Ето..

nisam bas neka romanticna dusa a on to i zna...nije ni on,ne prosipa se bas nekim izjavama koje su klise,kaze uvek pravu stvar u pravo vreme,i tada to ima tezinu i znacenje...e tada se razpekmezim....
dela..ne reci:)kaze on....

z:) ako se nadje prava mera i nacin, ma bregove mozes da pomeris sa tim....mada, ja preferiram manje pricljive i zatvorenije muskarce a od njih slabo mozes ocekivati slatkorecivost.....ali, zato, kad od njih dobijes kompliment, on ima tezinu.....

Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

meni bude drago kad ja tako neshto osjetim..da sam mu bar u tom trenutku u kojem se nalazimo posebna, divna i krasna...a samo rijeci...ne znace puno...
shto se tice pjesama, vishe volim ovako neshto
:mrgreen:

Па то.. Ја не знам кога то ложи.. То је исто као кад ти девојка током секса каже нешто типа ''како је велики'' , а ти знаш да си просек, па ти није јасно чему то ложење, ваљда пали код неких.. : )))

Jel to self promotion?

Odg.na temu: Meni je romantika uvek in, volim da cujem i vidim paznju od decka, uzivam u tome, sta cu kad mi je venera u raku :zaljubljena:

Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Мени је то увек било хит, као крене нека песма, а неки пар падне у несвес' ...

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..

Da, 50% vas prodaje fore a 50% vas traži partnera. Pitanje je zašto si se ti prepoznao u prvoj ekipi. Je l ti to zvuči više kul?
Oduvek sam imala teoriju da su "neemotivni, zajebani likovi" ustvari samo maska ispod koje se krije derište.

ne volim patetiku.
ps. ali bitno je da autor zna da razlikuje patetiku od ciste, zdrave, normalne emocije. a svako emocije pokazuje na sebi svojstven nacin.

Нисам нешто на ти са тим изливима емоција, нисам такав тип, па зато и питам.. Мсм то је мени страно скроз..

z:) ako se nadje prava mera i nacin, ma bregove mozes da pomeris sa tim....mada, ja preferiram manje pricljive i zatvorenije muskarce a od njih slabo mozes ocekivati slatkorecivost.....ali, zato, kad od njih dobijes kompliment, on ima tezinu.....

У праву си.. :)

Jel to self promotion?

Odg.na temu: Meni je romantika uvek in, volim da cujem i vidim paznju od decka, uzivam u tome, sta cu kad mi je venera u raku :zaljubljena:

Ако је то селф промоушн онда ј б г.. хаха.. Ок, лепо је бити искрен.. : ))

ebote ovom piji ne sme da se kaze ni dima veliki ******, odma se vredja i davi ko pit bul:(

Као и у свему осталом и ту сам реалан, мсм не можеш некој рећи да је памела ако има тројку.. Мсм није да се вређам али шта жели да постигне тиме? Мене не ложи када ме неко лаже да бих се ја осећао супер.. Мсм не видим поенту..

Da, 50% vas prodaje fore a 50% vas traži partnera. Pitanje je zašto si se ti prepoznao u prvoj ekipi. Je l ti to zvuči više kul?
Oduvek sam imala teoriju da su "neemotivni, zajebani likovi" ustvari samo maska ispod koje se krije derište.

Ти си жесток смарач, али ћалета ми ретко где сам сретао такве смараче, но добро ајде да одговорим..
Нисам се препознао нигде, поставио сам питање као и свако друго, као када питаш ''какво је време напољу'' то не значи да си се препознао у времену.. Мсм шта већ..
Теорија је тачна, и има доста тих случајева, али има и неемотивних људи тако да и није тачна..

z:) moja velika ljubav je znao tu meru....prvi put smo trebali da se vidimo, cisto da se upoznamo, ljubav jos nije bila na vidiku....druzili smo se intenzivno preko neta i dogovorimo se da se vidimo....i donese ti on meni CD sa filmom Drakula od FF Kopole....i nisam ukapirala odmah....i sednem ja da pogledam film kad ono najlepsa ljubavna prica koju sam videla na filmu, sa jednom recenicom koja me je oborila sa nogu, a koju je izgovorio Drakula gledajuci sliku zene koja je likom bila ista kao njegova zena umrla pre mnogo vekova : I have crossed oceans of time to find you.....:zstidljivko:

z:) moja velika ljubav je znao tu meru....prvi put smo trebali da se vidimo, cisto da se upoznamo, ljubav jos nije bila na vidiku....druzili smo se intenzivno preko neta i dogovorimo se da se vidimo....i donese ti on meni CD sa filmom Drakula od FF Kopole....i nisam ukapirala odmah....i sednem ja da pogledam film kad ono najlepsa ljubavna prica koju sam videla na filmu, sa jednom recenicom koja me je oborila sa nogu, a koju je izgovorio Drakula gledajuci sliku zene koja je likom bila ista kao njegova zena umrla pre mnogo vekova : I have crossed oceans of time to find you.....:zstidljivko:

Креативно, креативно.. : )))

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Мени је то увек било хит, као крене нека песма, а неки пар падне у несвес' ...

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..

Ako sam jedina osoba koja postoji za njega na ovom svijetu, onda je glup... Ako sam zena koju voli imati pored sebe i za sebe, onda sam u stanju svasta uciniti da ga usrecim i sacuvam (da nikad ne pozeli da ode).

z:mrgreen:

Ako sam jedina osoba koja postoji za njega na ovom svijetu, onda je glup... Ako sam zena koju voli imati pored sebe i za sebe, onda sam u stanju svasta uciniti da ga usrecim i sacuvam (da nikad ne pozeli da ode).

А шта је то што ћеш му ти ''понудити'' да он не пожели да оде? И шта је то што неку особу задржава поред друге особе?

Ne, posto i kad stvarno mislim tako delujem neiskreno :)

Upravo sam hteo da dodam "P.S." o tome :lol: Vrlo retko...mozda jednom, al' opet znam da delujem neiskreno kad delim te komplimente, nije to moj stil :lol:

Нисам ни ја у том фазону нешто.. Ја дам комплимент кад сам заиста фасциниран, али реално не могу да дам комплимент свакој девојци.. : ))

Back