Evo ko su kljucni blokaderi

pa sta se onda mesaju u politiku i ispostavljaju politicke zahteve ako nisu spremni da se uhvate u kostac sa problemima?

to je kao da ja sedim sa strane sve pljujem kritikujem sta neko radi, i on mi kaze ajde ti izvoli da vidimo predlozi nesto , uradi, a ja kazem na to "a izvini ja ne bih da se mesam"

pa kad neces da se mesas skloni se bre covece i prepusti vodjenje politike sedim glavama
Koje sede glave? Gde su?

Smena. Odmah smena. U dosu su se barem menjali. I tadić se povukao, i koštunica se povukao. A ovaj je okupio sve nJveće lopove iz tog vreme a. Bukvalno su se svi najveći lopovi zalepili za sns
Ali do tad je proslo 12 godina a oni su imali i program uzgred, zadata obecanja narodu manje ili vise ispunjana (manje) . Ovi nemaju nista, nikakav program.
Ovo je ljudi moji poslednji pokušaj da ne dozvolimo multi kompanijama sa kriminalnom vlasti da preuzmu sve.

A jadnici za male pare botuju za vlast, neshvatJući da je vlast svu svoju decu obezbedila u inostranstvu, da njihova deca idu u skupe privatne škole, da se oni ne leče po našim bolnicama i da njih boli q za šume, vode, bogatstva ove zemlje, daće svepradati da mogu još malo da pokradu i obezbede i unuke.

A vi ćete lipsati pred nekom bolnicom, gdeće svi doktori biti klinci i gde neće imati ko da vam donese čašu vode.
Nego multikompanijama sa "postenim" ljudima?

Niko se nije ni izjasnio protiv RioTinta, sta sa Kosovom, sta sa zdravstvom, sta sa ostalim rudnicima, licnosti i da ih znamo (a ne znamo ih, nisu poznate) ne znace nista ako se nema program, tacno zadato prvo pa kasnije ostala obecanja narodu da ima za sta da ih uhvati ako ne uspeju. Kako to zamisljate?

Pa nije vazno da bilo ko dodje na vlast, nego da dodje neko sposoban i od reci, da navede sta ne valja i kako misli da to promeni.

Ali do tad je proslo 12 godina a oni su imali i program uzgred, zadata obecanja narodu manje ili vise ispunjana (manje) . Ovi nemaju nista, nikakav program.

Nego multikompanijama sa "postenim" ljudima?

Niko se nije ni izjasnio protiv RioTinta, sta sa Kosovom, sta sa zdravstvom, sta sa ostalim rudnicima, licnosti i da ih znamo (a ne znamo ih, nisu poznate) ne znace nista ako se nema program, tacno zadato prvo pa kasnije ostala obecanja narodu da ima za sta da ih uhvati ako ne uspeju. Kako to zamisljate?

Pa nije vazno da bilo ko dodje na vlast, nego da dodje neko sposoban i od reci.
Kako nisu protiv Rio tinta. Pa to je bitna stvar. Kosovo su rekli da je u sastavu srbije. Da li ste čuli vidovdanski proglas studenata? Tu je sve sumirano

Sigurno zato sto su to Novosti napisale??
Alo ljudi,sta vam je?!

То је велика грешка форумског кућног пленума. Сазнао сам од особе блокадерке, којој наравно нисам рекао шта заиста мислим. У циљу да се направи битном истртља гомилу тога, после пар пића покаже ми разне картице, ко нуди правну помоћ кад их народна мелиција ухапси, итд.
Наравно, прави играчи су у сенци али немам сумњу да биа зна све.

То је велика грешка форумског кућног пленума. Сазнао сам од особе блокадерке, којој наравно нисам рекао шта заиста мислим. У циљу да се направи битном истртља гомилу тога, после пар пића покаже ми разне картице, ко нуди правну помоћ кад их народна мелиција ухапси, итд.
Наравно, прави играчи су у сенци али немам сумњу да биа зна све.
Toga je uvek bilo,cak je i na protestima protiv Slobe,bilo tako nesto,tako da nista novo.Ovo se slazem sto si napisao"У циљу да се направи битном истртља гомилу тога"jer znam masu primera,ali vise od polovine trtljanja dolazi iz njihove maste.

Toga je uvek bilo,cak je i na protestima protiv Slobe,bilo tako nesto,tako da nista novo.Ovo se slazem sto si napisao"У циљу да се направи битном истртља гомилу тога"jer znam masu primera,ali vise od polovine trtljanja dolazi iz njihove maste.

Наравно да је могуће и то али од ње сам чуо за Штит, Маркс и грађанску иницијативу. Обзиром да ме политика нимало не интересује није ме много дојмило то сазнање. Сад ме мецена подсетио темом. И да, не читам уопште дневну штампу осим кад је овде неки цитирају.

Da. Naši studenti sa našeg faksa su predižili dvoje. Svaki faks predlaže 2 osobe
Došli smo u situaciju da ljudi u Srbiji ne veruju da bilo ko može da uradi bilo šta iz ličnih uverenja. Prosto zato što misli da je tako ispravno.

Devedeset posto Srba misli da niko ništa ne može da uradi ako nije plaćen od strane CIA ili KGB.

To je po mom mišljenju ekstremna tragedija ove zemlje, ideja da čovek radi nešto samo ako ga neko potplati.

Došli smo u situaciju da ljudi u Srbiji ne veruju da bilo ko može da uradi bilo šta iz ličnih uverenja. Prosto zato što misli da je tako ispravno.

Devedeset posto Srba misli da niko ništa ne može da uradi ako nije plaćen od strane CIA ili KGB.

To je po mom mišljenju ekstremna tragedija ove zemlje, ideja da čovek radi nešto samo ako ga neko potplati.
Да, па тако је, искуство нас је научило, али зато имамо добре преживљаваче :mrgreen:

Back