- Poruka
- 4.766
Šta sve neću videti na ovom forumu.Мало их је, дакле превара.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sve neću videti na ovom forumu.Мало их је, дакле превара.![]()
One se dešavaju zbog promene životnih uslona na našoj planeti i u bliskom okruženju.
Uslova. Greška u kucanju teksta.šta je to ?
okeej... dešava seUslova. Greška u kucanju teksta.
Ma da, sve sto kaze mainstream mora da je istinaŠta sve neću videti na ovom forumu.![]()

Не не, све што неки лик на Јутјубу назове мејнстримом мора да је превара.Ma da, sve sto kaze mainstream mora da je istina![]()

A cuj ti imas svoju religiju, ja svoju, promovisanje je dozvoljeno, ali prozelitizam neНе не, све што неки лик на Јутјубу назове мејнстримом мора да је превара.![]()

Не не, све што неки лик на Јутјубу назове мејнстримом мора да је превара.![]()
Pa čekaj, poslednji put si bio za evoluciju ???!!!!A cuj ti imas svoju religiju, ja svoju, promovisanje je dozvoljeno, ali prozelitizam ne![]()
Које питање?doktore,nisi mi odgovorio na pitanje
ne odbacujem mogucnost evolucije, zato sto ima eksperiment. No ostatak mi nije jasan.Pa čekaj, poslednji put si bio za evoluciju ???!!!!
Ne znam , meni je jasno , zato što mi je to relativno blisko .ne odbacujem mogucnost evolucije, zato sto ima eksperiment. No ostatak mi nije jasan.
vrati se na prethodnu stranu pa pročitaj...opetКоје питање?
Ниси ми ниједну поруку упутио. Цитирај или понови, шта ти тешко.vrati se na prethodnu stranu pa pročitaj...opet
Ne negiram ostavljam mogucnost...Ne znam , meni je jasno , zato što mi je to relativno blisko .
S druge strane , šta se nudi ? Ne može samo da se negira , zar ne ?
Zato što je to prirodno svojstvo svih živih oranizama.okeej... dešava se
kako promene životnih uslova dovode do mutacija DNK ?
Ниси ми ниједну поруку упутио. Цитирај или понови, шта ти тешко.
Ne već dokazana nauka.Ma da, sve sto kaze mainstream mora da je istina![]()
Dokazana, ko sto je Bog dokazanNe već dokazana nauka.

Koju ?Ne negiram ostavljam mogucnost...
Da je zivot oduvek postojao u ovom obliku...Koju ?
doktor turneru plaćeniku je to teško dokazatiDokazana, ko sto je Bog dokazan![]()

Ta nauka se zove paleontologija.Dokazana, ko sto je Bog dokazan![]()
Neće biti. Prošao je kroz veliku evoluciju.Da je zivot oduvek postojao u ovom obliku...
KomedijaTa nauka se zove paleontologija.