gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Najpošteniji odgovor je da to niko ne zna kao ni ja.Pa koje si onda? Ko nas stvorio, zmajevi? Baš me zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najpošteniji odgovor je da to niko ne zna kao ni ja.Pa koje si onda? Ko nas stvorio, zmajevi? Baš me zanima?
Ne bih se složio...Najpošteniji odgovor je da to niko ne zna kao ni ja.
Ne prihvatam evolucionističke bajke ni kreacionističke gluposti.Ne bih se složio...
Auuu koja vera?To nije ateistička teorija. Ako postoji zakon abiogeneze (živo nastaje od neživog) onda je moguće da postoji i zakon nešto nastaje od ničega. Ili je, prosto, prva čestica bila tooooooooooliko mala 0,000000.....00000 miligrama, da je bila zanemarljiva, i da je nastalo još nekoliko takvih koje su se udruživale hemijskim procesima privlačenja i postajale sve veće i veće. Sada, dakle, govorimo o nečemu što jednako protonima, neutronima i elektronima koji su se ujedinili u atom, atomi u molekul i eto ti materije.
To je samo jedna od mogućnosti.Auuu koja vera?
Ovakvu nemaju ni hriscani.
Ko je to vidio da je bilo tako?
Da ti si verom sve to vidio...Ne bih se složio...
Slažemo se za ono drugo. A šta je u evoluciji bajka?Ne prihvatam evolucionističke bajke ni kreacionističke gluposti.
Kakvom verom?Da ti si verom sve to vidio...
A ja pomislio jaka vera?To je samo jedna od mogućnosti.
Nije mi jasno zašto si zapanjen?Da ti si verom sve to vidio...
Mislio sam da ti znas ko si...Nije mi jasno zašto si zapanjen?
Ne verujem, dajem pretpostavku.A ja pomislio jaka vera?
Kada ono nestabilna.
Verujes u razne mogucnosti ali ne znas koja je?
Cak moguce ni jedna...
Vera, vera i samo veraStar je zvanično 200 hiljada godina. Sekvenca genoma kaže 350 hiljada godina. Oni su individualno bili jači i sposobniji. Da nisu, ne bi ni nas sada bilo. Prosečan vek im je bio oko 20, mada su živeli i do 35. Najčešće, 25-30. Prosek je nizak zbog ranoumrle dece. A taj vek je ostao manje više do industrijske revolucije.
Dokazano, činjenično stanje. O kakvoj ti veri?Vera, vera i samo vera
Verujes u ptedpostavku.Ne verujem, dajem pretpostavku.
Ha ha ha.Dokazano, činjenično stanje. O kakvoj ti veri?
Nista nije potvrdjeno.Да скратимо прегањање око овога, генетика је потврдила миграције хомо сапијенса.
![]()
Ima jake priče. a skoro nikakve dokaze. Sve je mi verujemo, mi predpostavljamo, mi mislimo, mi smatramo. Nauka ne špekuliše već daje precizna i tačne odgovore.Slažemo se za ono drugo. A šta je u evoluciji bajka?
Ne verujem u pretpostavku. Posmatram je. Doći ću i do konačnog rešenja. Ne znam za koga sam rekao da je idiot. Ako ćemo po logici, onda jeste bolja. Zašto da bežim od mitoloških bića? To je kao da verujem u vampire.Verujes u ptedpostavku.
Prakticno u nista.
Jer da ne verujes u nju ne bi mogao da kazes da je neko drugi idiot.
I da smatras da je tvoja predpostavka bolja od necega drugog.
Ti bezis od Boga..
U stvari od svoje predpostavke boga.
Naravno da znam ko sam.Mislio sam da ti znas ko si...
Itekako jeste, ali, što bi ti zamarao glavu time, kad ne možeš da shvatiš...Nista nije potvrdjeno.
Samo teorije i strelice.
Ne verujem.Naravno da znam ko sam.
Naravno da određene delove još uvek ne znamo potpuno, ali postoji ogroman broj dokaza koji potvrđuju mnoge stvari. To što se neko nije informisao dobro, ne znači da nema dokaza. Jesi li se istinski bavio evolucijom?Ima jake priče. a skoro nikakve dokaze. Sve je mi verujemo, mi predpostavljamo. mi mislimo. mi smatramo. Nauka ne špekuliše već daje precizna i tačne odgovore.
Ne znam na šta misliš?Ne verujem.
Ko?
Jesi li svestan šta pitaš?Ne verujem.
Ko?