Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nebitno je da li tebi ili meni "zvuci" logicno, vec da li dobro opisuje pojavu kojom se bavi. Stvar je strasno prosta. Treba samo naci nesto sto TE opisuje ili predvidja a da to nije tako. Za sada koliko znam to jos niko nije uradio.
Ako hoćeš tako, TE recimo opisuje nastanak novih vrsta a da to niko i nikad nije video. Niti su uspeli to da izvedu veštački u laboratorijskim uslovima

Tako da odmah u startu imaš da to nije tako.

Ako hoćeš tako, TE recimo opisuje nastanak novih vrsta a da to niko i nikad nije video. Niti su uspeli to da izvedu veštački u laboratorijskim uslovima
Znaci jedini nacin saznanja je "videti" jel tako? Valjda znas toliko da to nije tacno.
Kada bi znao nesto o TE ne bi ni napisao ovaj komentar. Zasto vas toliko mrzi da procitate nesto o TE. Postavio sam jednom ovde link do jednog seminarskog rada za srednju skolu. Par strana, prilicno razumljivo i jednostavno. Ali dzaba. Ko zna mozda je strah.

Znaci jedini nacin saznanja je "videti" jel tako? Valjda znas toliko da to nije tacno.
Kada bi znao nesto o TE ne bi ni napisao ovaj komentar. Zasto vas toliko mrzi da procitate nesto o TE. Postavio sam jednom ovde link do jednog seminarskog rada za srednju skolu. Par strana, prilicno razumljivo i jednostavno. Ali dzaba. Ko zna mozda je strah.
Ne nego mora da se dokaže,pošto se o naučnoj hipotezi radi a ne o religiji.

Srednja škola kažeš? Nekad su generacije indoktrinirali drugom Titom i evolucijom. Lepo što je ostala samo evolucija. Sa manje iluzija se borite.

Ne nego mora da se dokaže,pošto se o naučnoj hipotezi radi a ne o religiji.
Dato ti je ovde na stotine dokaza. Jesi li pogledao barem jedan.
Izaberi jedan po zelji. Pokazi da nije valjan i problem resen. Narvno neces.
Srednja škola kažeš? Nekad su generacije indoktrinirali drugom Titom i evolucijom. Lepo što je ostala samo evolucija. Sa manje iluzija se borite.
Definitivno veliki strah je u pitanju. Zasto se bojis saznanja. Verovao ili ne TE ni na koji nacin ne dovodi tvoju veru u pitanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back