LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.143
Stavljao sam linkove posmatrane evolucije kao i fosile milion puta , ko nije ubedjen nije ubedjen , smaras me , nije poenta teme.Bežiš od odgovora. Nisi ništa bolji od nekih vernika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavljao sam linkove posmatrane evolucije kao i fosile milion puta , ko nije ubedjen nije ubedjen , smaras me , nije poenta teme.Bežiš od odgovora. Nisi ništa bolji od nekih vernika.
Dobro, a kako glasi sam početak teorije o evoluciji?Sam početak teorije o evoluciji je debilan.
Ja ne govorim o veri u Boga, jer kad veruješ u Boga onda je tvoja vera pasivna i ničemu ne služi. Ja govorim o aktivnoj veri koja ako je snažna postaje sila koja može da menja svet u tebi ili van tebe. E takva vera nema nikakve veze sa teorijom evolucije i sumnja u sebe je kod takve vere isključena.Ti si normalna osoba , verujes u boga ali prihvatas naucne cinjenice , da cujemo kakvi su ovi drugi![]()
Naucnici debili aSam početak teorije o evoluciji je debilan.
Od neživog nastao je život. Ustvari,sve ovo što je oko nas je nastalo od neživog.Dobro, a kako glasi sam početak teorije o evoluciji?
To nema veze sa evolucijom , evolucija objasnjava raznovrsnost zivota na zemlji , ne njegov nastanak.Od neživog nastao je život. Ustvari,sve ovo što je oko nas je nastalo od neživog.
Bog postoji oduvek.To nema veze sa evolucijom , evolucija objasnjava raznovrsnost zivota na zemlji , ne njegov nastanak.
Ali ako hoces da cepas tu igru ko je onda stvorio Boga ?
Evo posmatramo mi korona virus i vidimo kako danonocno mutiraKo i gde posmatra taj proces?

To nije evolucija. Evocija je promena naslednih osobina ili ako hoćeš promena vrste.Od neživog nastao je život. Ustvari,sve ovo što je oko nas je nastalo od neživog.
I to je debilno.To nije evolucija. Evocija je promena naslednih osobina ili ako hoćeš promena vrste.
Ali je irdalje isti virus. Ne evoluira u drugi oblik postojanja.Evo posmatramo mi korona virus i vidimo kako danonocno mutira![]()
Nije debilno nego se to ne dešava.I to je debilno.
blogs.scientificamerican.com/science-sushi/evolution-watching-speciation-occur-observations/To nije evolucija. Evocija je promena naslednih osobina ili ako hoćeš promena vrste.
A šta je bilo pre Boga?Bog postoji oduvek.
Zapravo mi i majmuni imamo zajedničkog pretka. Što je po meni neshvatljivo,jer ako smo imali zajedničkog pretka,zašto smo mi evoluirali a majmuni ne?Ne zanam sta tacno da ti odgovorim.Kao dete odgajan sam kao vernik,jer me je tetka stalno vodila u crkvu.I to mi se svidjalo,jednostavno,posto sam se u crkvi osecao nekako posebno.Ne znam objasniti.Posle kada sam otisao kod oca i krenuo u skolu.Tada od 5-og ili 6-og razreda pocenje da se uci o toj evoluciji,kako je covek nastao od majmuna,sto mi je bilo veoma cudno i neprihvatljivo,ali sam morao to uciti i tako pricati zbog ocene.Tada krajem '60-ih i nije bas smelo,pogotovo u skoli da se prica o veri.Nisam bio prisutan ni radjanju Hrista,a nisam ni bio svedok te evolucije,a ipak nekako danas vise verujem u Hrista nego u evoluciju.Citao sam dosta o tom i na dosta mesta se naslo da je i sam Darvin,pokretac te teme ,nije bio siguran u tu teoriju.
Mnogo pitaš.A šta je bilo pre Boga?
Svi smo evoluirali , mi smo genetski blizi simpanzama nego sto su simpanze bliske gorilama , aj objasni to bez evolucijeZapravo mi i majmuni imamo zajedničkog pretka. Što je po meni neshvatljivo,jer ako smo imali zajedničkog pretka,zašto smo mi evoluirali a majmuni ne?
To sam se i ja pitao mnogo puta zasto svi majmuni nisu postali ljudi.Zapravo mi i majmuni imamo zajedničkog pretka. Što je po meni neshvatljivo,jer ako smo imali zajedničkog pretka,zašto smo mi evoluirali a majmuni ne?
Ne kapiras evoluciju , zasto bi neka vrsta postala neka druga vrsta bez nekog selektivnog pritiska ?To sam se i ja pitao mnogo puta zasto svi majmuni nisu postali ljudi.
Pa ne znam baš da li smo svi evoluirali,ako neko još živi na drvetu,i proizvodi neartikulisne zvuke itd...Svi smo evoluirali , mi smo genetski blizi simpanzama nego sto su simpanze bliske gorilama , aj objasni to bez evolucije![]()
To su veštački stvorene hibridne varijacije koje nikako nisu nova vrsta i da čovek nije tu petljao one se nikada ne bi desile. To je kao da si ukrsio lava i tigra.dobio bi varijaciju, ali ne i novu vrstu.blogs.scientificamerican.com/science-sushi/evolution-watching-speciation-occur-observations/
For example, there were the two new species of American goatsbeards (or salsifies, genus Tragopogon) that sprung into existence in the past century. In the early 1900s, three species of these wildflowers - the western salsify (T. dubius), the meadow salsify (T. pratensis), and the oyster plant (T. porrifolius) - were introduced to the United States from Europe. As their populations expanded, the species interacted, often producing sterile hybrids. But by the 1950s, scientists realized that there were two new variations of goatsbeard growing. While they looked like hybrids, they weren't sterile. They were perfectly capable of reproducing with their own kind but not with any of the original three species - the classic definition of a new species.
Posmatrano radjanje nove vrste.
Znači ne znaš?Mnogo pitaš.