Da li razlikuješ pojam Naučne teorije i pojam teorije u kolokvijalnom korišćenju?Evolucija nije nauka već teorija.
Fosili su samo dokazi o postrojanju tih vrsta i ništa više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li razlikuješ pojam Naučne teorije i pojam teorije u kolokvijalnom korišćenju?Evolucija nije nauka već teorija.
Fosili su samo dokazi o postrojanju tih vrsta i ništa više.
Adaptiranje je jedno, a mutacija drugo...Kako se desavaju adaptacije unutar vrste ?
Adaptiranje se desava mutacijama , ali naravno da ti nemas ni osnovno znanje o temi a pokusavas da se pravis pametan.Adaptiranje je jedno, a mutacija drugo...
Ma kakve crne mutacije...Adaptiranje se desava mutacijama , ali naravno da ti nemas ni osnovno znanje o temi a pokusavas da se pravis pametan.
I Mr.Infinity rešiooooKakvo mantranje!
Нигдје везе, није ми само јасно ко лупа ове глупости, а још су ми мање јасни они који у овакве небулозе вјерују.1800. Zapremina mozga 2220 cm³; umnjaci rastu u 90% slučajeva; Visina i težina 1,7 m i 65 kg; prosečan životni vek 40 godina;
2000. Zapremina mozga:2225 cm³; umnjaci rastu u 70% slučajeva; Visina i težina 1,8 m i 80 kg; prosečan životni vek 78 godina
Dzaba ste krecili, zamalo 2003. da ukinu TE u skolama u SrbijiI Mr.Infinity rešioooo
Senzacionalna vest: Random nepismenjaković sa krste rešio misteriju! Teorija evolucije lažna! Nakon 150 godine, potomak Ajnštajna i Nikole Tesle, Mr.Infinity, konačno je prekinuo sve rasprave! Svojom božanskom reči, sve je ubedio u nepostojanje TE! Živio nam naš genijalac! Živio!

