Evo ko su kljucni blokaderi

Ali do tad je proslo 12 godina a oni su imali i program uzgred, zadata obecanja narodu manje ili vise ispunjana (manje) . Ovi nemaju nista, nikakav program.

Nego multikompanijama sa "postenim" ljudima?

Niko se nije ni izjasnio protiv RioTinta, sta sa Kosovom, sta sa zdravstvom, sta sa ostalim rudnicima, licnosti i da ih znamo (a ne znamo ih, nisu poznate) ne znace nista ako se nema program, tacno zadato prvo pa kasnije ostala obecanja narodu da ima za sta da ih uhvati ako ne uspeju. Kako to zamisljate?

Pa nije vazno da bilo ko dodje na vlast, nego da dodje neko sposoban i od reci, da navede sta ne valja i kako misli da to promeni.
Samo da dodam da je AV obecao 2012 da ce ukinuti RTS pretplatu ali ona je jos uvek tu .

То није политика, то је антиполитика.Није политика тврдити да желиш поделу власти између законодавне, извршне и судске власти, већ да кажеш шта ће писати у законима, и у којој мери ће се закони разликовати од данашњих, и каква ће бити унутрашња и спољна политика извршне власти.
Zakoni i ustav Republike Srbije nisu “losi”, problem je sto se ne postuju.
A kad zakonodavne i izvrsne vlasti neke drzave ne postuju zakone- to je po pravilu znak ozbiljnih problema, dakle ne moraju studenti i njihova “lista” menjati zakone, vec ih samo implementirati,
no prvo naravno moraju napraviti tu svoju “listu” i krenuti u otvorenu politicku borbu, sami protesti ne resavaju nista.

Poslednja izmena:
znaci policija ubacuje ljude koji napadaju policiju jer su blokaderi satro nobelovci i nenasilnici?

lol, ajdemeee :srecna:
Полиција убаци људе који нападају полицију, и када полиција ухапси своје људе, блокадери иду испред полицијских станица и судова и траже да се пусте из притвора.

Овај маторко је очигледан силеџија и дебил...пандур (или пандурка) који га је потерао требао је да га ухапси а не само да га отера. Оно са чим се ја не слажем је ширење овог снимка јавно. Мржња рађа мржњу. Да сам нека власт лик који је пришао и ударио жену која је пала на под у нагуравању са полицијом био би ухапшен и на такав начин "преваспитан" у тих 48 сати док је у прдекани да му више никада не би пало на памет да ради такве глупости, али сада више није то време...дошло је време "правних држава"...па ето вам је играјте се...:kafa:

Овај маторко је очигледан силеџија и дебил...пандур (или пандурка) који га је потерао требао је да га ухапси а не само да га отера. Оно са чим се ја не слажем је ширење овог снимка јавно. Мржња рађа мржњу. Да сам нека власт лик који је пришао и ударио жену која је пала на под у нагуравању са полицијом био би ухапшен и на такав начин "преваспитан" у тих 48 сати док је у прдекани да му више никада не би пало на памет да ради такве глупости, али сада више није то време...дошло је време "правних држава"...па ето вам је играјте се...:kafa:

Baba umesto da cirka kafu ili jaše dedu nagurava se sa policijom. Cmon.

Mogu'e da je vi[e razloga. Puste ga da vide još nekog da se pojavi, zavrbuju ga , ucene, policija ima sasvim druge metode kad je u pitanju politika spram "običnog" kriminala.
Пре бих рекао да овда Тужилаштво не ради своје.
То треба све разјурити, па све из почетка.
Првавосуђе нам је крш.

Back