bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Moguce... ali ne mozes dokazati...Neće biti. Prošao je kroz veliku evoluciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce... ali ne mozes dokazati...Neće biti. Prošao je kroz veliku evoluciju.
Да је то случај, међу првим фосилима не би било искључиво једноћелијских организама већ би било остатака свих облика живота без изузетака, а није тако, већ се комплекснији облици живота појављују касније, у млађим слојевима, и тако надаље. Које би објашњење за ту појаву било адекватно?Da je zivot oduvek postojao u ovom obliku...
Znas kako karbonsko odredjivanje starosti nije pouzdano preko 40000 godina, sve su to naklapanja...Да је то случај, међу првим фосилима не би било искључиво једноћелијских организама већ би било остатака свих облика живота без изузетака, а није тако, већ се комплекснији облици живота појављују касније, у млађим слојевима, и тако надаље. Које би објашњење за ту појаву било адекватно?
Карбонско датирање се ни не користи... Како можеш да о нечему градиш ставове ако ниси ни упућен у то? Као кад бих ја сад рекао ,,е, ја не једем јабуке, јер у њима расте антракс".Znas kako karbonsko odredjivanje starosti nije pouzdano preko 40000 godina, sve su to naklapanja...
Koji metod su koristili da utvrde starost fosila?Карбонско датирање се ни не користи... Како можеш да о нечему градиш ставове ако ниси ни упућен у то? Као кад бих ја сад рекао ,,е, ја не једем јабуке, јер у њима расте антракс".

Има више метода и користе се паралелно да би резултати сваког метода узајамно једни друге потврдили, али то није поента сад, питао сам те за могуће објашњење одсуства остатака свих врсти у свим геолошким слојевима. Ако је живот у овом, садашњем облику, постојао одувек на Земљи, то је у контрадикторности са свим доказима које налазимо.Koji metod su koristili da utvrde starost fosila?
Znas kako, geoloski slojevi.. kojom metodom se utvrdjuje starost, to me zanima...Има више метода и користе се паралелно да би резултати сваког метода узајамно једни друге потврдили, али то није поента сад, питао сам те за могуће објашњење одсуства остатака свих врсти у свим геолошким слојевима. Ако је живот у овом, садашњем облику, постојао одувек на Земљи, то је у контрадикторности са свим доказима које налазимо.
Molekularno datiranjeKoji metod su koristili da utvrde starost fosila?
Nije i jasno je da nije.Da je zivot oduvek postojao u ovom obliku...
Па то нема везе с питањем које сам ти поставио... Као што рекох, има више метода, са различитим дометима датирања, почев од 500.000, милион, 3 милиона, итд, до више милијарди година домета, и сви се користе заједно да би резултати били што тачнији и да би се међусобно потврђивали.Znas kako, geoloski slojevi.. kojom metodom se utvrdjuje starost, to me zanima...
Kolko je to pouzdano? I sta meri?Molekularno datiranje
Ma da...Па то нема везе с питањем које сам ти поставио... Као што рекох, има више метода, са различитим дометима датирања, почев од 500.000, милион, 3 милиона, итд, до више милијарди година домета, и сви се користе заједно да би резултати били што тачнији и да би се међусобно потврђивали.
Ne može on to da shvati. Pre će da shvati kako funkcioniše T-1000 nego datiranje.Па то нема везе с питањем које сам ти поставио... Као што рекох, има више метода, са различитим дометима датирања, почев од 500.000, милион, 3 милиона, итд, до више милијарди година домета, и сви се користе заједно да би резултати били што тачнији и да би се међусобно потврђивали.
?Ma da...
Sekvenciranjem DNK nekog biomolekula određuje se stepen / broj mutacija,ali nikada ne ide solo , koristi se i radiometrijaKolko je to pouzdano? I sta meri?
kako se povezuje to? Kakve veze ima jedan fosil sa drugim?Sekvenciranjem DNK nekog biomolekula određuje se stepen / broj mutacija,ali nikada ne ide solo , koristi se i radiometrija

Да би сумњао у било шта, не треба, наравно. Да би знао појединости, треба дефинитивно.Ne treba biti poznavalac evolucije da bi sumnjao u nju
Mislim da ukoliko krenes da kopas tek ces onda da sumnjas![]()
Jesi li nekad radio spektrofotometrijsko merenje?kako se povezuje to? Kakve veze ima jedan fosil sa drugim?
Nisam, ali kako time utvrdjujes da je jedan fosil evoluirao u drugi? Jer mutacije koje dovode do toga ne mozes da odredis...Jesi li nekad radio spektrofotometrijsko merenje?
Princip je isti.
Utvrđuješ starostNisam, ali kako time utvrdjujes da je jedan fosil evoluirao u drugi? Jer mutacije koje dovode do toga ne mozes da odredis...

Kako? Sve se to bazira na pretpostavkama...Utvrđuješ starost
Ti mene zezašInace, dinosaurusi su dokaz da evolucija nije tacna, to je neko krenuo da se sali, ne verujem u dinosauruse![]()