Ето..

Па у те ствари, у љубав, у тако ту дивоту... Имам развијене теорије за то.. :) Само је дуго за објашњавање, то углавном уживо буде ок, овако на папиру сто година траје.. :)

Lijepo je to, kad nekog volis. Ali ljubav sama nije dovoljna.

Lijepo je to, kad nekog volis. Ali ljubav sama nije dovoljna.

Ма љубав не постоји, него људи склоп интереса и неких ствари које им одговарају и попуњавају зову љубав, једног дана ћу написати књигу о томе 100%.. : ))

Ти си жесток смарач, али ћалета ми ретко где сам сретао такве смараче, но добро ајде да одговорим..
Нисам се препознао нигде, поставио сам питање као и свако друго, као када питаш ''какво је време напољу'' то не значи да си се препознао у времену.. Мсм шта већ..
Теорија је тачна, и има доста тих случајева, али има и неемотивних људи тако да и није тачна..

Pa hajde, ako voliš primere, ovako zvuči tvoje pitanje o vremenu: dragi forumski drugari, volite li leto ili zimu? Da li volite sunce i toplo ili ovu ogavnu bljuzgavicu i hladnoću koja se uvlači u kosti? Molim vas samo objektivno :lol:

Pa hajde, ako voliš primere, ovako zvuči tvoje pitanje o vremenu: dragi forumski drugari, volite li leto ili zimu? Da li volite sunce i toplo ili ovu ogavnu bljuzgavicu i hladnoću koja se uvlači u kosti? Molim vas samo objektivno :lol:

Напорна си као тесне гаће тако да не могу да цимам мозак за комуникацију са тобом.. (знам сад ћеш просути фору као ''па ти немаш мозак'' бла бла) Не занимаш ме..

Па кад у овој земљи имамо гомилу смарача сличних теби који трипују да су паметни, а заправо умарају мозгове у околини..

Odavno nisam pisao na forumu tacnije od kako sam saznao za klonove i klanove i spijune ili sta li su koje proizvodi chat animator brate :D
ali sad dosada, pa reci de nesto zanimljivo brate? :D

Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Мени је то увек било хит, као крене нека песма, а неки пар падне у несвес' ...

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..

Raspilavim se na sto sta, zavisi od momenta. Ne seciram, ne analiziram, ne racionalizujem rijeci, kad me uhvati, samo se prepustim...i uzivam. Ali, ne pokazem uvijek da sam se rastopila kao sladoled na +40...
Nekad i sebi "dozvolim" da me ponesu rijeci i gugucem, cvrkucem, tepam toliko da zeznem svu pernatu zivinu...
Mada, generalno,"padam", vise na djela, nego na rijeci.
Ali, zna se, osjeti, kad su u pitanju otrcane fraze, a kad rijeci sa pokricem...
...

Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

ne :neutral:
koliko ne zelim da me prigovara, toliko ne zelim ni da mi laska
da valjam znam i sama tako da ...

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..
b3wftd.jpg

Reci, reci, reci...

Nista ne govori devojci koliko je posebna kao kad joj decko to pokaze delima.

Jedan pogled govori vise nego da joj copy/paste-uje sve najlepse balade sa youtube-a. :)

Reci, reci, reci...

Nista ne govori devojci koliko je posebna kao kad joj decko to pokaze delima.

Jedan pogled govori vise nego da joj copy/paste-uje sve najlepse balade sa youtube-a. :)

Ја не знам која је то фора са тим погледом.. Мени поглед увек исти, чак и овде кад сам поставио слику питали ме што се мрштим, а мени фаца нормална скроз, мсм опуштена..

većina definitivno da
gledam stvarno devojke, žene, neke jesu malo seljančice, neke reko bi čovek pametne
a padnu na žvaku i šlihtanje samo tako
dal je sujeta šta li je ne znam

Da li misli tako ili ne misli, volim kad mi kaže. To mi je hrana za dušu. Kad znam da me laže, ja iskuliram a u sebi rastem iako znam da nije istina.

Back