Evo ko su kljucni blokaderi

Мени и даље није јасно ђе Динко нестаде.

До јуче жарио и палио... :per:
И Јово Крњача Бакић... и њега нема нигде, али за њега знамо...усро се, почело је да се марише на протестима.Он и његова пудлица са пинк одећом и машницом не могу да поднесу насиље...ипак су они салонски револуционари и имају низак праг толеранције бола!

И Јово Крњача Бакић... и њега нема нигде, али за њега знамо...усро се, почело је да се марише на протестима.Он и његова пудлица са пинк одећом и машницом не могу да поднесу насиље...ипак су они салонски револуционари и имају низак праг толеранције бола!

Јово био у Врбасу у ону тамо суботу, на блокадици.

Нијесам, ваистину, ишао да слушам шта има да каже, у то доба сам у кафани.

...али није био расположен за шорку да не испрља нове ципеле јел?

Појма немам. Није било шорке, а нијесам га ни видео.

Иначе не миришем те неке салонске револуционаре, ал ако је противу СНС мафије, добар је.

власт ради шта хоће јер их народ изабере да раде шта хоће. само никако да схватим шта се то ми конретно питамо. не изазим на изборе од 2000-те (из личних наравно разлога) и стварно никако да прокљувим за ових 25 година шта се мо тачно питамо. кад прокљувим можда и изађем на изборе.
Eto i ti si podlegao pa ne izlazis na izbore sto je greska,jer AV vlada sa odprilike 25% glasaca na 51-2%izlaznosti,ostale brojke su porazavajuce jer pokazuju
koliko ljudi ne izlazi na izbore iz raznih razloga.Po mom skromnom misljenju,trebalo bi penzionerima ukinuti pravo glasa,a druga je da se kaznjava neizlazenje.
Koliko se god cinilo,a namerno je tako napravljeno,da se nema za kog glasati,da su svi isti,da birac nema nikakav uticaj i da se uvek isti vrte u krug.Tome se
mora stati na put tako sto ce se sav"politicki"sljam ocistiti sa funkcija i proci kroz lustraciju i robiju ako treba i ukinuce sadasnjeg visestranackog parlamentarnog sistema.To bi bio samo pocetak!

Back