, али до 50-их научници су открили да постоје две нове врсте. Иако су изгледали као хибриди, нису били стерилни примерци, већ способни да се размножавају са својом врстом, али не ни са једном од првобитне три врсте - класична дефиниција нове врсте. Нешто слично се десило и с лептирима из рода Heliconius.
Retoričko pitanje. Uopšte nije važno da li je neko ekspert ili vernik.Који ,,ми"? Ја нисам еволуциони биолог, нисам научник, нисам запослен као истраживач.
Jedan od osnovnih naučnih principa je dokazivost kroz eksperiment kojeg onda i drugi mogu ponoviti i uveriti se u tačnost navoda. To nedostaje u velikoj meri. Primer ti nije dobar.Што се тиче твоје тврдње да не можемо да докажемо да се еволуција дешавала - да ли то значи да на суду није могуће доказати да је неко убио неког, пошто није могуће емпиријски проверити тачнос.т те тврдње? Не можемо да се вратимо уназад кроз време и посматрамо дешавање - дакле, оптужени је a priori ослобођен кривице, зар не?
Htedoh reći, niko nije prisustvovao nastanku, recimo ,potpuno novog roda, na primer,prvog sisara. To da od vevierice nastaje druga veverica nije bitna vest. Ni čivave i doge takođe ne mogu da se reprodukuju prirodnim putem, što ne znači baš ništa.Што се тиче тврдње да нико није присуствовао настанку потпуно нове врсте - не знам где си то покупио али нове врсте настају свакодневно
pogledajte ovo sad narodeMožda i nije prevarant koliko je prolupao pod stare dane.

Tвоји стручљаци с института којима се жив попљува овде нису ни са чим своје тврдње аргументовали, а тврдње су им одавно и оспорене и побијене, па те то не спречава да и даље шириш њихове небулозне умотворине које с науком немају никакве везе.pogledajte ovo sad narode
eh ovo ja zovem pravi bezobrazluk
negira profesora biologije sa univerziteta ili instituta, BEZ DA argumentuje zasto je pogrijesio....tako da meni nemoj doci sa pricom kako ja negiram evolcioniste profesore , ja kad negira argumentujem zasto je pogresno i zasto nemaju odgovore na ta pitanja.
to je razlika izmedju mene i tebe ili vas ateista ovdje na forumu.
Vi vjerujete evolucionistima je hocete da vjerujete u to, zato i negirate ove profesore koji vam kontriraju, jer ljubav je u evoluciji, pa ko vam dirne u evoluciju dira u vasu ljubav, vas svjetonazor, ko vam ogoli evoluciju bude kao da vam skine gace i ostavi vas na vjetrometrini gologuze bez zastite![]()
![]()