Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naučna teorija je višeznačna odrednica, s tim što se teorija o evoluciji poklapa sa običnom definicijom riječi teorija, a prihvaćena je u nauci samo zato što je jedino što su ateisti uspjeli smisliti.
Каква бесмислица.

Naravno da postoji zvanična nauka, iliti zvanično tumačenje nauke koje je prihvaćeno u nauci.
Постоји само наука, а наука се не тумачи.

Како рекох, тако и би - причаш о стварима које не разумеш и о којима немаш никаквог знања, чак ни довољног да се служиш правилном терминологијом. Но добро, ниси једини, има поред тебе већ неких сличних особа на теми.

Каква бесмислица.

Постоји само наука, а наука се не тумачи.

Како рекох, тако и би - причаш о стварима које не разумеш и о којима немаш никаквог знања, чак ни довољног да се служиш правилном терминологијом. Но добро, ниси једини, има поред тебе већ неких сличних особа на теми.
Bla bla bla. To i dalje ne mijenja činjenicu da je teorija evolucije glupost. :kafa:

ali Djeda Mraz ima uporiste u stvarno zivotu, dolazi od Svetog Nikole iz Mirne koji je dijelio poklone narodu i beskicnucima
Zna se o kakvom se Deda Mrazu radi i u kakvog smo Deda Mraza verovali dok smo bili deca. To nema veze sa Svetim Nikolom o kome govoriš. Mi smo verovali u Deda Mraza koji ima crveno odelo, bradu, koji leti u sankama koje vuku irvasi, koji živi na severnom polu, koji ima male patuljke za pomoćnike,
koji obiđe celu planetu za celu noć i da dobroj deci podeli poklone. U takvog smo Deda Mraza mi verovali kao deca. A zašto? Zato što su nam roditelji tako pričali kako bi bili dobri kao deca. Zar ne primećuješ obrazac? Isto to rade sveštenici bilo koje religije. Sada samo veru u Deda Mraza primeni na verru u Boga i na bilo koje božanstvo i dobićeš isti rezultat.

Bolje da sam nastao i od majmuna nego da sam dete incesta u šta ti veruješ.
A nije bilo incesta među ljudima tokom tih stotina hiljada godina.
Tek mnogo kasnije, posle 2500 godina od stvaranja sveta,Bog je zabranio incest, odnosno brak među srodnicima, kada je na Zemlji bilo dovoljno ljudi i nije bilo potrebe za brakovima unutar bliže i šire familije, navodi se u Trećoj knjizi Mojsijevoj.

A nije bilo incesta među ljudima tokom tih stotina hiljada godina.
Tek mnogo kasnije, posle 2500 godina od stvaranja sveta,Bog je zabranio incest, odnosno brak među srodnicima, kada je na Zemlji bilo dovoljno ljudi i nije bilo potrebe za brakovima unutar bliže i šire familije, navodi se u Trećoj knjizi Mojsijevoj.
Zvuči odvratno i glupo. Sva sreća što nema veze sa istinom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back