Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1800. Zapremina mozga 2220 cm³; umnjaci rastu u 90% slučajeva; Visina i težina 1,7 m i 65 kg; prosečan životni vek 40 godina;
2000. Zapremina mozga:2225 cm³; umnjaci rastu u 70% slučajeva; Visina i težina 1,8 m i 80 kg; prosečan životni vek 78 godina
Нигдје везе, није ми само јасно ко лупа ове глупости, а још су ми мање јасни они који у овакве небулозе вјерују.

I Mr.Infinity rešioooo
Senzacionalna vest: Random nepismenjaković sa krste rešio misteriju! Teorija evolucije lažna! Nakon 150 godine, potomak Ajnštajna i Nikole Tesle, Mr.Infinity, konačno je prekinuo sve rasprave! Svojom božanskom reči, sve je ubedio u nepostojanje TE! Živio nam naš genijalac! Živio!
Dzaba ste krecili, zamalo 2003. da ukinu TE u skolama u Srbiji :P
Mozda i ukinu sad, samo da dovedu pravu ministarku :P

Primerice radi. Dakle postoje promene, ali što je vreme manje, manje su razlike.
Не кажем да нема неких мањих разлика, али то уопште није доказ за еволутивне промјене, поготово ове небулозе које се могу наћи на нету и по тзв. научним публикацијама о дужини животног вијека. Услови живота, исхране, околиша умногоме утичу на квалитет, па самим тим и на дужину живота, а то да се просјечни људски вијек продужио са 40 година на 78 су неопјеване глупости, да не кажем лажи, јер имамо потврде да су људи и прије 2500 година имали сличан просјечни вијек као и данас.

Adaptiranje se desava mutacijama , ali naravno da ti nemas ni osnovno znanje o temi a pokusavas da se pravis pametan.
Mutacija se dešava samo na jedinkama i ne prenosi se na sledeću generaciju.

I Mr.Infinity rešioooo
Senzacionalna vest: Random nepismenjaković sa krste rešio misteriju! Teorija evolucije lažna! Nakon 150 godine, potomak Ajnštajna i Nikole Tesle, Mr.Infinity, konačno je prekinuo sve rasprave! Svojom božanskom reči, sve je ubedio u nepostojanje TE! Živio nam naš genijalac! Živio!
Da baš. Na svako moje pitanje imao si kontradiktoran odgovor.

Primerice radi. Dakle postoje promene, ali što je vreme manje, manje su razlike.
Svakog leta posmatram u svom dvorištu i mrave i guštere ne viđam ni najmanju promenu.

Нигдје везе, није ми само јасно ко лупа ове глупости, а још су ми мање јасни они који у овакве небулозе вјерују.
Poverovaće oni u svaku nebulozu samo da odže neodrživu TE koju sam ja ovde srušio sa jednostavnim pitanjima.

Mutacija se dešava samo na jedinkama i ne prenosi se na sledeću generaciju.
Kako su onda bakterije iza fabrike najlona evoluirale da koriste toksicni najlon koji je ubijao druge bakterije za ishranu ?
Nisu mogle da budu stvorene sa tom mogucnoscu zato sto se najlon tek stvorio 1935 ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Nylon-eating_bacteria

Studies in 1977 revealed that the three enzymes that the bacteria were using to digest the byproducts were significantly different from any other enzymes produced by any other bacteria, and not effective on any material other than the manmade nylon byproducts.[5]
Znaci evoluirale su nove enzime za koriscenje ljudski proizvedenog najlona , kako ovo ?

I ti mi i dalje bezis od odovora za mehanizam koji ogranicava nagomilavanje mutacija.

Kako su onda bakterije iza fabrike najlona evoluirale da koriste toksicni najlon koji je ubijao druge bakterije za ishranu ?
Nisu mogle da budu stvorene sa tom mogucnoscu zato sto se najlon tek stvorio 1935 ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Nylon-eating_bacteria

Studies in 1977 revealed that the three enzymes that the bacteria were using to digest the byproducts were significantly different from any other enzymes produced by any other bacteria, and not effective on any material other than the manmade nylon byproducts.[5]
Znaci evoluirale su nove enzime za koriscenje ljudski proizvedenog najlona , kako ovo ?

I ti mi i dalje bezis od odovora za mehanizam koji ogranicava nagomilavanje mutacija.
Kakve ti meni gluposti daješ.:D

Rekao sam ti da ne postoji mehanizam o kome ti pričaš.

Pa naravno da mi neće biti dovoljan dokaz. Šta mi to znači? Koliko je samo fosila lažirano.
O ribi koja postaje čovek..Pa gde ovo odlazi? Koja logika je tu upotrebljena? Od bića koje diše škrgama, do bića koje dišu plućima. Žestoka glupost. Sve evolucije pre milion, milijardu godina..Šta je sad stalo? Gde je sad evolucija? Evolucionistima je najlakše da slepo veruju i da ne koriste logiku.
dvodihalice i sada postoje

https://www.akvasvet.org/sta-su-dvodihalice/

tebi je to zestoka glupost a eto i sada ih ima

a sad razmisli o svojoj logici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back