Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je da ti znašonda ti ne znas biologiju

Dobro je da ti znaš![]()
To je metafora. Ti to zamišljaš kao plastičnog robota iz kineske prodavnice, pa moram da nastupim drukčije.pa znam cim sam upoznat sa tim a ti nisi, a toliko zagovaras tu teoriju evolucija a i ne znas da postoje masine i roboti u celijama kao sto ti uzor Darwin nije znao...i lahko je onda zagovarati teoriju evolucije kad mislis da je celija obican komad zelea mase , nesto jednostavno , ne znajuci da je kompleksnije nego jedan grad.
To je metafora. Ti to zamišljaš kao plastičnog robota iz kineske prodavnice, pa moram da nastupim drukčije.
Molekularni robot nema veze sa plastičnim robotom iz kineske radnje koji ti zamišljaš. Ja to pokušavam da ti objasnim.nije metafora, jasno naucnici kazu da su to pravi molekularni roboti, napravljeni od molekula. oni kazu da to nisu metafore, pa to znaci da ne pratis nauku kad tako kazes da je metafora....stani malo, kako ti uopste mozes reci metafora ako do maloprije nisi ni znao za te masine i robote...kako si ti onda kompotentan da sudis sta je ako do maloprije nisi ni znao nista o njima?
tako da ne znas sta pricas.
ma ko covjece prica o kineskim robotima...boze sacuvaj cudnog covjekaMolekularni robot nema veze sa plastičnim robotom iz kineske radnje koji ti zamišljaš. Ja to pokušavam da ti objasnim.

Pa pomislio sam da misliš na kineske robote pošto evoluciju zamišljate kao pretvaranje žabe u princa....ma ko covjece prica o kineskim robotima...
Pa pomislio sam da misliš na kineske robote pošto evoluciju zamišljate kao pretvaranje žabe u princa....

Nano roboti još uvek ne postoje.onda ti ne znas biologiju
Nano roboti još uvek ne postoje.

Ako po tebi milioni naucnika sirom sveta prodaju maglu o evoluciji zasto ovi ne bi mogli da rade isto ?jok eto oni na tom videu prodaju maglu narodu![]()
Ako po tebi milioni naucnika sirom sveta prodaju maglu o evoluciji zasto ovi ne bi mogli da rade isto ?
Plus ovaj video samo dokazuje kompleksnost zivih organizama , nije nikakav dokaz za Boga.
Ako po tebi milioni naucnika sirom sveta prodaju maglu o evoluciji zasto ovi ne bi mogli da rade isto ?
Plus ovaj video samo dokazuje kompleksnost zivih organizama , nije nikakav dokaz za Boga.
Postoji mnogo vise casopisa koji pokazuju slike fosila i genetskih dokaza za evoluciju vec 150 godina pa ti mislis da je sve to magla , nikakav problem onda ne bi trebao da im bude da nameste i neke slike i snimke kompleksnih bioloskih struktura.pa kako ce kad naucni casopisi pokazivaju slike masine motora pod mikroskopom
Pogledajte prilog 1105470
i kakva je ovo magla de mi reci?
kompleksnost koja zahtjeva Kreatora...ko to moze vjerovati da slucajnosti stvore ovako nesto?
To ti kažeš. To je samo tvoja logička greška, i ništa drugo.pa kako ce kad naucni casopisi pokazivaju slike masine motora pod mikroskopom
Pogledajte prilog 1105470
i kakva je ovo magla de mi reci?
kompleksnost koja zahtjeva Kreatora...ko to moze vjerovati da slucajnosti stvore ovako nesto?
ovo ne postojionda ti ne znas biologiju
Ni ja u vaš verski fanatizam i trebunjanja iz bronzanog doba.Ne mogu da se nacudim da neko i dalje vjeruje u Darvinova nedokazana trabunjanja.
Ma materjializam se uvlaci medju vernike kao recimo kod Glasnika i Groma koji ne veruju u dusu, nego Glasnik u "varku uma hemikalije i desjtvo droge", a Grom u "svesnost celija"Ne mogu da se nacudim da neko i dalje vjeruje u Darvinova nedokazana trabunjanja.
sto je po meni gore nego verovanje u TE 
Ja ne mogu da se načudim da je neko toliko zaostao u vremenu.Ne mogu da se nacudim da neko i dalje vjeruje u Darvinova nedokazana trabunjanja.
Ma evo, i Infinity polako postaje evolucionista. Ateista već jeste....Ma materjializam se uvlaci medju vernike kao recimo kod Glasnika i Groma koji ne veruju u dusu, nego Glasnik u "varku uma hemikalije i desjtvo droge", a Grom u "svesnost celija"sto je po meni gore nego verovanje u TE
![]()
Da. Zamisli toliko vremena, toliko ljudi (i to jos naucnika), toliko sredstava,......... a Darvin buncao neke gluposti. Strasno. I sto je najgore smatraju tu teoriju najdokazanijom. Kakvi kreteni. Eto do cega se stigne kad se na vreme (od malena) biblija ne utuvi u glavu.Ne mogu da se nacudim da neko i dalje vjeruje u Darvinova nedokazana trabunjanja.
Pa ne zelimo da promenimo veru.Nama je Evoluciona biologija bog. Mi smo verni vernici.Znači, ateisti to prihvataju vjerom. Zašto onda ne povjerujete u Boga?

Ne traje milionima godina i nije ni slučajanost. Jasno je to i njima nego sve što ukazuje da je evolucija svrhovita dakle, kreacija gledaju da omalovaže:Niko nikad nije vidio evolucioni proces, niti može jer navodno traje milionima godina. Znači, ateisti to prihvataju vjerom. Zašto onda ne povjerujete u Boga?
Evolucija je posmatran proces koliko god puta ti sebi ponavljao da ga niko nije posmatrao , i to ne govore ateisti vec naucnici od kojih su mnogi vernici , tako da si omasio par puta u samo par recenica.Niko nikad nije vidio evolucioni proces, niti može jer navodno traje milionima godina. Znači, ateisti to prihvataju vjerom. Zašto onda ne povjerujete u Boga?