Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nije ateistička teorija. Ako postoji zakon abiogeneze (živo nastaje od neživog) onda je moguće da postoji i zakon nešto nastaje od ničega. Ili je, prosto, prva čestica bila tooooooooooliko mala 0,000000.....00000 miligrama, da je bila zanemarljiva, i da je nastalo još nekoliko takvih koje su se udruživale hemijskim procesima privlačenja i postajale sve veće i veće. Sada, dakle, govorimo o nečemu što jednako protonima, neutronima i elektronima koji su se ujedinili u atom, atomi u molekul i eto ti materije.
Auuu koja vera?
Ovakvu nemaju ni hriscani.
Ko je to vidio da je bilo tako?

Да скратимо прегањање око овога, генетика је потврдила миграције хомо сапијенса.
Human_migrations_and_mitochondrial_haplogroups.PNG
Nista nije potvrdjeno.
Samo teorije i strelice.

Verujes u ptedpostavku.
Prakticno u nista.
Jer da ne verujes u nju ne bi mogao da kazes da je neko drugi idiot.
I da smatras da je tvoja predpostavka bolja od necega drugog.

Ti bezis od Boga..
U stvari od svoje predpostavke boga.
Ne verujem u pretpostavku. Posmatram je. Doći ću i do konačnog rešenja. Ne znam za koga sam rekao da je idiot. Ako ćemo po logici, onda jeste bolja. Zašto da bežim od mitoloških bića? To je kao da verujem u vampire.

Ima jake priče. a skoro nikakve dokaze. Sve je mi verujemo, mi predpostavljamo. mi mislimo. mi smatramo. Nauka ne špekuliše već daje precizna i tačne odgovore.
Naravno da određene delove još uvek ne znamo potpuno, ali postoji ogroman broj dokaza koji potvrđuju mnoge stvari. To što se neko nije informisao dobro, ne znači da nema dokaza. Jesi li se istinski bavio evolucijom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back