Primerice radi. Dakle postoje promene, ali što je vreme manje, manje su razlike.Нигдје везе, није ми само јасно ко лупа ове глупости, а још су ми мање јасни они који у овакве небулозе вјерују.
Ma k moji zamalo, nego bežite od komunizma, pa ste probali, a ubrzo potom i popušili...Dzaba ste krecili, zamalo 2003. da ukinu TE u skolama u Srbiji
Mozda i ukinu sad, samo da dovedu pravu ministarku![]()
Не кажем да нема неких мањих разлика, али то уопште није доказ за еволутивне промјене, поготово ове небулозе које се могу наћи на нету и по тзв. научним публикацијама о дужини животног вијека. Услови живота, исхране, околиша умногоме утичу на квалитет, па самим тим и на дужину живота, а то да се просјечни људски вијек продужио са 40 година на 78 су неопјеване глупости, да не кажем лажи, јер имамо потврде да су људи и прије 2500 година имали сличан просјечни вијек као и данас.Primerice radi. Dakle postoje promene, ali što je vreme manje, manje su razlike.
Mutacija se dešava samo na jedinkama i ne prenosi se na sledeću generaciju.Adaptiranje se desava mutacijama , ali naravno da ti nemas ni osnovno znanje o temi a pokusavas da se pravis pametan.
Da baš. Na svako moje pitanje imao si kontradiktoran odgovor.I Mr.Infinity rešioooo
Senzacionalna vest: Random nepismenjaković sa krste rešio misteriju! Teorija evolucije lažna! Nakon 150 godine, potomak Ajnštajna i Nikole Tesle, Mr.Infinity, konačno je prekinuo sve rasprave! Svojom božanskom reči, sve je ubedio u nepostojanje TE! Živio nam naš genijalac! Živio!
Svakog leta posmatram u svom dvorištu i mrave i guštere ne viđam ni najmanju promenu.Primerice radi. Dakle postoje promene, ali što je vreme manje, manje su razlike.
Poverovaće oni u svaku nebulozu samo da odže neodrživu TE koju sam ja ovde srušio sa jednostavnim pitanjima.Нигдје везе, није ми само јасно ко лупа ове глупости, а још су ми мање јасни они који у овакве небулозе вјерују.
brani li ti ko da izneses trecu teoriju , sa vise dokaza?To nije prirodna selekcija to je selekcija najsrećnijih.
To već imamo.
Kako su onda bakterije iza fabrike najlona evoluirale da koriste toksicni najlon koji je ubijao druge bakterije za ishranu ?Mutacija se dešava samo na jedinkama i ne prenosi se na sledeću generaciju.
Ako je asteroid pobio dinosauruse kako su onda evoluirali?brani li ti ko da izneses trecu teoriju , sa vise dokaza?
ajde da vidimo , ako ima vise dokaza nego TE propagiracemo je svim silama
koja su to pitanja kojim si srusio TE ?
Kakve ti meni gluposti daješ.Kako su onda bakterije iza fabrike najlona evoluirale da koriste toksicni najlon koji je ubijao druge bakterije za ishranu ?
Nisu mogle da budu stvorene sa tom mogucnoscu zato sto se najlon tek stvorio 1935 ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Nylon-eating_bacteria
Studies in 1977 revealed that the three enzymes that the bacteria were using to digest the byproducts were significantly different from any other enzymes produced by any other bacteria, and not effective on any material other than the manmade nylon byproducts.[5]
Znaci evoluirale su nove enzime za koriscenje ljudski proizvedenog najlona , kako ovo ?
I ti mi i dalje bezis od odovora za mehanizam koji ogranicava nagomilavanje mutacija.
dvodihalice i sada postojePa naravno da mi neće biti dovoljan dokaz. Šta mi to znači? Koliko je samo fosila lažirano.
O ribi koja postaje čovek..Pa gde ovo odlazi? Koja logika je tu upotrebljena? Od bića koje diše škrgama, do bića koje dišu plućima. Žestoka glupost. Sve evolucije pre milion, milijardu godina..Šta je sad stalo? Gde je sad evolucija? Evolucionistima je najlakše da slepo veruju i da ne koriste logiku.
Što smo tako nervozni?Ma k moji zamalo, nego bežite od komunizma, pa ste probali, a ubrzo potom i popušili...

Znaci dam ti dokaze a ti zabodes glavu u pesak i nastavis da ponavljas sebi da dokaza nema , ok samo tako i moze da ih nemaKakve ti meni gluposti daješ.
Rekao sam ti da ne postoji mehanizam o kome ti pričaš.

nisu evoluirali oni dinosauri koje ti znas , tironosaurus reks i slicni, velikiAko je asteroid pobio dinosauruse kako su onda evoluirali?
To nisu dokazi već gluposti.Znaci dam ti dokaze a ti zabodes glavu u pesak i nastavis da ponavljas sebi da dokaza nema , ok samo tako i moze da ih nema![]()
A cuj sirimo se sve je manje materijalistaMa k moji zamalo, nego bežite od komunizma, pa ste probali, a ubrzo potom i popušili...

A ne imas nekog ciku koji je sve to zabelezio pa statisticki obradioНигдје везе, није ми само јасно ко лупа ове глупости, а још су ми мање јасни они који у овакве небулозе вјерују.

Jedino koji su tada mogli da prežive bili su neki glodari i insekti koji su mogli da žive pod zemljom, ali to nisu bili dinosaurusi.nisu evoluirali oni dinosauri koje ti znas , tironosaurus reks i slicni, veliki
nego oni mali koji su tada postojali
kao kad bi uporedio kondora i vrapca
ili kolibrija
evo , kolibrija samo ima 320 vrsta
otkud znas?Jedino koji su tada mogli da prežive bili su neki glodari i insekti koji su mogli da žive pod zemljom, ali to nisu bili dinosaurusi.