eRepublik i Renesansne Kraljevine

Baš se pitam koliko će koštati tenkići. Ja imam q1 firmu i dnevno pojede par hiljada raw materijala, plus plate. Zatvaram firmu dok čim istrošim zalihe i čekam stabilizaciju marketa.

Ja imam Q3 tenk firmu, i treba mi gomila raw-a da napravim jedan tenk, ali vidim ostali prodaju 100 dinara po komadu, pa reko i ja da stavim za tolko, pa cemo videti na sta ce to da izadje :lol:
Za sad mi najvec iprofit pravi q1 Ticket, a Iron kompanija mi je propala, povlacim golde iz nje i prodajem, ako neko uopste bude hteo i da je kupi... -.-

Svi resursi će biti svedeni na 0.01 monetarnu jedinicu. Tako da su admini hardcore fail na ovom koraku, jer monetarne jedinice nisu jednake prema goldu kada se razmjenjuju xD Mora da se sredi nekako to

Pa nzm,cena irona je porasla na 0.07... ***** ti takve nesstabilne cene O_o

*** guru 9 fitter imam platu 0.49rsd po satu, strasno...

Ja sam guru harvester, i imam platu 3.5 rublji po satu :P
1 rub = 1.85 dinara :P

V2 SUCKSSSSSSS FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU jadni oni 2 kliktasi i novi igraci u v2 ovo nije ona igrica koju sam ja voleo mnogo je zanimljivije gledati u zid kako pada i dize se nego ovaj v2 moduli i ove gluposti....

Kao sto mozda vec znate, najveca elektronska zajednica Srba na Internetu- Erepublik je migrirao na novi modul u kome se igraci bore 1 na 1 kao i u realnom zivotu.

Posle svega sto je eSrbija prosla, okupacije od strane Hrvatske, izbeglistva u indoneziju, oslobodjenja... postali smo sila br.1 i poslednjeg dana V1 erepublika, napali Hrvatsku Slavoniju i osvojili je. To nam nije polazilo za rukom citavih godinu dana ali uspeli smo u poslednjem casu i trenutno drzimo 9 regija u posedu.

Trenutno smo u V2 modulu koji podrazumeva da ce u real time za vreme bitke biti moguce izabrati mesto na mapi i sukobiti se sa protivnikom 1 na 1 sto je posebno zanimljivo za razliku od starog erepa gde je svaka strana udarala po 'zidu' i odnosila pobedu poenima.
Sada sve zavisi od pojedinca i njegovog odabira mesta na mapi kao i protivnika sa kojim ce da se bori.

Ovo je preraslo u pravu C&C strategiju gde je svaki vojnik bitan.

Pozivam igrace da se pridruze i da zajedno udruzenim snagama IZBRISEMO HRVATSKU SA MAPE SVETA !

Ostao je jos koji dan do presudne bitke za centralnu Hrvatsku... pridruzi se

S' miloscu bozijom, Ljubodrag Srpkovic

Poslednja izmena od moderatora:

Back