Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
to je metafora samo.Otkud mogu razgovarati dva blizanca u materici, kad još ne znaju nijednu reč, niti umeju da govore. Oni samo plutaju u amnionskoj tečnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je metafora samo.Otkud mogu razgovarati dva blizanca u materici, kad još ne znaju nijednu reč, niti umeju da govore. Oni samo plutaju u amnionskoj tečnosti.
Univerzum, galaksije, zvezde, planete, celokupna materija i energija nikako nisu mogli nastati pukim slučajem. Za njihov postanak neophodan je Tvorac i to inteligentni Tvorac, a to je Bog!Ne. Bog je nastao ljudskom maštom.
ma zabole me za lažne ankete.. ja znam mišljenje ljudi s kojima živim..Čoveče dragi, ta zar ne vidiš da su evolucionisti čak i na pdf religija u većini....60% je za evoluciju čak i ovde, mogu da zamislim na nekom drugom forumu da sam stavio anketu....
Tačno.Univerzum, galaksije, zvezde, planete, celokupna materija i energija nikako nisu mogli nastati pukim slučajem. Za njihov postanak neophodan je Tvorac i to inteligentni Tvorac, a to je Bog!
S kojim ljudima živiš?ma zabole me za lažne ankete.. ja znam mišljenje ljudi s kojima živim..
druže recimo da znam više od 1000 ljudi lično.. 950 veruju u Boga..aj ne smaraj me više..manjina steS kojim ljudima živiš?
A dobro, sad mi je jasnije.to je metafora samo.
A to što je odnos obima kruga i prečnika jednak π, to ništa, a?u Prirodi postoji nesto sto se zove Bozanski otisak prsta, to naucnici zovu zlatni rez, koji se pojavljuje svukuda u prirodi i jedan je od dokaza postojanja Boga.
![]()
A to što je odnos obima kruga i prečnika jednak π, to ništa, a?
Bogohuliš, čačkalico.
99% nije bilo manjina u moje vreme.druže recimo da znam više od 1000 ljudi lično.. 950 veruju u Boga..aj ne smaraj me više..manjina ste
Ne smeš zaboraviti ni "e", osnovu prirodnog logaritma.pa i Pi se moze ukljuciti u jednu vrstu Bozijeg dizajna, nije iskljuceno.
Аха, емпиријска 100%.sta to pricas, to je nesto sto je sva moderna nauka potvrdila ioko cega se niko ne dvoumi.
cak sta vise dokazana empirijski stvar
evo na ovom dokumentarnom videu cak pokazivaju i dokaze nastanka svemira
mene sad cudi da ti kao ateista koji se inace busaju u prsa kako se drze nauke, totalno si odlutao od nauke, i cak joj i kontriras

Аха, емпиријска 100%.
Нема емпиријских доказа о почетку свемира, јер је немогуће гледати у прошлост - твоје речи.![]()
То није гледање у прошлост већ у трагове који су остали. Исто као и у случају с еволуцијом. Не може се посматрати процес настајања свемира, дакле није емпиријски доказ.eh da te razocaram, moze se gledati u proslost kad je u pitanju teleskopska osmatranja svemira pogotovo sa James webb teleskopom koji prodire dubokom u svemir preko svog infraspektra , i moze da prodire kroz oblake dima i da dodje da gleda u svemir kako je izgledao odprilike 100-250 miliona godina od nastanka svemira.
То није гледање у прошлост већ у трагове који су остали. Исто као и у случају с еволуцијом. Не може се посматрати процес настајања свемира, дакле није емпиријски доказ.
И то се не ради ,,преко инфраспектра", већ уз помоћ спектрометра.
Naravno da jesu. Bog je deo ljudske mašte. Odrasti.Univerzum, galaksije, zvezde, planete, celokupna materija i energija nikako nisu mogli nastati pukim slučajem. Za njihov postanak neophodan je Tvorac i to inteligentni Tvorac, a to je Bog!
Ma da. Glupi naučnici šta oni znaju.nista naucnici nisu dokazali

Od trenutka kada je nastajao život na zemlji.kako oduvijek? ko ti to kaze?
kako moguce genetski kod da postoji oduvijek u univerzumu koji ima pocetak?
Odrasti? Bog nije Deda Mraz pa da u njega veruješ dok si klinja, a kad odrasteš ne.Naravno da jesu. Bog je deo ljudske mašte. Odrasti.
Odlično! Evo dokažite vi da postoji Deda Mraz i eto dokaz da Bog postoji.Odrasti? Bog nije Deda Mraz pa da u njega veruješ dok si klinja, a kad odrasteš ne.
Našao si bukvalisti da objašnjavaš.to je priča sa naravučenijem kao ona sa prasćima što razgovaraju da li postoji život posle božića.
Postoji. Lik Deda Mraza je nastao po uzoru Svetog Nikole.Odlično! Evo dokažite vi da postoji Deda Mraz i eto dokaz da Bog postoji.
Svi znamo o kakvom se Deda Mraz radi i u kakvog smo Deda Mraza verovali kao deca. Isto to samo primeni na Boga i bilo koje božanstvo i dobićeš isti rezultat.Postoji. Lik Deda Mraza je nastao po uzoru Svetog Nikole.