Sigurno zato sto su to Novosti napisale??Sigurno da jeste, na žalost. Dobra stvar je da policija ima sve što treba da ima.
Alo ljudi,sta vam je?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno zato sto su to Novosti napisale??Sigurno da jeste, na žalost. Dobra stvar je da policija ima sve što treba da ima.
Nek se raspisu izbori,pa da vidis dal su se povukli.Vecina se povukla posle 15 marta.demantuj me ako nije istina.
To ne znači da su promenili mišljenje!Vecina se povukla posle 15 marta.demantuj me ako nije istina.
Kada vidimo ko ti lajkovo temu sve nam jasno...
Ne smeju raspisati izbore jer neće moći porasti onolikoNek se raspisu izbori,pa da vidis dal su se povukli.
A ko ih bira? Plenum?Vi ljudi ne shvatate da imate gomile mladih koji žele drugačiju budućnost svojoj zemlji nego da je vode lopovi i sns kartel.
I ako odbijete to i ne podržite ih ova zemlja je sahranjena. To su gomile mladih. Oni sve ovo neće zaboraviti i neće podvući rep.
Mozda ne u podpunosti.ти заиста мислиш да се ту студенти нешто питају?
Jednostavno,svaka izborna kradja,prekid izbora i menjanje i kaznjavanje ostrijim kaznama clanove izbornog staba.Pa da vidimo.Ко ће да гарантује поштене изборе?
Nepoentiraš.A ko ih bira? Plenum?
Pa kako ce onda nacionalisti da imaju svog kandidata, levicari svog?
Nisu svi ze EU, na sta ce taj spisak da lici? Koja ce njihova politika da bude? Kako znaju da neki od tih profesora nisu podmiceni ili podmitljivi?
Meni ovo lici na novi DOS, koji ce da se raspadne koliko sutra ako pobedi i da ostavi za sobom jos veci nered.
Da da....2026To ne znači da su promenili mišljenje!
Videćemo uskoro
Mora sistem da se menja,ako se to ne uradi,svako ko dodje na Vlast,pitanje je dana kada ce nastaviti kao ovi.Moraju se KAZNJAVATI ODGOVORNI,a neUpravo je u tome stvar. Prvi put će univerzitet predložiti listu od ljudi koji se nisu bavili politikom.
Ako to ovoj zemlji nije ok nek potone
Mislis na SNSNe smeju raspisati izbore jer neće moći porasti onoliko
Drugo ne bi sad ni 30 % navukli
Ко ће да их казни?Jednostavno,svaka izborna kradja,prekid izbora i menjanje i kaznjavanje ostrijim kaznama clanove izbornog staba.Pa da vidimo.
Ali mislim bre uporedite grčića, Vučića, malija doktorat prepisan, Sve te polupismene likove u skupštini. I zamislite ljude ostvarene u svojim profesija a sa godinama radnog staža.Mora sistem da se menja,ako se to ne uradi,svako ko dodje na Vlast,pitanje je dana kada ce nastaviti kao ovi.Moraju se KAZNJAVATI ODGOVORNI,a ne
puj-pike ne vazi.Dok se ne krene sa kaznjavanjem i lustracijom,nikakvih promena NECE biti.
Sta ti znaci ova prva rec?Nepoentiraš.
Jedina zajednička tačka te liste je protiv lopovluka, korupcije, ne odgovornosti i bahaćenja vlasti. Sva druga pitanja bitna se mogu samo referendum om rešiti. Jer previše različitih pravaca želi smenu vlasti od srbin. Info i teških desničari do neki za EU. Ali studenti su davno rekli da ne ele nikakve zastave osim Srbije. Dakle, u pitanju je promena. A posle nek ljudi glasaju prema preferencijama.. Samo kada se procesuiraju odgovorni
Ja mogu da pričam o mojim studentima. Svi koji su vodili plenume sad intenzivno uče I polažu. Nemaju vremena, to se vidi. Jednostavno, ne želimo da padaju godine. To što većina sad radi uopšte ne znači da su bilo kakvo mišljenje i stav promenili. Hvataju što bolje ocene da mogu samo da odu iz ove zemlje ako sve ne uspe
A ko ih bira? Plenum?
Pa kako ce onda nacionalisti da imaju svog kandidata, levicari svog?
Nisu svi ze EU, na sta ce taj spisak da lici? Koja ce njihova politika da bude? Kako znaju da neki od tih profesora nisu podmiceni ili podmitljivi?
Meni ovo lici na novi DOS, koji ce da se raspadne koliko sutra ako pobedi i da ostavi za sobom jos veci nered. Pa i za DOS smo znali ko je kakav, a ovde se cak ni to ne zna.
Sta ti znaci ova prva rec?
Tako je pricao i DOS, potpuno isto, pa me interesuje, hoce li ovi biti bar na neko ograniceno vreme, i ako da, na koliko?
Jer ovo "samo da se procesuiraju odgovorni", ne uliva poverenje i znaci da moze da bude tako ko zna koliko dugo, bez ikakvog pravca.
Без насилног избацивања нема ништа. Тадић и Коштуница нису ова дилеја на власти.Smena. Odmah smena. U dosu su se barem menjali. I tadić se povukao, i koštunica se povukao. A ovaj je okupio sve nJveće lopove iz tog vreme a. Bukvalno su se svi najveći lopovi zalepili za sns
sta kaze vas plenum kad cete imati formiranje pokreta, izbornu listu, program, lidere ?
razumni i iskusni ljudi kazu da blokaderi trenutno nemaju blage veze ni sa cim
ne ispunjavaju ni elementarne uslove za ucesce u politickom zivotu Srbije.
Elementarni uslovi za ucesce u politickom zivotu svake demokratske drzave pa i ove su
1. pravno formiranje politicke organizacije pokreta stranke
2. pisanje i objavljivanje programa pokreta stranke
3. pisanje i objavljivanje izbornih ciljeva pokreta stranke
4. biranje politickog rukovodstva pokreta stranke
5. formiranje odbora pokreta stranke u svim vecim mestima Srbije
6. formiranje izborne komisije, kontrolora, obuka istih i aktivista
Blokaderi nisu mrdnuli dalje od pocetka
Nisu uzeli list papira i napisali na njemu PROGRAM
A proslo je vec 10 meseci od kada su se politicki aktivirali
I kako covek da ih dozivi ozbiljno?
Ne, oni su i 15. Marta pričali o zborovi a i nisu bili aktivni u smisluu stranki I pokreta. I sad kad osnuju nešto to će biti kao grupa građana. Ne žele da se stranački bave politikom, većina. Žele da se bave onim što studiraju