Ето..

nekako je logicno ako si sa nekim dugo( u konkretnoj vezi ili braku), da je taj neko za tebe poseban i obratno...nije to nista lose ni strasno : )))
sad, oni koji stvarno tako osecaju, ne moraju to da potenciraju uvek, oseti se to:D
da sam jedina osoba na svetu sa kojom u ovom trenutku zeli da bude, verujem da jesam al da sam mu samo ja lepa, privlacna, zanimljiva il sta god, sigurno nisam...dovoljna, verovatno z;)

Па не знам ј б г кажем ти ја сам за то оперисан, не знам ја о томе много, зато и питам..

Драгост хахаа мени је та реч хит.. : ))) Е ти си мени иста Роуз из серије два и по мушкарца, само ниси луда у тој мери.. : )))))))))))

: ))

dragost topla.drago mi je sto ti se svidja i sto te nasmeje ljudi je ne vole nesto.
jer nisu topli verovatno.

Poslednja izmena:
nekako je logicno ako si sa nekim dugo( u konkretnoj vezi ili braku), da je taj neko za tebe poseban i obratno...nije to nista lose ni strasno : )))
sad, oni koji stvarno tako osecaju, ne moraju to da potenciraju uvek, oseti se to:D
da sam jedina osoba na svetu sa kojom u ovom trenutku zeli da bude, verujem da jesam al da sam mu samo ja lepa, privlacna, zanimljiva il sta god, sigurno nisam...dovoljna, verovatno z;)

Па не увек, али реално се разнежиш када ти то каже, признај? : ))

dragost topla.drago mi je sto ti se svidja i sto te nasmeje ljudi je ne vole nesto.

Оно, и није нешто реч, него је никад пре нисам чуо па ми је хит.. : ))

Ja se ovdje izgleda jedina rastapam na nježnosti, i još vjerujem u njih:D

nisi bre jedina, ne pratis fabulu :D

То је фино.. : )) :cmok:

Ако буде потребе да се жалиш, знаш где ти је раме за плакање и остале спортове? Чисто оно да се преслишамо на време.. хахаха z:lol: z:p

mlad(j)i momci su pravi momci :flert:

Ne volim klasiku . Nekad je fol iskritikujem , ali tako da joj pokazem da mi je draga .
Ne volim rijeci koje koriste i foliranti .Uvjek nadjem nesto posebno i po tome ce me pamtiti .
Mozda nisam najbolji , ali sam drugaciji .

Питање за жене: да ли се ви заиста онако разнежите када вам партнер каже како сте посебни, дивни, како сте ви једина особа која постоји за њега на свету, и тако те ствари мсм на ту фору? И да ли се разнежите када вам посвети неку песму тако ту срцепарајућу што би се рекло? Мсм не неку патетику из фазона ''дајте лавор пегла ми се'' , него нешто оно..

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

Мени је то увек било хит, као крене нека песма, а неки пар падне у несвес' ...

Ја уопште не знам како ће ''звучати'' ова тема, нисам је ни прочитао кад сам написао.. Тако да оно ма колико да је глупа одговорите чисто безвезе јелте..

Sve to drzi vodu samo dok smo interesantni osobi kojoj su takvi izlivi emocija namenjeni, kad prodje zanos ne gine lepljenje etikete "patetika". :)

Питање за мушкарце: да ли заиста готивите да продајете те приче (то као како је она посебна, како је ово или оно) и посвећујете те песме типа Владо Георгиев, или Тони Цетински и тако то?

gotivim da prodajem :mrgreen:

Back