- Poruka
- 4.766
Ne. Evolucija je činjenica i danas negirati evoluciju je presmešno.Ne slazes se s mojom idejom da evolucija je Sizif bez kraja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Evolucija je činjenica i danas negirati evoluciju je presmešno.Ne slazes se s mojom idejom da evolucija je Sizif bez kraja?
Ne radi se o negiranju vec vrednovanju.Ne. Evolucija je činjenica i danas negirati evoluciju je presmešno.
Već jesam. Ne slažem se zato što je evolucija činjenica.Ne radi se o negiranju vec vrednovanju.
Evolucija je beskonačni Sizif po mome uvjerenju.
Obrazloži zašto se s time ne slažeš ako smiješ.
Nisam negirao evoluciju kao cinjenicu vec se postavlja pitanje kvalitete.Već jesam. Ne slažem se zato što je evolucija činjenica.
Evoluciju su dokazali naučnici kroz mnoge eksperimente, a danas nije teško dokaziva kroz genetska istraživanja.Koja je kvaliteta evolucijskog procesa ?
Problem neki to odgovoriti ?
Opet ti.Pitam sto se tiče kvalitete.Evoluciju su dokazali naučnici kroz mnoge eksperimente, a danas nije teško dokaziva kroz genetska istraživanja.
Lepo ti kažem da si trol. Dao sam ti argument, a ti namerno postavljaš jedno te isto pitanje. To rade samo forumski trolovi koje interesuju samo brojevi pruka, a ne njihov kvalitet.Svrha evolucije je koja ?
Gurati kamen uzbrdo da te ne poklopi?
Ako tko drugacije vidi neka me demantira argumentima.
Nisi nista rekao osim da je evolucija potvrdjena sto ja nisam ni osporio.Lepo ti kažem da si trol. Dao sam ti argument, a ti namerno postavljaš jedno te isto pitanje. To rade samo forumski trolovi koje interesuju samo brojevi pruka, a ne njihov kvalitet.
То је филозофско питање коме није место овде.Svrha evolucije je koja ?
Gurati kamen uzbrdo da te ne poklopi?
Ako tko drugacije vidi neka me demantira argumentima.
kakva cinjenica, ni 1 jedini dokaz nema se empirijski za evoluciju...sve je to na bazi vjerovanja.Ne. Evolucija je činjenica i danas negirati evoluciju je presmešno.
Ima verovanja, ali ima i dokaza. Hoćeš da ti dam neke?kakva cinjenica, ni 1 jedini dokaz nema se empirijski za evoluciju...sve je to na bazi vjerovanja.
Ima verovanja, ali ima i dokaza. Hoćeš da ti dam neke?
Evo korona virus. Vidiš kako mutira i postaje jači. Šta je to ako nije evolucija?daj dokaz koji ti mislis da je najjaci dokaz za evoluciju.
Evo korona virus. Vidiš kako mutira i postaje jači. Šta je to ako nije evolucija?
A kako dolazi do adaptacije?Druze nije to evolucija, to je devolucija virusa i bakterija, gdje oni kroz mutiranja urusavaju svoj genetski kod i isplivava vec postojeci , pa im je Bog stvorio da oni kroz devolucijski proces se adaptiraju na novonastalu situaciju.
znaci nikakva ovo nije evolucija u pitanju,ako ti je ovo evolucija, on oti stvarno ne znas sta znaci evolucija.
ako me ne razumijes, de pogledaj ovaj video koji vizuelno pokaziva i objasnjava to sto ti govorim ovdje
Bog im je dao takve mehanizme u njihovom genetskom koduA kako dolazi do adaptacije?
A kako se zovu ti mehanizmi?Bog im je dao takve mehanizme u njihovom genetskom kodu
Просто невероватно да нешто овако пише бауштелац који о науци нема појма, а дословно схвата религију. Ти некоме нашао да причаш о емпиријским доказима и веровањима.kakva cinjenica, ni 1 jedini dokaz nema se empirijski za evoluciju...sve je to na bazi vjerovanja.

A kako se zovu ti mehanizmi?